Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 6
glimmer spune:
Pai daca si la veselit e lene... cam nasol, nu?
Poate ar trebui sa ne plangem, in schimb?
glimmer spune:
Fetelor, trezireaaaaaa!!!
Ce-i cu linistea asta aici? Stiu, e uichend si e innorat (la mine cel putin), dar asta poate sa insemne, de exemplu, o zi buna pentru o barfa, ceva .
In fine, daca sunteti impotriva barfei, desi mie personal mi se pare o metoda de a ne mentine in forma, mai sunt si altele.
Clasic: ce gatiti? Asta daca gatiti. Daca nu gatiti, de ce nu gatiti?
Cumva luati masa in oras? Atunci poate aveti un eveniment deosebit? Spuneti aici, sa ne bucuram cu voi! Daca nu e de bucurie, spuneti tot aici ,ca sa "compatimim" cu voi.
Doar sa nu dati cu rosii in mine, da?
Gabi_K spune:
gatitul...hmmm... teroare... incerc sa gatesc simplu si rapid. Nu-mi face placere sa am tone de mancare pe masa nici macar de sarbatori, nu ma omor sa umplu sarmalute sau sa intind un foietaj. Pur si simplu sunt habarnista totala:) Gatesc strictul necesar, cat o supa, un fel doi, dar atat:) Azi am facut o supa de fasole cu carne afumata. Felul doi: ciuguleala din frigider:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
glimmer spune:
'Neata
Sa mai dau o trezire, desi cam tarzior?
Sincer, nici eu nu ma omor de "dragul" gatitului si nu mai vorbesc de alte treburi casnice. Si eu sunt pentru mancarurile cat mai simple, cat mai simplu gatite, si completate cu cruditati, de regula salate. Adica o carnita gatita pe gratar sau la cuptor si o salata de legume diverse, crude. Eu am si norocul ca am ajutoare... In plus, nu fac pentru pranz doua feluri de mancare, ca am constatat ca e prea mult. Asa ca ieri am gatit o supica de curcan. E un fel de 2 in 1. Caci papam supica, in care au fiert carnea si legumele, apoi carnea separat cu ganitura din legumele respective... la care am adaugat broccoli si mujdei. Asta e unul din putinele cazuri in care papam doua feluri la masa.
Astazi avem in plan o saramura de peste cu mamaliguta si voi face in mod exceptional si un desert constand in niste clatite...
O zi buna tuturor!
anangel_lexi spune:
Glimmer, bine ai venit la noi! Cand esti nascuta? Ca sa te trec in listuta. Si mai spune cate ceva despre tine ca sa te cunoastem mai bine.
Despre gatit, mie imi place sa gatesc dar nu am mereu timp. In weekend am gatit impreuna cu sotul o mancare chinezeasca dementiala (suntem toti 3 fani declarati ai mancarurilor chinezesti) cu pui, legume chinezesti cu sos si orez.
Azi fac o mancarica cu amestec mediteranean de legume. Desert nu fac pentru ca ma tenteaza si nu mai vreau sa ma ating de dulciuri. Sunt dependenta de ele si trebuie sa ma dezobinuiesc daca vreau sa mai intru pe usa. Oricum, daca cineva din familie are chef de dulce avem napolitane, iaurturi cu fructe, budincute si altele prin frigider.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
glimmer spune:
Buna ziua!
Pentru listuta: ziua nasterii e 12 mai. Am o fetita de 11 ani.
Cate ceva despre mine ... nu stiu ce ar putea fi mai "reprezentativ". Am preocupari diverse, atat cat imi permite timpul, si in general ma simt bine cand desfasor activitati creative. Am cochetat si cu cusutul, si cu tricotat/crosetat, imi plac obiectele "handmade" si incerc sa iau un "avant" in domeniul asta. Nu ca as avea planuri prea mari, doar vreau sa realizez chestii pentru mine si fetita si sa fie o ocazie sa facem lucruri placute impreuna, eu si fiica-mea. Din pacate avem atat de putin timp in care sa mai discutam si altceva decat scoala si alte treburi zilnice si felul in care trece timpul asta mi se pare o adevarata cruzime.
Sper sa ne gasim timp sa mai mult pentru noi si pentru cei de langa noi. Daca cineva detine un secret in domeniul asta, ar face un mare bine omenirii daca l-ar impartasi.
mhldvrc spune:
Remember me?
si
pisicile meleDulciuri www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
mhldvrc spune:
Buna dimineata, calda
Bun venit, Glimmer
si
pisicile meleDulciuri www.onetruemedia.com/shared?p=925050778218a8309405fd&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">M & Ty de si
Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Mihaelaaaa, ce ma bucur ca ai mai dat pe la noi! Ce mai faceti?
Multumim de tratatie!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet