Tauroaicele si primavara(38)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Buna dimineata

Hehe-he are de foarte multa vreme aceasta pasiune, dar pana acum 2 ani n-a putut sa si-o fructifice. Vrea sa fie geolog, si asta nu de-acum, ci de ani buni, pot spune ca intodeauna i-au placut pietrele si pesterile, s-ar fi bagat si in cele mai mici si ascunse cotloane. Eu mai rad uneori si le spun cunostintelor ca poate pentru asta s-au nascut copiii mei. Uneori imi spun c-or sa duca bani de-acasa la munca si c-ar trebui sa-si gaseasca niste meserii mai banoase, iar eu imi sustin copiii. Si sotul meu vedea altfel lucrurile pentru Tina, limbi straine, traduceri mai exact si ceva drept, la birou si cu multi bani nu la sapat de "morti" si cu trai de azi pe maine. Fata i-a facut-o, nici n-a vrut sa auda si a ales sa plece in Anglia la facultate. Cu Mihai la fel, fiind foarte incapatanat, n-o vom scoate usor la capat. Asa ca ... a ales deja ... la geologie v-a da examen. Aproape toate problemele de "adolescenta rebela" au disparut de cand s-a apucat de speo, parca s-a transformat, este alt baiat acum.

si

de si

Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

E grozav sa faci ce iti place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Poftiti la , cappuccino, ceai...
Eu sunt rupta de somn, fii-mea a vut azi-noapte 2 accese de tuse, din care unul a tinut-o treaza vreo 2 ore. Nu mai stiam ce sa-i fac, stateam langa ea si ma simteam neputincioasa. Eu sunt, de asemenea, varza, tusesc, vorbesc ca dintr-un butoi, am si urechile infundate, de abia daca mai aud ceva...
Fetelor, va doresc voua si celor dragi voua un Pasti fericit, vreme insorita si sa petreceti frumos! Ne "revedem" pe 9 mai, maine ne luam "zborul" spre Bucuresti.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns glimmer spune:

Buna ziua tuturor!

Sanatate tuturor celor cu copii bolnaviori. Eu le recomand tuturor parintilor care au copii cu probleme de sanatate de orice fel sa se adreseze unu medic homeopat bun. Cu cat copilul e mai mic, cu atat mai de efect sunt remediile. Mie imi pare tare rau ca nu am facut-o de mai multa vreme pentru fetita mea.
In fine, sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Lexi multa sanatate, drum bun si aveti grija de voi!!!
Cu homeopatia le avem si noi, dar ajung foarte greu la homeopatul vechi si mi-a fost lene sa caut unul nou:(

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Salutari, salutari!
De azi intraram in zodia noastra. Ar trebui sa fim favorizate, astrologic vorbind? Habar n-am.
Din listuta am vazut ca deja maine e prima sarbatorita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

La multi ani, Dana, multa sanatate, fericire, realizari si numai bine!
Petrecere frumoasa alaturi de cei dragi!

si

de si

Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, DANA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

la multi ani Dana!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Paste fericit tuturor!

Mergi la inceput