Sezatoarea canadiana (204)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Miki, merci mult de tot! Sotul zice ca nu e bai, nu-l deranjeaza si cica vom evita orele de varf.

Editez: am mai primit o oferta, am revazut apartul dar sare din schema.
Nu-mi place.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Multumesc! Eu intru f rar, insa aseara cineva mi-a deschis ''apetitul'' pentru sezatoare

Citat:
citat din mesajul lui oanagabriela

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

La multi ani de Sf.Ion!!!!

Oanagabriela, Ione, Arturicii, Ica, Ioana de Laurajr, Maia Ioana de ange, celor ce mai sunt 'incognito', cum spunea Oana, si mie!

Stai departe de oamenii care iti micsoreaza ambitia. Oamenii mici intotdeauna fac asta.
Cei cu adevarat mari te fac sa te simti ca si tu poti deveni mare. (Mark Twain)

Aha, a aparut si persoana "incognito" Cum facem parte din aceeasi "familie" de nume, am retinut ca si tu esti Ioana si ma gindeam sa fac un quiz pe Sezatoare...Acum nu mai este nevoie

Multumesc pentru urari Pentru aceasta ocazie vom bea sampania ramasa de la Revelion

Oana, mama lui Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Cu intarziere, urez si eu La multi ani tuturor celor ce poarta numele Sfantului Ioan Botezatorul!

La multi ani va doresc si eu pe 2011 cu sanatate, bucurii si prosperitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

La multi ani de Sf. Ion, tuturor!

La multi ani Yann de Pucku!

Mergi la inceput

Revin ca eram pe fuga! Miki esti o comoara si merci mult pt. detalii.

Nu ne deranjeaza deloc locatia, am discutat mai pe larg cu sotul, e la fel cum locuim noi acum cu diferenta ca nu "beneficiem" de aglomeratia orelor de varf. Oricum vom fii plecati marea majoritate a timpului. copii sunt obisnuiti la noi. Intrebarea cea mai frecventa e "unde mergem?" dimineata.

Tot caut bilete, daca aveti ceva copine la agentii de voiaj, le intrabati va rog frumos de bilete Paris sau Toulouse-Montreal?
Stiu sigur ca ajung mai ieftin daca sunt cump. de acolo.

Merci dragelor!

Nelia nu mai pove nimic de copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Multumim de urarile de Sf Ioan, am si eu o Ionutza acasa, manca-o-ar mama pe ea ! Si-un Gabriel, adevarati sfintisori amandoi, ce mai, am zile cand imi vine sa fac cale-ntoarsa la serviciu sa nu-i mai aud tipand ori batandu-se .
Sanatate , bucurii si toate dorintele sa devina realitate, asta dorim si noi celorlalti sarbatoriti c-o fii de Sf. Ioan, Vasile si ce-o mai urma luna asta !
pucku, sa-ti traiasca feciorasul, am inteles eu bine, sau petrecerea a fost la Arturicii ori are si ea un Yann sarbatorit tocmai acum ? In orice caz, La multi ani si sanatate tuturor !
ankalaura ma bucur ca ai rezolvat cu scaunul, era chiar si culmea in tara asta sa nu se resolve un customer complaint ! Eu cand era David mic, i s-a stricat balansoarul ( de cat il legana soacra-mea in el) la nici 3 luni de cand il foloseam. si am sunat la firma care-l facuse, nici nu m-am dus la magazin, ca fusese primit cadoula baby shower...si mi-au trimis cec contravaloare...am ramas tare impresionata ca m-au crezut pe cuvant .
mikiion invitatia pt parinti ne-o facem singuri pe calculator de fiecare data, dar nu-mi amintesc daca o si legalizam...trimitem hartiile de la servici ca suntem angajati la firma cutare, copie dupa ultimul T4 si cam atat. E posibil ca tatalui tau sa-i solicite vizita medicala, o sa-i incetineasca putin aplicatia, dar viza sigur i-o vor da.
delphin, care sunt cele 3 cetatenii ale tale, ca m-ai facut curioasa ? Sau te gandesti in avans la cea canadiana +romaneasca + franceza ? Mie personal experienta pe care ai avut-o tu in Djibouti mi se pare extraordinara, eu sunt genul aventuros, doar ca nu mi s-a ivit posibilitatea pana acu sa ajung in asa destinatii exotice.
Podeanu, am notat locatia pt Cuba, am incredere in alegerile tale...cand aveti de gand sa mergeti ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Voi aveti probleme cu umezeala?
Mie in fiecare zi mi se uda geamurile, mai mult in dormitorul copiilor.
Doctorul mi-a spus sa le pun umidificator in camera, ca sa scape de tuse si curs nasul. Eu le-am pus un steamer, e mai silentios decat umidificatorul pe care il am si nu face curent. Poate si asta contribuie, dar nu nu il pun in fiecare noapte. Am observat astazi ca nici geamul nu se inchide etans in partea de sus, desi nu simt frig din cauza asta. Si in dormitorul meu se uda geamul, si nu folosesc umidificator. In baie nu am geam, doar ventilator. Am observat ca transpira wc-ul ( e mereu ud, ca si geamurile). De la umezeala au inceput sa rugineasca suporturile de prosoape si chiar si cosul de gunoi. Ma tot gandesc de ce transpira wc-ul. Cred ca e de la sistemul de tras apa, pentru ca lantul care e in interior se mai incurca si se intampla sa ramana capacul deschis si sa circule tot timpul apa. As schimba sistemul, dar nu stiu cu ce, ca sa rezolv problema. Cu rugina care a aparut, iarasi ma gandesc cum sa scap de ea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Casandra - cat % aveti umiditate?
Rezervorul de la toaleta, cred a transpira pentru ca apa din interior e foarte rece si face condens - cel putin la noi asa e, patim la fel.
Geamurile nu se uda deloc, insa nici umiditate mare nu avem. Umidificatorul merge in continuu si niciodata nu trece de 40%. Cand nu merge umidificatorul, avem 30-32%. Chiar si 40% cred ca e mai degraba uscat.
La voi, parca as crede ca este de vina geamul, care nu se inchide etans. Poate si sursa de caldura. Daca nu e sub geam, si asta poate sa duca la umezeala (noi pateam asta in romania).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MIKION- am vorbit cu socrul meu, a zis ca si-a luat insulina pentru toata perioada, i-a ajuns. Iar de transport - nu a pus-o nicaieri la rece, i-a zis tot doctorul ca o zi n-are nimic. Si cum drumul a fost practic cateva ore... Intr-adevar, cum a ajuns, a si pus-o la frigider.

