America (217) *** La multi ani 2011! ***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Ciuf, da! eu am dedus.

Corina mama domnisoarei RALUCA si a bebelasei FRANCESCA

http://family.webshots.com/photo/2925218030098531596UGNuSg?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ciuf, la multi ani mamei tale!
Sorry de patanie, sper ca n-ai patit nimic. Cred ca depinde si de firma de asigurare. Nou ne-a considerat-o "total loss" si am primit chiar mai mult decit am dat noi pe ea, plus inchiriere de masina vreo trei saptamini.
Daca-i bai te poti certa eu ei, dar intii stai sa vezi daca-s de treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Macrina spune:

Miere sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos, ce ma bucur ca nu mai are probleme cu urechiusele... Bravo ca te-ai tinut de munca cu sportul... Si pe mine ma doare in zona burtii dar nu am timp sa fac Insanity.. de fapt, n-am timp mai de nimic (decat sa scriu mesaje pe DC, of course)

Ciuf, la multi ani mamei tale

Andreea(philip), bine ca se rezolva cu pasapoartele, uite de aia au intarziat, ca sa va prinda boala aici, acolo cred ca erati puzzled cu atatea de facut...

MA bucur ca nu ninge si pe la noi, Iulia pare-se ca statul nostru (CO) n-o sa primeasca zapada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumba spune:

ciuf - la multi ani mamei tale!
imi pare rau de accident

philip- sa lasi necazurile aici nervi de otel si sa se rezolve toate problemele.

ramona- cum mai e ANUTA?
miere - la multi ani , sa fie sanatos sa va bucurati de el si el de voi!

ai mei pleaca si sunt ocupata cu bagajele si cu ultimele cumparaturi,in rest bine sanatosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Miere, LA MULTI ANI flacaului si din partea noastra! Cand il cadorisiti cu o surioara/fratior? Asteptam pozele cu tortul si sarbatoritul

Noi ajunseram acasa in Florida...si functionam cam dupa ora Romaniei....,ne culcam seara la 8 si pa 4 dimineata suntem plini de energie si pofta de a incepe o noua zi.Sunt doar eu si Rudy...,fara ajutoare pentru vreo 2 luni,pana in martie...si zau daca nu e fenomenal de bine!!! Nu ma asteptam sa nu sufar dupa ajutoare.Pentru ca a crescut copilul cred ca de asta imi pare totul floare la ureche acum.Am fugit la somn.Pup tot poporul romano-american pe 2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mymirela spune:

Buna fetelor!
Va citesc de ani buni, dar scriu rar (a se citi: cand am nevoie de ceva). Trag totusi nadejde ca anul asta sa prind mai mult aplomb...
Si ca sa vedeti ca sunt pusa pe fapte mari, va propun atentiei si analizei un articol tare interesant, ce mi-a picat in mana zilele trecute:

http://online.wsj.com/article/SB10001424052748704111504576059713528698754.html

Mie mi-a cam facut o impresie... nu zic de care, ca nu vreau sa va influentez. Va las sa-l cititi, promitandu-va ca nu vor fi cele mai irosite cinci minute din viata voastra...

Keep in touch

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Sanatate copilasilor bolnaviori!

Noi suntem in hotel de ieri, au terminat de impachetat in 8 ore.Viata noastra incape in 7 crates! :)

Neda, noi vom face la fel, vreau ca Aidan sa mearga la K la 6 ani si in clasa 1 la 7 ani. La scoala unde e soacra-mea directoare e ff des intalnita metoda asta, multi parinti opteaza pt baietii lor, nascuti in vara, ca si al nostru, sa mai stea un an in K. El a mers pana acum la gradi in Germania si stilurile de K sunt complet diferite asa ca nu vreau sa il arunc in clasa 1 si sa nu aiba habar de nimic. In Germania, gradi e joaca si nu scoala.

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Iulia, la Atlanta vor fi 11 grade, marti, si ploaie, cam greu sa ninga la 11 grade.Joi, cand zburam noi, se prezice sunny si upper 40 care e undeva la 9 grade.Urmaresc cu mare interes vremea, cred ca am nevoie de un hobby lol

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adriana, si noi tot 7 crates am trimis incolo

mirelus, interesant articolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulianm spune:

Panterra, unitatea de masura, please, ca ma zgiriie mai rau ca "doctora" !

40F inseamna aproape 5'C. La care se adaugaa umezeala, as in "it feels as.."

t('C)= [t(F)-32]*5/9
Sau, roughly, t('C)=[t(F)-32]*0.5

Uite ce frumos arata Atlanta acum citeva zile:
http://www.weather.com/outlook/weather-news/news/articles/slideshow-southern-storm_2011-01-09

Problema e ca astia din Sud nu-s obisnuiti cu conditii de iarna. Acum vreo 8-9 ani, cind a fulguit in s. LA ( si temperatura scazuse la 10 degC, au inchis I10 pe vreo 100 de mile, au inchis scolile, samd. Nu-s obisnuiti, nu-s pregatiti si nu stiu sa conduca in asemenea conditii.

Si urmaritul vremii poate fi un hobby, de ce nu?

Macrina, las' ca-ti trimit de la noi, I'm a good neighbor .

Mergi la inceput