Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 12
anangel_lexi spune:
La multi ani, Danelutza, sa fii fericita si sanatoasa si sper sa mai intri pe la noi! La multi ani, Alex!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
Buna tuturor.
Cam tarzior am intrat azi dar sper totusi sa serviti si cappuccino-ul pe care vi le-am pregatit.
O saptamana frumoasa!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
jenn spune:
La multi ani,Danelutza!Sper ca totusi citesti urarile noastre,scuze de intarziere.Eu am niste probleme de sanatate si bonus maine o intalnire cu directoarea interimara a scolii fetei.Din pacate buna credinta ,politetea,profesionalismul nu mai inseamna nimic,ei acum sunt preocupati sa -si acopere propriile funduri,oricum toate regulile- s facute sa -i protejeze.Au tot fost incidente la scoala-din care doar unul mi s-a adus la cunostinta-era si greu de ascuns -fata era speriata ,pangea,plina de nisip,ca de obicei nu stiau exact ca s-a intamplat,acuza dureri."Se pare"ca un copil a sarit/cazut pe ea in timp ce sa juca in groapa cu nisip,nimeni-adulti- nu stia nimic-erau 2 grupe afara deci minimum 2 cadre erau cu ei intr- o curte de 50 m .Era lovita la cap,ca ulterior a devenit vizibila si o echimoza ,o durea tare un brat si zona axilara.Am plecat la dr imediat,care nu era si nu vrut desi am insistat sa o vada altcineva ca doar era pe picioare,acolo fiind un centru in care sunt mai multi medici.Of...Am reusit sa ajungem acasa,am spalat- o ,s -a mai linistit,apoi mai traziu am ajuns la camera de garda-aici e separat de spital-unde -s doar medici de fam,mi se parea absolut necesar sa o vada un medic.Scuze,nu- stiu cat de coerenta sunt,sunt intoarsa pe dos.
glimmer spune:
La multi ani, Lexi !
La multi ani, Gabitz !
La multi ani, Ruxandra !
Va urez sa traiti ani multi, senini si luminosi!
anangel_lexi spune:
La multi ani, gabitz si Ruxandra, multa sanatate si fericire!
Glimmer, multumesc mult pentru urari!
Jenn, imi pare nespus de rau pentru ce a patit Ella, dar oare de ce nu ma mira atitudinea lor? Multa sanatate micutei si un maaare de la noi sa-i treaca spaima. Off, draga de ea!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5 sapt
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
mhldvrc spune:
Cam tarziu, sorry
Danelutza si Alex1405
calduta
Lexi, La multi ani cu sanatate, bucurii si multe realizari
Petrecere frumoasa
Gabitza, tot ce-ti doresti sa se-ndeplineasca, succes scolarelului
si multi Elizei
Ruxandra
si
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
mhldvrc spune:
Jenn, of ce oameni , Ellei.
si
ruxandra_sb spune:
La multi ani tuturor tauroaicelor!
Denn die Ferne ist niemals dort, wo man sich befindet. (Janosch)
anangel_lexi spune:
La multi ani, Lili de Gabi_K! Gabi, sa-ti traiasca domnisoara sa fie sanatoasa si sa aiba noroc in viata!
Ruxandra, multumim de urari!
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 5 sapt cu bobulet mic mic mic
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
mhldvrc spune:
Lili de Gabi_K, succes la scoala si numai bine
si