Mami de pitic Patrick(29.04.2008) si 35+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mergi la inceput

LAURA da, e vorba in previziune pt. cetatenia canadiana, caci daca venim, venim sa stam pana vedem cel putin copii realizati, apoi, aventurieri cum suntem...cine stie, Florida?
Eu nu as vedea in locul tau djibouti ca o destinatie exotica...da daca ar fii sa stau la Kempinski si sa nu am nevoie sa ies in oras, sa stau dar cu fata spre mare. Djibouti este supranumita poubela Africii, nimic nu e exotic acolo. Teritoriul acestei "tari" e doar din pietre si praf si gunoaie...a si lacul ASSAL plus locul pûstiu unde a fost turnat filmul Planeta Maimutelor.

Exotic pt. mine sunt Bahamasul, Cuba, Mexic, Emiratele Arabe...da, asta da exotism. Eu in Africa sper sa nu mai pun piciorul in veci. Prima oara cand am fost, in naivitatea mea de copil la 22 de ani, pentru prima data iesita din tara, m-am bucurat ca exista pe lume loc mai sarac si mai murdar ca Ro. Eram tare mandra ca sunt dintr-o tara mai civilizata, chiar daca americanii cu care am avut "affaire" au considerat ca Ro e tot o tara din Africa si se minunau ca sunt alba.

CASANDRA, sistemul de ventilatie al apartului sau sistemul de aerisire al ferestrelor e defectuos. Nu e normal sa transpire ferestrele chiar daca nu e caldura sub fereastra. In mod normal asa e, dar...Ferestrele double vitrage, au sus aplicate pe partea interioara un fel de grila care comunica cu exteriorul si se asigura ventilarea, circulatia aerului din casa. Apartul ar trebui sa aiba un sistem de ventilatie, nu ma refer la aer conditionat. Normele de constructie prevad asa ceva. Se numeste VMC. Trebuie sa anunti proprietarul sau daca stai intr-un bloc, sa anunti concierge-ul.
eu nu folosesc umidificator in casa, si e ok, nu am umezeala de cat ce se intampla pe couva wc-ul, condensul de care ziceai. Sistemul de tras apa ar trebui inlocuit, exista sisteme din plastic.

M-am oprit din cautatul biletelor de avion...uitati ce am gasit si ce gasesc super interesant.

farecompare.com/articles/when-to-buy/when-to-buy-travel-advice/?utm_source=Welcome+email&utm_campaign=Welcome201101&utm_medium=email

IONEEE, pe unde mai umbli?

Mergi la inceput