Mamici,gravide,aspirante dupa pierderi de ingeri24

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Daria

Camy, slava Domnului ca totul e bine, il voi pomeni pe Flavius in continuare in rugaciunile mele. Sunt convinsa ca va fi totul bine si de acum inainte.

Alya daca ai ajuns la concluzia ca acum esti pregatita sa lasi totul in urma, eu cred ca este cel mai bine. Bineinteles ca Alma va fi intotdeauna in sufletul si in amintirea voastra, nu vad cum s-ar schimba lucrul asta, dar o sa va fie mai usor. Si, intr-adevar, aveti nevoie unul de altul. Sincer, eu cred ca e imposibil sa nu existe momente grele intre doi soti cand trec prin asa ceva, fiecare simte si gandeste in felul lui, e important sa vrea si unul si altul sa mearga inainte impreuna.

Doina draga mea, eu te-as sfatui sa vorbesti si cu duhovnicul tau sau, daca nu ai unul, sa cauti unul, un preot mai in varsta, cu experienta, sau chiar un calugar. Mie mi-a facut si imi face tare bine, ma linisteste mult cand vorbesc cu duhovnicul meu si ma simt mai tare, mai plina de speranta. E bine ca sotul tau te iubeste mult, veti merge inainte, timpul va mai alina ranile si va veti bucura de viata impreuna din nou.

Roxana, orice doctor are pierderile sale, greselile sale, chiar si cei mai buni. Nu stiu doctorul la care ai fost tu cum e, dar faptul ca te duci la un doctor bun nu iti da nici o garantie. Voia lui Dumnezeu e in toate, nu te indoi de asta, si nu te mai invinovati degeaba.

Fetelor multumesc de ajutor, cred ca acum o sa apara linkul la semnatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

draga Ayla mi-au facut bine cuvintele tale, ce ciudat suna... la urma urmei vorbesti de durere, dar uite ca pt mine a contat sa citesc ce ai scis tu si iti dau dreptate in tot ce ai spus.
uneori si eu ma gandesc si ma intreb de ce tocmai eu? si tu ai vorbit de binecuvantare...la inmormantarea fetitei noastre un preot foarte bland ne-a zis cu atat de multa cinvingere: ganditi-va ca tocmai in familia voastra Dumnezeul a ales sa existe un inger.
ai bine cine poate baga in seama astfel de cuvinte cand stateam in fata sicriului...dar acum uneori cand sunt mai rationala, mai linistita, cand mi se mai intampla si mie sa nu plang de durere, ma gandesc ca poate are dreptate si multe se intampla cu un scop pe care noi nu-l cunoastem si oricum nu ni-l vom putea explica. cu toate acestea durerea mea inca nu dispare si nu va disparea curand, dar ma gandesc si eu ca si tine ca mai bine suferim noi decat copilasii nostrii scumpi care acum sunt ingerasi.

tuturor

cum mai esti Abramburica? ma gandesc la tine uneori, mai ales ca si durerea ta este atat de recenta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

doina - multumesc de intrebare ... asa si-asa. Stii bine, alternez si eu stari de asa-zisa seninatate cu cele de plans, disperare, durere.

Oricat imi impun sa nu tin cont de date, zile, aniversari triste, ieri, ca s-a implinit o luna de la nastere, numai cu ochiii pe ceas am stat. SI ma gandeam ce faceam, unde eram cu o luna in urma. E asa putin o luna, dar parca sufar de o viata.

Nu stiu de ce tot caut informatii despre boala lui Gabriele ... nu stiu ce anume vreau sa vad... cauze, daca s-ar fi putut face ceva etc. Asteptam pe la sf lunii febr. si rezultatele de la spital (autopsie, examene genetice etc.). Pe 16 febr. am si vizita ginecologica de dupa nastere.

S. intreaba mai des despre fratiorul ei, eu continui sa ii spun povesti cu ingerasi si Doamne-Doamne, printre care si Gabriele al nostru.

Lucrurile lui G. incerc sa mi le adun ca sa le dau pt. ca nu vreau sa le mai vad prin casa, sa le mai stiu in preajma noastra. Am pastrat strict testele de sarcina si bratarile identificative de la spital.

La o alta sarcina ... nu ma gandesc in viitorul apropiat. M-am visat intr-o seara insarcinata ... nu cu burta, doar ca aflasem ca sunt insarcinata si m-am trezit tare speriata si dezorientata.

In rest ... normal, normalitatea noastra, a mamicilor de ingerasi cu gandul mereu la ei.

Tu cum mai esti, cand incepi serviciul?

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna!
Domne cata suferinta.. abia mi-am facut curaj sa intru,
sa adug si eu ceva..ce pot spune? e inacceptabil... nimic nu mi se pare potrivit.
va doresc din tot sufletul mamicilor de ingerasi puri plecati prea devreme de langa voi, ca Dumnezeu sa va intareasca inimile, si ca suferinta sa vi se aline cat mai repede!
petro e cumplit sa te gasesc aici..niciodata nici nu as fi putut macar sa mi te imaginez ca ai putea trece prin asa ceva..Doamneeee

Zbor lin Ingerasilor ! fie ca Dumnezeu sa-i aiba in paza!

camy multumim de veste buna ! ma bucur pentru voi!

lau, ninia, va astept sa veniti si voi cu vesti bune !

noi suntem bine. eu mi-am gasit ceva de munca , deocamdata numai in week-end , dar cine stie pe parcurs, poate va fi zilnic.
stefi in continuare se lupta cu limba, la gradi nu o inteleg si o cearta, ea se incurca si mai tare, ca incearca sa grabeasca lucrurile , numai sa-i impace. si mai nou are un vocaburar nou numai al ei. speram bine pe parcurs...
in rest mai nimic decat ca
v-am promis ca atunci cand ne vom re-hotara, va voi anunta personal asa ca, azi e prima zi de ovulatie .. i dam batai..DD ajuta!

va pup pe toate si va doresc numai bine!

"omul e cu atat mai puternic cu cat duce mai multe sarcini in spinare... viata e o adevarata scoala, unde dai examene zi de zi si ceas de ceas, obligat fiind sa treci prin nenumarate probe"

Stefania , mami de Stefania (22.12.07)
Stela, stelina..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doina84 spune:

asa este Abramburica ai dreptate noi vom vorbi de o alta "normalitate" in vietile noastre, una in care mereu vom avea in gand si in suflet ingerasii nostri.

inca nu am sa merg la munca, medicul mi-a sugerat ca trebuie sa ma odihnesc, sa ma vindec, sa ma calmez. daca as fi fost pregatita poate ma duceam si nu ascultam medicul dar nu ma simt in stare, mai am o perioada concediu de lauzie...timpul oricum incerc sa mi-l mai ocup cu una si alta, mai fac traduceri, cand le termin imi mai fac program...

mama si sora mea m-au ajutat sa impachetez lucrurile fetitei mele, tot ce am primit si tot ce i-am pregatit.o gramada de lucruri minunate. le-au dus de la noi dar le-au pus sa se pastreze, eu simt ca vreau sa le pastrez, nu vreau sa le dau nimanui...

si eu ma gandesc la aceste 6 saptamani care au trecut ca si cum a fost o perioada mai lunga si ma doare intr-un fel ca ma indepartez de perioada in care am nascut si am vazut-o si atins-o pe fetita mea... sambata vin avea parastasul si mie greu cand ma gandesc, poate o sa ma mai linistesc dupa aceea...nu prea cred.

va las , noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Doina, Petro va inteleg foarte bine starile astea prin care treceti voi...sunt normale.
Doina ...multa putere iti doresc la parastas..eu atunci am intrat intr-o depresie crunta..cred ca atunci mi-a fost cel mai greu Eu lucrurile lui Darius, am pastrat tot ce a purtat el, toate sunt intacte, puse bine...din cand in cand le iau si le mangai pe toate, pe fiecare in parte, pt ca fiecare lucrusor al lui imi aduce minte de un gest, de o mangaiere...
Am colo si tricoul pe care l-a avut pe el in ziua in care a murit...eu cu tricoul ala am dormit pana s-a nascut Flavius. La inceput il purtam peste tot cu mine...in mana..chiar daca mergeam sa cumpar ceva...
Toata lumea stie ca atunci cand o sa mor eu..vreau punguta cu lucrusoarele lui cu mine..pt ca este tot ce mi-a mai ramas de la el...si cateva fotografii...si un mormant...atat..
Restul lucrurilor, nepurtate, le-am dat pe toate..am zis c le dau de pomana.

Petro stiu ca este prea devreme sa te gandesti la o alta sarcina...mai tarziu o sa vezi altfel lucrurile..chiar cred ca o alta srcina juta f mult!
Eu de cand a murit Darius, am cunoscut f multi parinti de ingeri...m-a ajutat f mult si "organizatiaemma" asa am cunoscut parinti de ingeri cu care am vorbit...face foarte bine, credeti-ma! Pt ca nimeni nu intelege pana nu trece prin asa o pierdere.
Azi, am o relatie f buna cu parintii de ingeri din Brasov, ne intalnim, mergem si facem cadouri copilasilor din orfelinate..in memoria ingerasilor nostrii. De ziua parintilor de ingeri ridicam baloane si aprindem lumanri pt ei.
Sunt atat de multe de spus...dar v-as indruma sa cititi si acolo..va va ajuta f mult.

Mamica de pui scump pe pamant si ingeras in ceruri
.....................................................................................................................
"Dacă lacrimile ar putea înălta o scară si amintirile o cărare, as urca în Rai si te-as aduce din nou acasă."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

indraznesc sa intru si sa va rog ceva pe toate mamicile de ingeri:
nu are legatura cu copilasii.........dar sunt foarte suparata si numai cu voi simt ca pot vorbi.......
acum o jumatate de ora am primit cea mai cumplita veste din ultima vreme si nu stiu cum sa reactionez...........nu ma pot opri din plans si imi e imposibil sa ma impac cu gandul ca voi mai pierde pe cineva drag mie in curand........are doar 34 de ani..
cea mai buna prietena a mea, cea care mi-a fost mai mult decat toata familia mea si m-a ajutat enorm de mult mereu..........mai are maxim o luna de trait.......
nu pot intelege cum se poate intampla asta.
cand eu eram gravida cu Bianca ea a fost operata de un nodul la subrat.......eram fericiti ca va fi bine, mai ales ca urma sa se casatoreasca in scurt timp...pe 6 iunie 2009 a avut nunta, iar a doua zi a fost diagnostica ta cu CANCER.toate visele ei s-au spulberat, isi dorea enorm un copilas, care din pacate nu va mai veni niciodata.........care in doar cateva luni a avansat.......acum este in ultima faza.....cu toate tratamentele...cancerul s-a extins la creier........si nu mai are nici o sansa.
RUGATI-VA PENTRU SUFLETUL EI SA URCE CAT MAI USOR LA CERURI!!!!!!! NUMELE DE BOTEZ ESTE IONICA........
SA NU MAI SUFERE..........PENTRU CA ARE DURERI FOARTE MARI SI PRACTIC TIPA DE DURERE...............

am pus la semnatura...sa aprinde-ti o lumanare pentru un suflet chinuit.......
va multumesc din tot sufletul pentru ca sunteti niste prietene atat de bune, aici mereu am gasit un cuvant bun si o incurajare, nu va cunosc personal, dar va iubesc enorm!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

nu ma pot abtine sa nu plang, cat de trist e ce ai scris.
Doamne

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

sa ma ierta-ti pentru mesajele de azi.............nu mai am putere sa scriu nimic vesel........si sper sa nu va supara-ti pe mine pt. asta....dar sunte-ti singurele carora pot spune orice si care ma inteleg.......

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
www.gradinite.com/site/ConcursFoto/detaliiPoza/3023-bianca-maria.html" target="_blank">Votati-ne poza din Concurs foto, se voteaza in fiecare zi pana pe 20 februarie:bab.jpg
Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput

mi se rupe sufletul.............de ani de zile ne facem planuri....sa avem copii impreuna...sa mergem cu ei in parc.sa se joace.......
si acum totul e in zadar...
eu o sa sper pana in ultima clipa ca va trai si mi-as da viata pentru ea, daca s-ar putea.......
pe 13 februarie se implinesc 5 ani de cand ingerasii mei s-au ridicat la cer...si deja ma gandeam la ziua de 13 care va veni...
acum mai ales ca o am pe Bianca, care este sanatoasa........durerea mea mi se pare minuscula pe langa durerile fizice prietenei mele......
nu mai au ce sa ii dea pentru durere......si nu face decat sa isi tipe.....
RUGATI-VA PENTRU EA VA ROG SI CAND MERGE-TI LA BISERICA APRINDE-TI O LUMANARE.......

Ruga pentru Ionica

Mergi la inceput