Oradea (cap.57) primavara anului - 2011

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabi_K

Carla la multi ani juniorului! Bafta la servici!
Ce faci cu puiutul tau? Cresa, bona sau bunici?

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Multumesc pentru incurajari. Eu as opta pentru cresa, l-am si inscris, cu toate riscurile de rigoare ( raceli si alte probleme medicale ) dar din punctul meu de vedere as sta mai linistita asa pentru ca mama nu are timp , inca munceste, bona nu gasesc pentru ca stau in Osorhei si femeile care stau acasa sunt in varsta si satule de viata, doar ca Raul are giardia si din august inca nu a scapat de ea si azi incep alt tratament si pana nu-i vindecat nu-l pot da la cresa.

Vedem, un pic ma cam sperie gandul ca ar avea nevoie de vreo 2 luni de acomodare cu cresa, ca sa ma pot duce linistita la munca, dar asta este, vad atunci ce optiuni am.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Carla, daca ai gasit o cresa decenta, atunci va fi bine.
Pregateste-te sufleteste pt racelile di primul an, sa ai planul B pt stat acasa cu puiul in aceste perioade

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Dragi oradence,

Intru peste subiectul vostru ca sa va rog sa-mi recomandati un hotelas sau, mai degraba, o pensiune care va place voua in Oradea.
O sa merg la o conferinta la universitate peste vreo doua luni si vreau sa-mi iau si baiatul, ca sa vada si el locuri frumoase.
Deci, daca stiti vreo pensiune cu loc de joaca sau gradina/pajiste buna de tavalit, va rog mult sa-mi spuneti.

Multumesc!

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

mamagiuliei, m-am gandit si eu ca va fi jale in primul an si cand va fi cazul, va sta mama cu el, asta daca nu raman insarcinata pana in martie car ar fi perfect si ne dorim tare mult inca un copil si atunci as mai merge cateva luni la munca si as rezolva cumva pana la prenatal.

mihaelka sunt locuri de cazare ok in Oradea, dar unde ai dori, aproape de universitate sau in centru?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

No poate facem o intalneala DC in cinstea Mihaelei
Cine ce zice ???
Noi zicem ca
Mihaela, eu pot intreba o prietena, sotul ei lucreaza la un hotel si-ti scriu pe pm pretul. Tot acolo am indrumat si alti membrii dc.

Carla, atunci sa se lase cu II cat mai repede, Doamne ajuta

edit ca uitai iezentzialu`: care`o fo` de a chemat zapada inapoi ?
ha ?

*** Concursul KloraneBaby *** www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=6" target="_blank">mam.jpg ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

nu eu am fost!!!!!

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamagiuliei

No poate facem o intalneala DC in cinstea Mihaelei
Cine ce zice ???
Noi zicem ca
Mihaela, eu pot intreba o prietena, sotul ei lucreaza la un hotel si-ti scriu pe pm pretul. Tot acolo am indrumat si alti membrii dc.

Carla, atunci sa se lase cu II cat mai repede, Doamne ajuta

edit ca uitai iezentzialu`: care`o fo` de a chemat zapada inapoi ?
ha ?

Fie-ti gura de aur si sa vina cat mai repede, iar zapada sigur nu eu am fost

Eu as vrea, daca nu-i in perioada 27 ian - 03 feb ca atunci suntem plecati intr-un mic concediu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Ceva dragut:

Copilaria:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

carla2008, cred ca mai aproape de universitate... E departe universitatea de centru? Mergi mai mult de 15-20 min pe jos?

mamagiuliei, sigur, trimite-mi pm cand poti. Multumesc!
Daca vreti sa iesiti la o cafea, va spun cand se apropie 'termenul':)

Multumesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelka

carla2008, cred ca mai aproape de universitate... E departe universitatea de centru? Mergi mai mult de 15-20 min pe jos?

mamagiuliei, sigur, trimite-mi pm cand poti. Multumesc!
Daca vreti sa iesiti la o cafea, va spun cand se apropie 'termenul':)

Multumesc mult!

Aproape de Universitate ar fi Impero, zona nu-i cea mai ok, este langa gradina zoo, dar ajungi in 10 minute pe jos la Univ., dar in zona centrului, pietonal ar fi Vulturul Negru si Atlantic. Mai este ok si hotelul Maxim, dar faci vreo 25 minute pe jos. O zona faina este Parcul Muncitoresc cu hotelul Continental si Elite.

Poti negocia tarifele la telefon sau le trimiti e- mail la departamentul vanzari sau rezervari. Cel mai ok, in cerere le spui si bugetul.

Mergi la inceput