Schimbare panou electric

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olina87 spune:

tabloul e legat de contoar si ca sa schimbi tabloul trebuie sa rupi sigiliul - tabloul poate fi schimbat de oricine, dar pe urma trebuie chemat un electrician care are dreptul sa puna sigiliul - costa ceva gen 2-3 milioane (sigiliul)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Fetelor...
Tabloul general e una, contorul este alta!
Nu au absolut nici o legatura, chiar daca sunt incorporate, dupa modelul vechi.
Singurul obiect sigilat este contorul, iar la ala nu umbla orice electrician autorizat, ci numai electricienii de la ENEL, sau cum s-o numi furnizorul de energie. Si asta pentru ca acum sunt sigilii speciale, inseriate, numerotate, urmarite de furnizor.
In afara de contor, puteti umbla la orice din instalatia electrica, puteti schimba tabloul cu unul nou...nu va trebuie autorizatie.
Daca trebuie umblat la contor, musai cu cei de la ENEL. Treaba se poate rezolva cu o cerere de schimbare de contor, oricum, daca este model vechi, se schimba la toata lumea cu cele capsulate, electronice.
Nu rupeti nici un sigiliu!

Pentru contracte noi: la sediul la care este arondata locuinta se merge cu contractul de casa, CI si acordul celorlalti proprietari (daca-s mai multi pe contract), unele centre cer acest acord legalizat la notar; se face o cerere pentru avizare, care costa 50 lei. In termen de 30 de zile te cheama pentru intocmirea contractului, care nu mai costa nimic. Pana atunci, vine (cu programare) un nene si ridica contorul vechi si pune unul nou. Dupa ce iti parvine si contractul nou, semnat si de ENEL, iti vine si factura finala pe vechiul contract.

Spor la treaba!

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc pentru raspunsuri .

offf... au astia un program la schimbat contracte... te doare mintea. de la 7 la 11 si e coada de la 6 in fata sediului. am inteles de la o cunostinta ca (,) costa 200 de lei noul contoar + cheltuielile de schimbare contract. adica imi pierd cateva zile (stat la coada si la garsoniera - ca chiriasii nu-s acasa in timpul zilei) pe banii mei. cam asa suna.

multumesc inca o data.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Mady, nu-i adevarat. 250 am dat comision unei firme sa nu mai stau la coada cand am facut pe pers juridica. A fost facut racord nou si am avut nevoie de aviz tehnic, contoarul a fost mai scump, ~ 400 lei.
Cand am preluat apartament si implicit contoar existent nu am mai platit separat contoarul

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Multumesc tuturor pentru raspunsuri

Ma refeream la tabloul electric, contoarul l-au schimbat cei de la enel gratuit acum vreo 2 luni si l-au mutat pe holul blocului(am inteles ca se inlocuiesc toate contoarele vechi cu unele noi). Nu are nici un sigiliu tabloul, am un acum unul nou si vreau sa-l schimb; am sunat la cei de la enel si mi-au spus ca este problema mea cum il schimb, pe cine chem, nu ii priveste. Mi-au spus ca pot sa fac o reclamatie la sediul de care apartin (care e pe la podul Grant), nu la orice sediu si imi vor trimite ei pe cineva, candva.

Colegu spune ca il va schimba el(dupa ce mai studiaza pe net cum se face operatiunea), eu as prefera un electrizian autorizat pt siguranta, din acest motiv am intrebat. Multumesc inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Vezi, Mady? Il schimba moca.
Si uite aici ce iti tb.
Documente necesare pentru schimbarea titularului de contract - consumator casnic
în baza certificatului de mo#351;tenitor/ act dona#355;ie/ act vânzare-cump#259;rare/ schimbare clas#259; de client
Se face în situa#355;iile schimb#259;rii par#355;iale sau totale a identit#259;#355;ii clientului, prelu#259;rii prin cump#259;rare, mo#351;tenire, dona#355;ie, etc.
Documentele necesare :

* cerere tip de încheiere a contractului;
* documente care atest#259; #351;i justific#259; solicitarea: certificat mo#351;tenitor/ act dona#355;ie (copie + original)/ act vânzare –cump#259;rare (copie+ original) etc
* actul de identitate pentru persoane fizice în copie #351;i în original (care se restituie).
* actul de proprietate sau alt document care s#259; ateste dreptul locativ asupra spa#355;iului care face obiectul locului de consum respectiv (documentul se prezint#259; în original #351;i se depune în copie)
* avizul tehnic de racordare , pe numele noului titular
* conven#355;ia de exploatare (în situa#355;iile în care este necesar#259;)
* documente care s#259; ateste depunerea garan#355;iei de consum în cazul chiria#351;ilor (original)
* citire index contor

Orice alte informa#355;ii privitoare la rela#355;iile contractuale dintre Enel #351;i un potential sau actual client pot fi ob#355;inute de la Centrele de Rela#355;ii cu Clien#355;ii Enel.

Stii cum mai poti face?
Ia copilul in brate si dute acolo, o sa intri in fata

Auzi Kid, daca colegu' tb sa studieze netu ca sa afle cum se procedeaza, mai bine te lipsesti , mamei i-a schimbat un vecin cu 50 lei, dar nu era la primul tablou schimbat.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc tuturor pentru raspunsuri.

imi cer inca o data scuze la kid ca m-am bagat peste subiectul ei, dar imi sunt foarte utile informatiile.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput