Leoaicele DC***53***La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 6

mari_paun spune:
la multi ani leoiacelor cu nume de flori
sa fiti sanatoasse
eu am 2 flori acasa Ema ( e si Florina) si sot (Viorel)

Lali_mete spune:
Hello leoaice dragi! De cand nu am mai intrat la acest subiect,ehee,multa vreme a trecut.Un motiv anume nu am avut,doar lene,si teama nitel de acest subforum "prieteni dintotdeauna"
...
Ce mai faceti voi? Cum ati petrecut sarbatorile pascale?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
23+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

katty spune:
Buna.Nici eu n-am mai scris de ceva vreme, dar scriu acum caci am vazut ceva frumos la semnatura lui Lali_mete! Felicitari, Lali, sarcina usoara in continuare, vad ca Paul va avea cat de curand si o surioara!!!
Noi suntem bine, au trecut si sarbatorile Pastelui, ne apropiem cu pasi rapizi de sfarsitul clasei a IIa...cam atat pentru azi, revin!

danyalo spune:
Nici eu nu am mai dat de multisor pe aici!
Lali sarcina usoara si sa ne anunti cand ai livrat bb-lina!
Emma si voi aveti deja fetita mare ! Cum e cu 2?? tuturor!
Eu ma bucur de ultimele zile acasa In 2 saptamani gata se termina CIC-ul!Asta este! In rest , cu bune sau mai putin bune mergem mai departe!
dany

catutza spune:
Lali, sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara, bebe sanatos, mancacios si cuminte! te
Danny , off ce putin mai ai si reancepi munca! Cu cine va sta Stefan? bine ca mai e putin pana la vacanta [;)}
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
de la noi mai nimic nou, am fost duminica lpana la Veliko Tarnovo si la Basarabov (la pestera Sf. Dumitru), a fost foarte frumos dar si obositor ca a fost doar o zi.

danyalo spune:
Cata da dar ma va chema toata vara...
Stef o sa stea cu cine se nimereste .In august are tati concediu iar din septembrie i-l dau la cresa. Suntem pe lista acum sper sa nu mai fie nicio problema si sa intram. Asta e! Anul celalalt i-l inscriu la gradi ' dar 9 luni musai o sa stea la cresa ca sunt descoperita total. Sper sa nu fie nimic de rau pe acolo si sa nu ia toti brontozaurii ( raceli/ tuse/ muci si altele) !

aeperju spune:
Pai cum sa fie...cand nu-i Andrei acasa (e la gradi) e bine, cand ii am pe amandoi acasa...bbbrrrr...e destul de greut. Noroc ca ma intelege Andrei si-si vede de programul lui ca altfel...
In alta ordine de idei am niste copii minunati .