Cum trezesti iubirea in sufletul celuilalt?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Dorsilia, ceea ce spui tu mi se pare manipulare. (iote ca ma lasa sa scriu cuvantul! )
Suna a tulburare: intai sa stai la panda (pānda, nu ursul panda - eh, azi am chef de ) pentru a-i vana calcaiul lui Ahile pentru a-l putea anihila pe Ahile, apoi statul de garda ca nu cumva Ahile sa se dezmeticeasca si sa incerce sa se elibereze...

Nu e mai bine sa astepte fata aparitia lui Cupidon? Nu e mai sanatoasa o dragoste reciproca, linistitita, fara tertipuri?

Roxana, fii tu asa cum esti si va aparea omul potrivit.

NU exista niciun model comportamental care nu da gres niciodata si care ne face iubite si iubite pentru tot restul vietii! Sau ar fi comportamentul corect fata de oameni, ceea ce ne aduce respectul celor din jur, dar nu la asta se referea intrebarea ta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayleen spune:

Sigur ca exista un mod de a ne purta pentru a merita iubirea. Singurul pe care il vad eu ca sanatos si corect este acela de a te purta asa incat sa iti placa tie de tine. Sa fii impacata cu ceea ce poti tu sa daruiesti, cu felul tau de a fi, cu felul tau de a reactiona.

De altfel, trebuie sa fii realista si constienta ca nici un fel de abordare nu iti va garanta dragostea nimanui.
Modul de comportament pe care il propun eu poate, categoric, sa te sustina in caz de esec: tu stii ca te-ai comportat frumos si bine, conform cu principiile tale, si nu ai regrete. Cu cat ai regrete mai multe, cu cat sentimentul de vinovatie e mai mare, cu atat suferinta poate fi mai intensa si mai de lunga durata.

Comportamentul "care nu da gres niciodata si care ne face iubite si dorite pentru tot restul vietii" raspunsul e nu, nu exista. Sfanta naivitate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

de multe ori exista iubire unde nici macar nu stim. Sotul meu a fost indragostit de mine cam cu 1 an de zile inainte sa aflu eu asta.
la noi nu a fost flacara de la inceputul unei relatii normale.
Nici macar nu il vedeam frumos,ce puteam sa vad frumos ca era un ciudat chel cu cioc care asculta AC/DC(no offense pt rockeri),dar ma facea sa rad cu lacrimi. m-am indragostit de felul de a fi,de optimismul lui,asa chel si cu cioc dupa 1 sapt de iesit impreuna am stiu ca e el. Cand si=a lasat parul sa creasca si s-a si barbierit...mi-a picat si cu tronc de adolescenta...e frumos tare...si e al meu.
cum m-a facut sa ma indragostesc de el...cred ca fiind el insusi.

Mama de Ana si 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Glicina spune:

Citat:
citat din mesajul lui monabella
Colega mea de banca din liceu avea o vorba: barbatii sint ca linoleumul: trebuie asezat bine bine, cu multa atentie de rima data dupa care poti sa calci pe el de mii de ori. pricepi aluzia, da?

foarte simpatica
ce te faci, insa, daca-ti place parchetul? adica lemn frumos mirositor, cu fibra la vedere, nu materialul sintetic al linoleumului...

On topic: Draga mea, iubeste-te pe tine, respecta-te si acorda-ti timp! Atunci va veni marea dragoste, cea care te va implini.
Iti doresc tot binele posibil alaturi de cel care e sa fie al tau

Mergi la inceput