Aspirante optimiste !!!> 20 ani (624)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Multumesc Katy, la fel si tie multa sanatate, o sa mai fac maine un beta si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lidia eu nu pot sa-ti spun ce sa faci tu, dar iti spun ce as face eu. Cred ca nu e bine sa ne bagam prea mult in lucrarea lui Dumnezeu. Pana la urma El decide cand si daca vine pe lume un copil.

http://lt1f.lilypie.com/sxAwp2.png
ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

La synevo valoarea 5.8-71.2 inseamna 3 saptamani, deci sarcina nu are cum sa se vada la eco.

Daca ai a doua liniuta pala inseamna ca ai

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Lidia nu stiu daca zic bine dar ar insemna sa poarte in pantec copilul tau si al sotului ei. Deci ovulul tau ar tb sa fie fertilizat de al sotlui si apoi ea sa fie inseminata. Ea este cea care il poarta dar genele sunt ale tale. Corecteaza-ma daca gresesc. Eu in locul tau nu m-as baga.

ca in 2011 sa devin !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Lidia eu nu pot sa-ti spun ce sa faci tu, dar iti spun ce as face eu. Cred ca nu e bine sa ne bagam prea mult in lucrarea lui Dumnezeu. Pana la urma El decide cand si daca vine pe lume un copil.

ca in 2011 sa devin !

SUBSCRIU cu mana pe inima, nici eu nu as fi dat un raspuns mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci vreau sa va spun ca am niste dureri de mijloc ca la balamuc
cred ca in seara asta sau cel tarziu maine declar ziua 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Buna seara gagici!
Acum am venit de la munk, astazi am ore toata ziua , ..... si abia v-am gasit pe pagina 2!!!!!?
Pai ce se intampla, hibernati?! SAu.....

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui PaulaFrida

Neatza fetele
Poftiti la www.exploreturkey.com/images/turkish_cuisine_turkish_coffee_1.jpg" target="_blank">cafelutza si ceva mai tare din partea mea pt ca azi se implineste un an de cand sunt aici pe
Ma bucur tare mult ca am intrat aici la aspirante pt ca v-am intalnit pe voi,imi sunteti tare dragi
Va -acesc pe toate si va doresc o zii super

In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss

www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie

La multi ani draguta! Sa-ti ajute DD sa sarbatoresti la anul si pe la odisee si pe la mamici

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui camcris

fetelor am si eu o nelamurire, am colul foarte inflamat, am facut toate analizele: secretie, papanicolal, cultura col si au iesit bine, nu ar trebui sa-mi dea un tratament pentru col inflmat poate sa fie o problema sa nu raman gravi din cauza asta?

www.fertilityfriend.com/home/31ba3b" target="_blank">GRAFIC
Anul acesta ajuta-ma Doamne sa fiu

Pai cum adik este inflamat? Cum il simti sau cum sti k este asa?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helloo

roxana ce imi vad ochii??? char azi cand ai postat la bulgarasi ma gandeam ca poate anunti ceva.... ca tu intri rar de fel. doamne ajuta sa fie cum va doriti voi!!!

mami de fetita cu codite Iasmina Alissa si baietel nazdravan33+ Lucas Eduard

AMR 6 s !!!

Mergi la inceput