Oradea (cap.57) primavara anului - 2011
Raspunsuri - Pagina 18
szivarvany spune:
ce frumoase fotografiile, Siminel
eu nu m-am gandit ca poate sambata nu voi mai avea ce fotografia
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Vremea va fi schimbatoare saptamana asta: cand rece, cand cald, cand ploi, cand soare.
Totusi, cred ca macar magnolia roz din capatul spre parc, va fi frumoasa pe weekend. Ieri avea boboci. Sa vedem totusi ce impact vor avea ploile ce vor urma.
Si eu vreau sa merg sa le mai vad o data, dar depinde de vreme.
Avem poze impreuna din 10 aprilie 2010, de la o intalnire DC. Chiar daca erau multe petale scuturate pe jos, pomii erau infloriti. Si atunci am prins o zi racoroasa.
"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)
Gabi_K spune:
10 aprilie, cu Marimar? Cand am mers la Mc?
Ce faceti in weekendul urmator? Va las o idee de program:
BABY-BAZAR
HAINE #350;I ACCESORII PENTRU BEBELU#536;I #536;I COPII
SALA SPORTURILOR „ANTONIO ALEXE”
2011. APRILIE 16.
INTRE ORELE 10.00 – 14.00
Daca aveti hainute, incaltaminte care au devenit prea mici, nu mai ave#355;i nevoie de carucior pentru copii, patu#355;, scaun de masina sau mancare, jucarii atunci
VENITI SA LE VINDETI SAU SA LE SCHIMBATI!
Daca doriti sa cumparati accesorii noi, in bazar aveti ocazia de a gasi oferte de la firmele participante!
Pentru informatii suplimentare aveti detalii pe FB sau pe PM.
(bazarul e organizat de colegele mele, sper sa nu se considere reclama)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabi_K 10 aprilie, cu Marimar? Cand am mers la Mc? |
Exact...dar inainte am mers sa vedem magnoliile. Cu tine si Lili ne-am intalnit direct la Mc.
Va inchipuiti ca a trecut un an de-atunci? Wow...
Sper sa vada si Marimar pozele cu magnoliile, de ieri, ca stiu ca tare-i plac. Poate ne citeste.
"Daca nu ai fost niciodata cutremurat pana in adancurile sufletului de o floare deschisa in primavara, poate ca sufletul tau nu va cunoaste nicicand inflorirea." (Audra Foveo)
adi2003 spune:
La ora 20.00, dupa apusul soarelui, am fotografiat laleaua de pe balcon.
Nu e cea mai reusita poza, pentru ca n-am avut lumina buna, insa tot o laud.
lalea, 05.04.2011
Gabi_K spune:
Acum m-au anuntat colegele, bazarul se va tine in 7 mai.
Ce faceti? Haideti sa semnati condica!!!
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
Povestea nasterii: Lili si Robert
szivarvany spune:
Prezeeeentaaa.
Asa-i ca sambata si duminica nu ploua ???
Avem planuri mari, sambata de mers la Mc la inghetata ... cine mai doreste ???
Iar duminica, sper cu ajutorul lui DD ca nu va ploua, mergem in miniexcursie cu trenul in Felix
Siminel, moama, deja un an ...
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
adi2003 spune:
Sa dau raportul?
Am avut o zi plina...Pana la 17 la job, apoi m-a asteptat Maria sa mergem la magnolii.
DA!!! Am fost din nou la magnolii, spre incantarea mea. Ea n-a fost incantata, ca-si imagina ca e parc pentru copii, dar noah...ne-am aerisit. Si n-a vrut sa-i fac poze. Asa ca am luat-o prin surprindere.
Am fotografiat cate ceva, dar de data asta acumulatorii s-au descarcat. Asa ca vad eu ce am nou. Inca n-am transferat pozele. (Era de asteptat, ca data trecuta am tinut aparatul deschis o ora si jumatate).
adi2003 spune:
Revin cu poze, pentru ca lalelele portocalii de pe balcon (Orange Emperor) au inceput sa infloreasca. Eu le astept cu nerabdare pe cele variegate, care acum au boboci.
Lalele - aprilie 2011
carla28 spune:
Siminel felicitari pentru pozele superbe, magnoliile sunt perfecte, iar lalelele superbe.