Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)
Raspunsuri - Pagina 11
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corina_s hm, iar ati fost harnite azi si imi dati de citit..ma apuc de lecturat ![]() |
Lasa Cora k si eu abia am reusit sa citesc din urma, dar nu prea au avut gagicile activitate astazi, le am gasit la pag 2
Ancuta , in curand
corina_s spune:
| citat din mesajul lui lucianamoga Si ce ma enerveaza este ca am tendinta de a analiza fiecare reactie a corpului , ba ametesc , ba simt apasare pe ovare , ba ma dor sanii , ba am nasul infundat si cand suflu am mici sangerari(si cica , am citit azi si asta ar fi un semn), ba mi se face un pic rau.Dar mi-e frica sa ma gandesc la ele ca la semne prevestitoare sa nu cumva sa fie induse de mine , bineinteles in afara de sangerarile nazale.Abia astept sa vina maine sa vad ce va fi sa scap de emotiile astea cel putin inca 24 de zile Doamne ajuta-ne sa devenim mamici in 2011! |
doamne ajuta sa fie

si eu fac la fel in fiecare luna..deja s-a obisnuit sotul cu simptomele mele inchipuite
corina_s spune:
| citat din mesajul lui Lidia_P Buna fetelor, Am intrat si eu la voi pe forum pt ca am cateva intrebari la care sper ca puteti voi sa imi raspundeti. O persoana foarte draga mie incearca de aproape 7 ani sa aiba un copil, dupa mai multe tratamente si sarcini care la 3 luni se opresc din evolutie a facut acum niste analize si se pare ca problema ar fi de la ovulele ei...precizez ca peroana are 37 ani si i s-a spus ca ovulele ei sunt pe terminate si cam batrane (asa am inteles eu) Ideea este ca mi-a propus sa ii donez eu ovule (eu am 27 ani si tocmai am nascut un baietel perfect sanatos) Intrebarea mea este in ce consta procedura de recoltare (adica cum se preleva ovulele), daca la varsta mea este necesar un tratament cu hormoni si daca este necesar ce complicati ar putea sa apara de la un astfel de tratament? Voi in locul meu ati dona un ovul mai ales ca daca de la un astfel de ovul ar rezulta un copil ar urma sa il vezi pe parcursul vieti lui? Sper sa va gasiti timp sa imi raspundeti si mie. va pup pe toate si va tin pumni!! Mami de Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag |
Lidia ..nu stiu ce sa zic, totul depinde de tine
e o decizie grea
daca ar trebuie sa iau eu decizia..nu cred ca as putea sa nu ma gandesc ca e copilul meu.....
eu zic sa o sustii, mai ales ca e o persoana draga tie, sa isi faca investigatii si cand o sa vrea bebe..o sa vina
camcris spune:
ankcta doctorul mi-a zis ca am colul foarte inflamat, dar eu stiu ca nu-i bine sa fie asa
www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
corina_s spune:
am si eu o intrebare...am gasit pe net un calculator ovulatie, care ..la datele introduse de mine pentru ultimele 3 luni, zice asa: fertilitate crescuta de pe 21-26.01 si ovulatie pe 24.01
care sunt zilele cele mai bune pentru
?
e ok calculul meu: 22,24,26 si 28.01?
racheel spune:
fetelor eu am cazut in butoi
mi-e frica sa nu am sarcina extra
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt
.
Doamne, ajuta-ne in continuare!
Monique77 spune:
hi guys
nu prea au avut chef fetele azi de scris
eu am fost f balonata toata dupa-amiaza, plus durerea aia de mijloc pregnanta care a trecut vad momentan
de maine ma pregatesc de ziua 1, asta e
va pup, eu ies, va mai citesc maine
corina_s spune:
| citat din mesajul lui racheel fetelor eu am cazut in butoi mi-e frica sa nu am sarcina extraCu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt . Doamne, ajuta-ne in continuare! |
de ce crezi asta?

, bineinteles in afara de sangerarile nazale.
Ianis Andrei (11.10.10) grasunelul nostru drag