Tauroaicele si primavara(38)
Raspunsuri - Pagina 11
anangel_lexi spune:
Jenn, in Bucuresti a plouat si a fost cam rece dar am prins si zile frumoase. Oricum nu a fost ca aici, si la noi in Trier a fost soare si foarte cald...
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
anangel_lexi spune:
La multi ani, glimmer!
Azi e si ziua nepotelei mele, face 14 ani, isi ia buletinul!
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
mhldvrc spune:
Glimmer, multa sanatate, fericire si succes in toate Petrcere frumoasa
Lexi multumesc , bine ai venit din concediu La multi ani nepoatei tale
David_lucian bun venit si la multi ani si tie
Mai bine mai tarziu decat niciodata , Amonar si Milicidana
Eu sunt tare trista de cand a plecat Tatiana, nu-mi pot reveni de loc, imi lipseste foarte mult
si
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
anangel_lexi spune:
Off, mamico, imi pare asa de rau ca ti-e atat de greu... Ma gandesc cu groaza ca intr-o buna zi ma voi afla in aceeasi situatie. Sper ca pana atunci sa ma obisnuiesc cu gandul si sa suport cat de cat usor.
Va multumesc tuturor pentru urarile adresate nepotelei mele.
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
mhldvrc spune:
calduta
Multumesc, Lexi, o scot eu la capat pana la urma , ma gandesc acum ca poate era mai bine daca nu venea in vacanta, eu am insistat sa vina
si
Orice lucru bun in viata este ilegal, imoral sau ingrasa.
jenn spune:
Of,imi pare rau!Dar ai un copil f bun,inteligent,cu capul pe umeri ,care isi construieste viitorul cu manutele ei,mare lucru!Te pup,sper sa treci repede peste starile astea!
glimmer spune:
Multumesc inca o data tuturor pentru urari!
La multi ani, Danelutza !
La multi ani, Alex !
Tuturor sanatate si primavara in suflet!