Card de credit

Card de credit | Autor: Mirela72

Link direct la acest mesaj

Buna seara,
Am creat acest subiect la generale pt. ca stiu ca aici intra multa lume. Va rog, cine lucreaza in domeniul bancar rog sa-mi raspunda urgent la o intrebare. Trebuie sa primesc niste bani din strainatate, 2500 de euro, am un cont paypal atasat la un card de credit cu limita de suma (3 salarii). Mi se pare cel mai comod si putin costisitor sa primesc astfel banii insa suma ce va intra pe card va fi mult mai mare decat acea limita de suma. Credeti ca o voi putea primi asa si voi putea avea acces la ea sau doar in limita sumei stabilite cand am facut cardul de credit?
Va rog sa-mi raspundeti urgent la aceasta intrebare daca stiti.
Va multumesc anticipat!

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna,
depinde, cardului de credit ai atasat un cont curent? Atunci nu ar trebui sa fie o problema cati bani ai in cont peste limita de credit. Doar cu pay-pal-ul sa fie ok.
Acum depinde si de la banca la banca, asa ca cel mai bine e sa suni la ei. Vezi ca trebuie sa aiba un nr verde

de printisor Alessandro - 15.04.2010
privim si il asteptam pe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Cred ca cel mai sigur mod in care poti afla raspunsul corect este sa mergi la banca la care ai deschis cardul si sa intrebi acolo. Eu banui
(asa ar fi logic, dar cu bancile nu intotdeauna lucrurile sunt logice) ca daca nu ai bani in cont poti sa scoti totusi in limita creditului. Dar daca ai bani in cont poti sa ii scoti pe toti pe care ii ai, indiferent de suma. Asa ar fi logic ...

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic%20bebe%20-%20klorane%20baby&page=4" target="_blank"> Rareshic - lau.jpg

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Fetele ti-au dat cel mai bun sfat: suna la banca si intreaba.
Modul cum bancile gestioneaza cardurile de credit depinde de fiecare banca in parte si cred ca numai intreband direct la banca unde ai cardul poti gasi un raspuns precis la intrebarea ta.
Depinde de multe lucruri: daca cardul e atasat la un cont curent, daca cardul este in lei si tu incasezi EUR, daca banca face automat un schimb sau nu, daca poti avea acces imediat la toti banii incasati sau intai se ramburseaza limita trasa din card si abia apoi se reinnoieste limita.
Deci suna si intreaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valicutu spune:

cardul de credit cu limita a 3 salarii reprezinta faptul ca te poti imprumuta de la banca prin intermediul acelui card maxim 3 salarii de-ale tale... dar poti sa ai cati bani vrei tu in acel cont care e atasat cardului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui valicutu

cardul de credit cu limita a 3 salarii reprezinta faptul ca te poti imprumuta de la banca prin intermediul acelui card maxim 3 salarii de-ale tale... dar poti sa ai cati bani vrei tu in acel cont care e atasat cardului

Nu-i asa! Ce spui tu e valabil pentru cardul de salariu (un card de debit cu descoperit de cont x salarii).

Mergi la inceput