Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

Daria pt. gandul bun
michelle pentru sustinere si pentru lumanarea aprinsa......

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

of Domamne cat de trist este
Imi pare forte rau Roxy pt durere ta, pt durerea sotului prietenei tale...si in primul rand pt ea.
Nu mai am cuvinte...

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

baby_r7 Dumnezeu sa o ajute si pe ea si pe familarii sai!
e greu, stiu ce inseamna, din pacate...
acum doi ani am pierdut si eu o prietena tare draga, tot de cancer la san. Mi-era greu sa-i vorbesc, pentru ca nu-mi gaseam cuvintele.. mi-era teama sa nu gresesc, sa nu o supar..cu toate ca poate astepta din partea mea mai mult. mi-e ciuda pe mine pe caracterul meu.mi-e ciuda ca nu am fost mai puternica, ca nu am stiut sa controlez situatia. avea mult mai multa nevoie de mine decat imi imaginam. as fi vrut sa fac mai mult. dar pur si simplu nefiind impacata eu cu ideea, nu reuseam.
poate ca simtea, ca avea nevoie de mine mai mult , dar eu chiar nu stiam cum sa procedez, si de multe ori ezitam.. si mai rau ii faceam cand ma vedea cu fata "botita" .
imi explica ca ea era impacata in sine ei cu ideea, ca ca reuseste sa fie tare, nu numai pentru sot si copii dar si pentru restul "lumii", care stiind ca in curand ii va parasi erau terminati..
e crud, dar nu putem face nimic ce este peste puterile noastre dacat sa ne rugam ca suferinta sa ni se aline.
Fii alaturi de ea cat poti are nevoie de tine sa fii puternica si sa nu-ti vada slabiciunile, nu i le arata. stiu ca te doare, dar trebuie sa fii tare! Doamne ajuta!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

camy,stefania
ai dreptate Stefania, eu abia acum o ora am reusit sa ma pot stapani si sa nu plang la telefon.
duminica merg la ea acasa sa o vad....si sincer imi e teama de cum voi reactiona.
de felul meu eu sunt tare si reusesc sa zambesc chiar si atunci cand sufletul imi e distrus si plange.........
imi doresc sa fiu senina de fata cu ea si sa nu plang.......
noi intre noi ne cunoastem gandurile fara sa vorbim.asa a fost mereu n prietenia noastra.
ea stie ca o iubesc enorm de mult si ca sunt alaturi 100%........
am vorbit cu ea si la telefon avea vocea pe care o stiu eu.....de cand era sanatoasa.........am ras, am glumit.............si pe urma s-a lasat tacerea..........
de cand a inceput citostaticele, de cand i-au spus ca are cancer mereu fata de ea am fost zambitore si optimista si ma rog sa fiu asa pana la final.........pentru ea...pentru parintii ei si pentru Virgil...sotul care si l-a dorit o viata si care anul trecut in toamna si-a ingropat tatal.......
incerc sa ma abtin sa scriu............nu vreau sa va intristez........dar doare atat de rau...........
NU VREAU SA PLECE ASA DEVREME........si in acelasi timp nu mai vreau sa sufere..........o iubesc prea mult pe "surioara mea de suflet".
in ziua in care Dumnezeu mi-a chemat copilasii la el........mi-am dorit sa ma fi luat si pe mine cu ei odata..........
nu imi mai pasa de nimic.....................nici macar de durerea sotului...............dar mi-am revenit si am reusit sa o avem pe Bianca....si am crezut ca totusi va veni si soarele pe strada mea..........si acum realizez ca totul este doar amagire.........
viata merge inainte si noi suntem trecatori aici pe pamant.......
pretuiti fiecare moment petrecut alaturi de cei iubiti si nu irositi clipele cu certuri sau suparari.......pierdem prea mult........
imi cer iertare..........nu imi sta in fire sa scriu si sa intristez pe nimeni............
ma bucur ca Bianca doarme si nu o vede pe mami plangand..........e foarte sensibila si daca eu plang ncepe si ea imediat.si ma ia in brate.......dar este inca mica si nu are rost sa sufere si ea..........

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

VA MULTUMESC LA TOATE PENTRU SUSTINERE SI PENTRU LUMANARILE APRINSE!!!

Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Roxana , daca tie iti face bine sa vorbesti, fa-o. Noi suntem aici si te ascultam.Nu cred ca se supara nimeni.
Imi pare tare tare rau pentru durerea ta si a prietenei tale.

Monica de Zgatie cu Blog
Povestea noastra
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce",
trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Ingerasul Andrei

Mergi la inceput

sunteti singurele in fata carora nu trebuie sa ma prefac.......care au trecu prin multe si care ma inteleg.......ca totul e in ordine si ca sunt impacata cu gandul ca in curand nu o voi mai avea pe Mirela( asa ii spunem noi dupa numele nasei sale, dar numele de botez este Ionica) alaturi de mine....

Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

pot sa ma rog pt Ionica..si pot sa te scult pe tine Roxy..sa nu mai spui niciodata ca ne dernjezi su mai stiu eu ce...
Si eu am venit aici sa ma plang...asta ca sa nu deranjez in alta prte cu lamentarile mele..tocmai pt ca stiam ca aici SUNT INTELEASA!!!
Ori de cate ori simti nevoia s vb..sa scrii..intra aici...toate suntem alaturi de tine..si acum..si pe 13 februrie!!

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

o sa ma rog pt prietena ta...nu stiu cum as reactiona daca as afla o veste atat de dura despre prietena mea cea mai buna....nici nu vreau sa ma gandesc.
cred ca nimeni nu se supara ca ai scris aici, mai ales ca toate stim ce inseamna suferinta si o sa ne gandim la tine si la prietena ta.
ma gandesc mereu cand imi e greu sa accept ca fetita mea a murit, ca lor le este mai bine unde merg....sunt convinsa ca le este mai bine si mai usor de cat in viata aceasta....dar ne este prea greu sa acceptam.
trebuie sa-ti dai silinta sa fi alaturi de ea, chiar daca nu poti zmbi si doar plangi este important si pt tine si pt ea. zic asta doar pt ca chiar daca imi aduc aminte si clipele in care fetita mea a suferit mai bine este ca am fost acolo alaturi de ea, ca nu mi-as fi putut ierta sa nu rezist.

te imbratisez

Mergi la inceput

DOINA in ultimele zile citetsc tot ce scrii........sunt cu sufletul alaturi de tine si de PETRO in suferinta voastra.......ma rog pentru puiutii plecati mult prea devreme.........cum m-am rugat pentru toti ingerasii nostri dragi ............
daca nu as crede ca le va fii mai bine acolo sus....sincer as inebuni la propriu numai la gandul ca ingerasii mei sunt acolo in pamantul rece si sunt singuri...........dar pe mine gandul ca sunt undeva acolo sus si sunt bine m-a ajutat enorm sa trec peste prima parioada si sa incep sa sper la un bebe viitor..........asa am avut puterea sa incer iar sa am un bebe si sa o am pe Binaca......care ne lumineaza viata !!!!!!!!!
camy....stiu ca sunteti toate alaturi de mine si de prietena mea, de aceea am si intrat sa vorbesc cu voi.....dar ma simt vinovata cumva.....nu ca ar fi zis vreodata cineva ceva.........doamne fereste.......ca tot plang............ma simt neputincioasa si imi vine sa ma dau cu capul de pereti.............

Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput