Cum trezesti iubirea in sufletul celuilalt?

Cum trezesti iubirea in sufletul celuilalt? | Autor: Roxana28

Link direct la acest mesaj

Oare exista un mod de a ne purta, de a fi, prin care trezim dragostea in sufletul celuilalt? Exista un anume model comportamental care nu da gres niciodata si care ne face iubite si dorite pentru tot restul vietii?

Voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana28

Oare exista un mod de a ne purta, de a fi, prin care trezim dragostea in sufletul celuilalt? Exista un anume model comportamental care nu da gres niciodata si care ne face iubite si dorite pentru tot restul vietii?

Voi ce parere aveti?

Iubirea in sufletul celuilalt se trezeste singura daca celalat se indragosteste de tine. Iubirea pt. tine in sufletul celuilalt exista sa nu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

poti sa intretii o iubire

dar de aparut apare daca e sa apara.

mama de Carol (29.12.2008) si 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_lex82 spune:

Parerea mea e ca asa cum fericirea inseamna pt fiecare om altceva (pt unii bani, pt altii putere, pt altii cariera, pt altii iubire, pt altii familia etc) tot asa fiecare dintre noi iubeste persoana de langa el pt anumite calitati care i se par esentiale...Eu imi iubesc sotul pt ca e ff atent, pt ca e baiat de casa, pt ca iubeste copii,pt ca ma face sa ma simt cea mai frumoasa si dorita femeie, pt ca e inteligent si are simtul umorului si pt ca este foarte descurcaret...Dar cel mai mult m-a atras la el atentia pe care mi-a dat-o..si faptul ca era ff romantic...Tot asa pe fiecare dintre noi ne atrag anumite chestii...Am o cunostinta care adora barbatii ff grasi...nu admite sa aiba relatii cu slabanogi,...asta e..fiecare cu criteriile sale..totul e sa existe flacara aia..scanteia...Bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

nu poti sa trezesti iubierea. ea exista sau nu.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Orhidee23 spune:

Nici eu nu cred ca poti trezi iubirea...decat sa o intretii.Sau in unele cazuri,cand cealalta persoana te-a iubit odata,sa reaprinzi focul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Ii poti trezi interesul, ii poti trezi admiratia, ii poti atrage atentia, dar nu-i poti trezi dragostea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxana28

Oare exista un mod de a ne purta, de a fi, prin care trezim dragostea in sufletul celuilalt?

Ai pus ochii pe cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_lex82

Parerea mea e ca asa cum fericirea inseamna pt fiecare om altceva (pt unii bani, pt altii putere, pt altii cariera, pt altii iubire, pt altii familia etc) tot asa fiecare dintre noi iubeste persoana de langa el pt anumite calitati care i se par esentiale...Eu imi iubesc sotul pt ca e ff atent, pt ca e baiat de casa, pt ca iubeste copii,pt ca ma face sa ma simt cea mai frumoasa si dorita femeie, pt ca e inteligent si are simtul umorului si pt ca este foarte descurcaret...Dar cel mai mult m-a atras la el atentia pe care mi-a dat-o..si faptul ca era ff romantic...Tot asa pe fiecare dintre noi ne atrag anumite chestii...Am o cunostinta care adora barbatii ff grasi...nu admite sa aiba relatii cu slabanogi,...asta e..fiecare cu criteriile sale..totul e sa existe flacara aia..scanteia...Bafta!!!

off topic... mi-au iesit ochii ca l amelc. Foarte grasi???? Oh Doamne, zi-i sa vina in America :)

On topic: daca asta e intrebare de adolescenta, cum sa fac sa se indragosteasca de mine, well stiu si eu? cauta sa petreci timp cu el, sa iesiti in grup de prieteni, sa te faci frumoasa, sa rizi la glumele lui, sa il faci sa se simta special... nu stiu. In general la virsta asta e usor de "atras" un baiat.

Colega mea de banca din liceu avea o vorba: barbatii sint ca linoleumul: trebuie asezat bine bine, cu multa atentie de rima data dupa care poti sa calci pe el de mii de ori. pricepi aluzia, da?

Daca esti ceva mai in virsta tot ce pot sa iti spun e ca dragostea trece prin stomac: gateste si tu o cina romantica, pisiceste-te, papuseste-te si ... nu scapa el. Inteleg ca mori dupa el, nu?

In orice varianta conditia initiala este sa te placa. Nu neaparat dragoste la prima vedere ci sa te placa ca persoana. Dupa care restul vine de la sine. Parerea mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

monabella

oricum mare grija CATE eforturi incepi sa faci pt a trezi dragostea.
important este sa te arati disponibila si receptiva si dc omul pricepe, pricepe si singur.
dc te apuci sa supralicitezi pt dl barbat, o sa iesi f sifonata din toata afacerea.

daca e sa ti raspund la a doua parte a intrebarii, cum trb sa te comporti pt a nu pierde dragostea lui, asta in cazul in care o ai, parerea mea proprie si personala este ca ai multe sanse sa ti pastrezi dragostea, atunci cand iti pastrezi independenta emotionala, financiara si psihica fata de persoana de langa tine, cand te concentrezi f mult pe tine si lasi lucrurile sa decurga de la sine, fiind o fiinta relaxata, zen.

cu alte cuvinte, cu cat iti pui mai putin intrebarea ce sa faci pt dragostea lui.
cand o sa ajungi la concluzia ca fericirea ta nu depinde de dragostea niciunui anume barbat, ca tu esti fericita si cu si fara el, atunci ai sanse sa fii iubita cu adevarat. pana atunci ai toate sansele sa ajungi o femeie dependenta emotional de un barbat.

pe scurt: nu te arunca pe tava in poala lui, nu fi ahtiata dupa el, nu uita de tine si de visele tale si pleaca de la premisa ca esti fericita si cu si fara el, ca esti stapana pe tine in orice situatie, pt ca dc nu te inseala sau te paraseste, se poate intampla doamne fereste sa moara.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
6+
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....
2 IAD nereusite (prima cu Dr. Marinescu, a doua cu Dr. Albu Dragos 2009-2010), 1 FIV neureusit, sept 2010, decembrie 2010 neasteptat, test de sarcina pozitiv.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

daca vrei ca un barbat sa se indragosteasca de tine, trebuie intai sa-ti evaluezi foarte realist sansele, apoi, sa-l cunosti foarte bine, si sa-i descoperi calcaiul lui Ahile. Daca te lasa si iti acorda ragazul si ce e foarte important daca esti atat de abila incat sa-i patrunzi firea atunci vanatoarea e ca si terminata:P

greul incepe abia ulterior, daca esti capabila cu buna credinta si stiinta sa reusiti sa ramaneti loiali unul altuia si sa va intemeiati o relatie solida.

Mergi la inceput