Leoaicele DC***53***La multi ani!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Multumim! zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

la multi ani leoiacelor cu nume de flori
sa fiti sanatoasse

eu am 2 flori acasa Ema ( e si Florina) si sot (Viorel)

Mergi la inceput

Sa-ti traiasca si sa fiti fericti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Hello leoaice dragi! De cand nu am mai intrat la acest subiect,ehee,multa vreme a trecut.Un motiv anume nu am avut,doar lene,si teama nitel de acest subforum "prieteni dintotdeauna"...
Ce mai faceti voi? Cum ati petrecut sarbatorile pascale?

Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si 23+

Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna.Nici eu n-am mai scris de ceva vreme, dar scriu acum caci am vazut ceva frumos la semnatura lui Lali_mete! Felicitari, Lali, sarcina usoara in continuare, vad ca Paul va avea cat de curand si o surioara!!!
Noi suntem bine, au trecut si sarbatorile Pastelui, ne apropiem cu pasi rapizi de sfarsitul clasei a IIa...cam atat pentru azi, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Nici eu nu am mai dat de multisor pe aici!
Lali sarcina usoara si sa ne anunti cand ai livrat bb-lina!
Emma si voi aveti deja fetita mare ! Cum e cu 2??
tuturor!
Eu ma bucur de ultimele zile acasa In 2 saptamani gata se termina CIC-ul!Asta este! In rest , cu bune sau mai putin bune mergem mai departe!

dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Lali, sa fie intr-un ceas bun! sarcina usoara, bebe sanatos, mancacios si cuminte! te

Danny , off ce putin mai ai si reancepi munca! Cu cine va sta Stefan? bine ca mai e putin pana la vacanta [;)}

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

de la noi mai nimic nou, am fost duminica lpana la Veliko Tarnovo si la Basarabov (la pestera Sf. Dumitru), a fost foarte frumos dar si obositor ca a fost doar o zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Cata da dar ma va chema toata vara...
Stef o sa stea cu cine se nimereste .In august are tati concediu iar din septembrie i-l dau la cresa. Suntem pe lista acum sper sa nu mai fie nicio problema si sa intram. Asta e! Anul celalalt i-l inscriu la gradi ' dar 9 luni musai o sa stea la cresa ca sunt descoperita total. Sper sa nu fie nimic de rau pe acolo si sa nu ia toti brontozaurii ( raceli/ tuse/ muci si altele) !

Mergi la inceput

Pai cum sa fie...cand nu-i Andrei acasa (e la gradi) e bine, cand ii am pe amandoi acasa...bbbrrrr...e destul de greut. Noroc ca ma intelege Andrei si-si vede de programul lui ca altfel...

In alta ordine de idei am niste copii minunati .

Mergi la inceput

Craciun fericit si la multi ani tuturor Stefanilor!

Mergi la inceput