Oradea (cap.57) primavara anului - 2011
Raspunsuri - Pagina 21
sileriki spune:
Aseara am vazut moartea face to face in Judetean
Odihneste te in Pace Suflet Bland Domnul Pernes Traian din Toboliu
nu am cuvinte sa vb cu cineva inainte de moarte , am incercat sa ajut
Tata meu e mai bine de 2 saptamani la spital
am trecut si noi pe langa moarte , imi pare rau ...........
adi2003 spune:
E destul de greu de vorbit despre moarte.
Azi fiind Pastele mortilor, am fost la tara, la cimitir si cu gandul la cei plecati din aceasta lume. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace.
Dar pana sa ajung acolo, am vazut o catelusa muribunda.
Acu' doua saptamani, fusesem in aceeasi locatie si o vazusem zglobie, frumoasa si plina de viata. De doua zile s-a imbolnavit subit, posibil sa fi fost otravita de cineva. N-a mai putut fi salvata.
Am stat langa ea in ultima ei ora de viata. Nu o vazusem decat de 2 ori, atunci si acum. Azi m-a apucat o mila enorma. Stiam ca nu o pot ajuta, insa nici nu am putut pleca de langa ea, mai ales ca atunci cand m-a vazut si cand i-am adresat cateva cuvinte, s-a tarat pana langa mine, langa gardul de sarma care ne despartea, parca implorandu-ma sa o ajut. Avea niste ochi rugatori si chinuiti de suferinta, incat mi se rupea inima.
Si totusi, cu putine minute inainte sa moara, cu un ultim efort, s-a ridicat si a plecat inca 3 metri, dupa un colt, sa moara singura, unde nu o vedea nimeni.
sileriki spune:
ce frumos vorbesti Simina , uite eu nu pot folosi cuvintele sa descriu ceva atat de frumos ca si tine , nu e vina mea daca nu e limba mea materna romana , ma straduiesc .
imi pare rau pt catel si eu sunt miloasa si fie ca ca om sau caine si mie mi se rupe sufletul ,
si asa e Fiind Pastele Mortilor odihneasca se in Pace toti morti ,
intr o lume unde nu va mai fii nici lacrima nici durere , pupici voua
sa aveti o noapte frumoasa
Gabi_K spune:
gata tristetea, deschid capitol nou
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert