Leoaicele DC***53***La multi ani!
Raspunsuri - Pagina 5
adi69 spune:
Salutari de la Iasi!
Catalina a inceput sa mearga de pe la 3 ani la teatru de papusi..ii placea ,chiar mergeam in fiecare sambata dimineata.
Singura problea ar fi sa se plictiseasca si sa plece "la plimbare" spre scena si papusi..:))asta daca e un copil mai ..activ ca sa spun asa.
Catutza..sincere condoleante...
Sotul tau e bine?Dar tu ? Cum a facut sotul fatza decesului tatalui? Stiu ca foarte greu..va trimit o imbratisare mare mare de la Iasi..
Tin pumnii sa treci cu bine hopul..bine ca santeti sanatosi.
Eu nu ma pot lauda cu sanatatea...Catalina a stat toata vacanta in casa,7 zile de temperatura..peste 38 , tuse,stranut..Dr a spus ca e viroza insa n-am mai pomenit viroze cu atata temperatura,ma refer la intindere in timp nu la grade.
Mie nu mi-a iesit prea in regula rezultatul la biopsie,fac tratament..iau trei feluri de pastile ptr tensiune,plus cele de la gineco..cam iau dimineata un pumn de pastile.
Tre sa ies,revin..
alina_satena spune:
Fetelor va rog sa va dati cu parerea la creatiile mele handmade daca va plac ce ati schimba si daca ati cumpara ceva handmade sau homemade si ce parere aveti despre aceste lucruri.
alina_satena spune:
Fetelor dar de ce sunteti asa t\retrase?va invit la o ciocolata calda sau la un capuccino
Annie80 spune:
Alina.. nu suntem retrase... cred ca mai mult e oboseala si lipsa de timp.... eu una de aia intru asa de rar pe forum...
pup u all!
alina_satena spune:
Stiu cum estem-ai am si niste probleme cu sotul si soacrameditatiile hobby-urile mele homemade-ul si handmade-ul,dar ma gandesc ca 5 minute putem scrie
anca_vlad spune:
Iote si io prin zona, obosita tranta dar mergem inaite.
va [up si va imbratisam cu drag, maria creste mai greu dar cresti...
Pup toata gasca de feline ocupate si bun venit celor care ni s-au alaturat de curand!
alina_satena spune:
La multi Ani de Martisor fetelor va trimit un martisor virtuial si va invit la o cafea