America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Mirelus, multumesc pentru articol. Am ascultat pe NPR interviul cu Amy Chua, acum vreo trei zile.
Eu nu sint Western Mother, nici chiar Chinese - un hibrid asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

eu cred ca nu-s deloc chinese si poate ar trebui macar un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulianm

Panterra, unitatea de masura, please, ca ma zgiriie mai rau ca "doctora" !

40F inseamna aproape 5'C. La care se adaugaa umezeala, as in "it feels as.."

t('C)= [t(F)-32]*5/9
Sau, roughly, t('C)=[t(F)-32]*0.5

Uite ce frumos arata Atlanta acum citeva zile:
http://www.weather.com/outlook/weather-news/news/articles/slideshow-southern-storm_2011-01-09

Problema e ca astia din Sud nu-s obisnuiti cu conditii de iarna. Acum vreo 8-9 ani, cind a fulguit in s. LA ( si temperatura scazuse la 10 degC, au inchis I10 pe vreo 100 de mile, au inchis scolile, samd. Nu-s obisnuiti, nu-s pregatiti si nu stiu sa conduca in asemenea conditii.

Si urmaritul vremii poate fi un hobby, de ce nu?

Macrina, las' ca-ti trimit de la noi, I'm a good neighbor .

"Double, double, toil and trouble; fire, burn; and caldron, bubble."

Nu inteleg, nu am scris bine grade? io calculez mereu in C, ca doar nu am crezut ca sunt 49 de grade celsius, in mijlocul iernii, in Atlanta.

Upper 40 nu e 40 ci 47,48,49, io asa stiu ca upper e parte de sus a lui 40.

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andreea :), se pare ca multi au 7, cred ca e ceva in creierul nostru, cand ajungem la 7 nu mai cumparam nimic :)))

Eu nu sunt nici chineza nici western, eu sunt Adriana romanca :)), stilul meu e invata ca de nu iti dau :))))

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Panterra, sorry, nu am vazut upper. Anyway, unitatile de masura poti sa le adaugi, in special cind vorbesti de 'Celsius si Fahrenheit in aceeasi propozitie, si ambele stau sub umbrela lui "grade".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Mirelus azi dimineata la Today Show era o tipa care isi prezenta cartea, povestea cate ceva din ea, am zis Brrr extremismului (no playdate ever?!) si m-am dus sa vad ce se mai scrie pe DC. Am dat de mesajul tau
Peter are un prieten de 5 ani care nu are voie TV. Mama lui il lasa la noi, iar acum cateva saptamani am deschis TV-ul ca sa vad vremea si a sarit ca ars, a fugit 10m si a inceput sa tremure de frica. Mi-am cerut scuze si l-am inchis, totul a durat 3 secunde.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Multumim tuturor pentru urari.

Aidan nu prea a fost in forma, e bolnavior, copilasii care trebuiau sa vina la party sunt si ei bolnavi cu acelasi virus.

A plans toata ziua, e foarte nervos, probabil il doare pieptul...

Tati a sosit si el aseara incarcat cu de toate:))

Va pupam!

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Andreea drum bun, daca nu ati plecat inca si acomodare rapida in Azore. Cum mai sunt puii cei mici?

Ciuf eu am dedus.

Miericica La multi ani juniorului.

Fetele fumatoare pot sa va intreb si eu ceva? De unde cumparati tigari, ca aici in Chicago sunt foarte scumpe. Eu personal nu fumez, dar sotul da. Am vazut cateva situri de cumparat online, dar parca nu mai am incredere. Acum cativa ani am cumparat si nu au ajuns...pe motive de taxe, si a legi nu stiu care PACT Act parca. Please spuneti-mi si mie de unde luati tigari.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Polux nu stiu ce sa iti spun despre tigari, ne-am lasat de fumat amandoi, iar cand fumam cumparam din magazin.

Aidan e ca nou, si-a revenit foarte repede.
Am ceva poze la semnatura (baby gator).

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank">Baby Gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

La multi ani Aidan! Sa va traiasca si sa va bucure in continuare! Pacat ca e bolnavior de ziua lui. :((

Chinezoaica aia din articol e nebuna. N-are decat sa faca ea in halul asta cu copiii ei. Ce sens are exersatul la pian 3h/zi dc nu iti faci copilul pianist? Si eu sunt tot pe la mijloc, lucrez cu copilul, dar cu motiv si logica, nu in prostie. Chinezii or fi buni, dar nu sunt creativi din cauza ca nu au fost incurajati in sensul asta.

Mergi la inceput