Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

Roxana m-am gandit la tine sa ai putere asa cum si-ar fi dorit prietena ta draga.

Abramburica

Irinel sa sti ca am speranta ca va fi bine, ma rog mult si stiu ca Dumnezeu ma va ierta orice am facut si poate o sa dea sa aflu si eu cum este sa cresti un copilas, dar mie asa greu inca, mie asa de dor de ea.

mami de ingeras scump

Mergi la inceput

trebuie sa va scriu un citat pe care tocmai l-am citit si cred ca este relevant in ceea ce ma priveste pt ca eu sunt dezamagita de unele persoane din viata mea care nu m-au sunat nici pana in ziua de azi.
poate nu am dreptul sa-i judec dar consider ca pot spune orice la telefon si consider ca poate oricine sa-si faca curajul acesta chiar daca le este greu. nu trebuie sa-mi spuna vorbe de incurajare, poate dor un ce mai faci si atat.

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plange. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul."

mami de ingeras scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

am mai trimis pana acum un mesaj..aparuse...si nu mai stiu ce s-a intamplat de a disprut..o fi cev cu "hocus-pocus"??????

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Doina sper din toata inima sa iti daruiasca Bunul Dumnezeu un bebelus.Fetita ta este acolo sus si sigur va vegea mereu asupra ta , ea stie cat de mult ai iubit-o si o vei iubi mereu!!!
mie mi-a fost alaturi dupa ce am pierdut gemenii, prietena mea Mirela si sotul meu.
multi din familie nu mi-au dat nici macar un telefon, dar durerea pierderii era atat de mare incat nu m-a interesat acest amanunt.......m-am hotarat sa nu bag in seama toate rautatile si sa imi plang in liniste puiutii.
te sfatuiesc sa incerci sa nu te mai gandesti la cei carora nu le pasa, nu se merita nici macar sa te gandesti la ei......
tinei aproape pe cei care ii iubesti si vei reusi sa treci peste perioada asta grea.
noi aici pe forum mereu o sa te sustinem
camy, hai ca m-ai facut sa zambesc cu mesajul tau....... esti o dulcica.
poate revii azi cu mesajul pierdut....sau poate apare , oricum eu te si ma gandesc la tine.
Flavius ce mai face?
cand pui poze noi cu el?

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

o sa reiau mesjul.. oricum am aflat de ce aparuse si apoi a disparut...
asera se lucra la site...si din cauza "reviziei" s-u pierdut mai multe mesaje ale mele

Voiam sa spun ca la Darius la inmormantare, au venit doar 2 prietene, atat , m-au sunat abia dupa inmormantare sa-mi spuna ca ei nu au putut sa vina, a fost prea dureros pt ei sa vada un copilas mic intr-un sicriu
au vrut sa ne vedem dupa...si eu m-am dus sa ma vad cu ei... ..o prietena mi-a zis " arati ca dr***" , alta " ca de ce port negru...era doar un copils mic"...fara sa inteleaga ca acel copilas mic era al meu...era sensul meu in viata, era aerul meu...era copilul meu...sange din sangele meu"
azi ele nu-mi mai sunt prietene...de fapt, cred ca nu mi-au fost niciodata

Cam asa cu prietenii...si chiar si cu familia..care nu vor sa vb despre el..ca sa nu-mi aduc eu aminte de el... oare cum isi pot inchipui ca eu uit de el??

Doina...mie imi facea f bine sa merg la cimitir la el, mergeam f des....si stateam pur si simplu acolo, cu el, ii vorbem...eram noi 2..
azi, nu mai pot face ast..Fla nu sta nici 2 minute locului...
Siii..am intrat in concediu de risc maternal de la 3 luni si jumatate... Mi-a facut f bine sa stau sa ma odihnesc...desi eru dese momentele cnd ma gandeam la Darius is plangeam cu poza lui in mana..si-mi era teama...
Dar acum e bine...putea fii si mai bine..dar asta este

Flavius e bine, creste, il iubesc si-l ador pana la cer si inapoi...e un miracol , un istet care ma face mereu sa zmbesc!
O sa va arat poze cu el..dar peste cateva zile...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

da, trebuie sa nu ma mai gandesc la cei carora nu le pasa, dar credeam ca sunt prietenii mei, ca sunt rudele mele apropiate si ca am pe cine sa ma bazez. camy are dreptate "prea greu ca sa vada un copilas in sicriu" sau sa vorbeasca despre ea etc....dar daca ar suna m-as bucura pt atat, nici nu ar trebui sa aminteasca numele ei ci doar sa spuna ca s-au gandit al mine la noi si atat.

azi am o zi tare rea sunt asa trista si nu-mi revin de azi dimineata. zic ca azi am o zi grea pt ca ieri a fost mai bine...si am avut zile si mai bune. am ridicat vocea si la sotul meu lucru care nu-l fac si acum imi pare rau si nu vreau sa fiu asa pt ca el weekendul acesta are liber insrasit dupa o luna si trei saptamani in care a muncit si in weekenduri si stiu ce greu i-a fost.

scuze ca va iau si cu probleme personale dar sunt suparata acum foarte tare pt ca noi nu ne certam niciodata si nu as vrea pt nimic in lume ca felul in care ma simt sa-mi dea vreun impus negativ.

am fost ieri la servici sa duc concediu. m-am hotarat sa ma duc eu personal si vai ce greu mi-a fost. mi-am dat silinta ca sa nu plang si trebuie sa spun ca am vazut oameni si oameni. atat de clar se vede pe chipul cuiva ca ii pasa si pe chipui altcuiva ca este rece si chiar indiferent. of atatea amintiri si acolo la servici...
parca m-am vazut cu burtica mare cum stateam la birou.

cred ca m-am suparat asa dintr-o data azi pt ca mi-am adus aminte ca vor veni analizele ce le-am facut noi. indiferent ce vor arata parca acum orice consult la medic ma...tulbura cu adevarat.
si cand am fost acum o saptamana la medic (consultul de 6 saptamani dupa nastere) parca imi batea inima tare tare in piept. ma tulbura orice gand si orice vizita medicala... dar fara sa pot controla, pur si simplu ma agita tare si ma intristeaza mai ales pt ca stiu ca vor mai urma multe pt ca am de gand sa aflu parerea mediciilor inainte sa ma gandesc la alt bebe.

ah ce zi!

mami de ingeras scump

"Dacă vei rosti numele copilului meu, poate că voi plange. Dacă nu îl vei pomeni, mi se va frange sufletul."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

camy o mami de doi ingerasi.
sa iti traiasca Flavius, mare si sanatos.
Bianca era la fel cand era mica............nu statea o clipa locului si acum e la fel.alergi non stop dupa ea.
cand e cuminte intru la idei........sigur face vreo prostie sau e bolnavioara.
Doina imi pare rau ca te simti asa azi.....offf.
as da orice sa nu mai vad mamici de ingerasi, dar din pacate nu e posibil.
cine nu este miscat de o asemenea tragedie, nu are suflet si nu se poate numi om.
Doina sigur sotul te intelege , sper sa va impacati repede......si sa treceti amandoi peste durerea asta.
mie mi-a fost foarte greu la spital cand am pierdut gemeni.
doctori nu i-au numit copilasi,pentru ca aveau doar 19 saptamani.
nimeni nu a inteles ca pentru mine ca mama ei au existat acolo in burtica, i-am simtit cum se miscau....le-am vorbit mereu si i-am iubit enorm de mult.
sunt in memoria mea, desi nu am un mormant la care sa plang si nu ii voi uita niciodata.
cand va creste Bianca mare ii voi povesti despre fratiori ei, care nu a apucat sa ii cunoasca si pe care nu ii voi uita niciodata.
va pe toate.

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.flickr.com/photos/11432933@N08/sets/72157624892611669/" target="_blank">Dumnezeu sa te odihneasca in pace Mirela
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Mesaj de la danangie: s-a nascut bb Marco Andrei, la h12,07, are 3,390 kg si 49 cm . Prin cezariana.
Sunt bine amandoi, si mami si bb.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Mesaj de la danangie: s-a nascut bb Marco Andrei, la h12,07, are 3,390 kg si 49 cm . Prin cezariana.
Sunt bine amandoi, si mami si bb.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Wowwwww, multumesc din suflet pt mesaj, Danangie, ce surpriza extraordinara, refacere rapida si sa-ti traiasca Marco

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Danaangie-Felicitari din toata inima!!!!Bine ai venit Marco Andrei!!!

Minunea noastra mult asteptata

Mergi la inceput