PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 19
miraklucker spune:
Denisa eu sunt perfect de acord cu tine. sigur un copil cand e mic care abia incepe sa vorbeasca il poti mult mai bine modela decat cand deja s-a deprins cu vorbitul gresit. doar ca in cazul lui David logopedia nu l-a prea ajutat. el isi "pliba limba-g gura" cumva cum, nu trebuie atunci cand il spune pe sch, si de asta trebuie dezvatat. De aceea si aici ii verifica chiar de la gradinita. din cand in cand vine un logoped la ei si ii i-a pe fiecare in parte. Iar atunci cand e cazul ii cheama apoi la ore.
Si cu Daria am fost la o asa verificare. Culmea logopedei i -a parut ca ea il spune pe sch in loc de s. Dar nu a fost cazul. O mai verifica dupa ce incepe scoala.
Gata, ma duc sa fac o baie. Inca nu mi-a trecut raceala
monica70 spune:
Na ca tocmai il laudai pe Tudor si iar l-a cam apucat sa o traga de par pe Diana,iar asta il tragea inapoi.Rezultat: musiu izbuncnea in plans amarnic la comanda,plus fugit la mine si chemat in ajutor "MAMAAAAA!" Da' ii las sa se descurce singuri in continuare
Diana s-a apucat sa stranga jucariile imprastiate prin casa si sa le puna la loc,el hop trage de ele,asa ca asa arata scena serii la noi
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-01-20/22:35:07
DENISA nu ai de ce sa ti-o iei in freza,normal asa ar fi ok ca la cea mai mica suspiciune ca nu e ceva in regula sa fugi la medic,logoped,psiholog sau mai stiu eu ce.Dar mai exista si mame mai relaxate si adevarul e ca cele mai multe chestii se rezolva de la sine.Si eu imi planificasem sa o duc pe Diana la logoped daca nu-l va pronunta pe R pana la 4 ani,dar s-a incadrat in limita impusa de mine si n-a mai fost nevoie.
Io din cate imi mai amintesc,nici Diana nu prea putea pronunta la 3 ani literele pe care le-ati enumerat voi aici - Denisa si Brandusa.E chestie de maturizare a corzilor vocale,asa ceva.Nu cred sa aiba legatura cu polipii.
MIRA pai David o avea mai multa gena romaneasca,ce atata sch clar si mie mi s-ar incurca la greu limba-n gura de-ar trebui sa vorbesc in germana
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
monica70 spune:
MIRA ai tai cum mai stau cu kilele? Hai ca numai cu ai tai ma mai consolez in privinta siluetei Dianei . Care totusi are cam 15,5 kg acum.Iar Tudor 10,5 kg! La aceasi varsta Diana abia avea 8,5 kg,deci el are 2 kg avans Unul de la nastere,altul ca mananca bine Ce vorbaret e la ora asta - e cu taica-su in baie.De obicei seara e mai vorbaret cand e Diana acasa,sau dimineata la prima ora cand se trezeste.
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
asteryaro spune:
Buna dimineata!
Eu sunt dupa aceasta excursie minunata!
Cel mai fain a fost ca am facut-o in 2 etape, deci n-am simtit oboseala in mod excesiv.
Aveam de fapt plecarea planificata marti, dar...
Am vizitat in fuga masinii cateva orase minunate. Nu stiu daca v-am spus, dar Viorel si-a facut stagiatura in Severin, 3 ani acolo a trait, deci a avut ce-mi povesti pe drum, inclusiv mi-a aratat caminul unde a locuit si multe alte locuri.
Craiova iarasi este un oras absolut minunat, cu arhitectura superba, cladiri vechi, istorie...
Timisoara iarasi este , in putinul pe care am reusit sa-l vad. Mall-ul e de mari fitze , asta e clar, dar este tare fain.
De mult n-am mai fost intampinata cu asa ospitalitate, asa cum m-am simtit la Ingrid (unde am innoptat) si la Moni . Dupa cum v-a spus, copiii s-au impacat minunat, nici nu m-am gandit la altceva, ei sunt cumva aceleasi firi. Sigur ca Razvan, daca are partener de prostioare, nu se da in laturi, dar cum Diana este o fetita perfect echilibrata, totul a decurs excelent . Iar seara a fost apogeul, cand au adormit impreuna in pat, iar Razvan i-a facut Dianei declaratia vietii lui , si ca orice barbat , a adormit inaintea Dianei .
Ingrid, musai de musai sa-mi scrii reteta aia de lasagna, au fost bestiale, inca salivez .
De la Timisoara am plecat la Arad, intro mare viteza, si vizita a decurs exact la fel, dar... a fost la fel de .
Tudor atata m-a studiat incat chiar ma gandeam: sa vezi ca nu reusesc nici macar sa-l pup. Da' de unde! Pe cand Diana si Razvan se jucau mai bine (apropos Moni, musai trebe sa caut o corabie de pirati si chiar am ceva in vedere, si un castel, ca m-a ametit Razvan) Tudor a inceput sa care piesele la mine, ceea ce l-a cam iritat pe Razvan hahaha. Cica "nu mai face dezordine"!
Foarte adevarat ca fff greu s-a lasat dus si din Timisoara si din Arad, unde sigur-sigur ar mai fi ramas cu fetele. Pai si eu as mai fi stat, nu?
Intrun cuvant, ne-am simtit MINUNAT in ambele orase si sper din toata inima sa putem repeta excursia, ca tare bine ar fi.
Moni, alaltaseara cand m-ai sunat si eram pe drum, iti mai amintesti ca am inchis si te-am sunat apoi? Ei draga mea, tocmai un acel moment un tir ne-a dat un "shut" cu spatele, in mers fiind, viteza..., ceata..., in niste curbe/serpentine, nu stiu pe unde eram, in orice caz, mai aveam ceva pana la Craiova. Eu am asistat neputincioasa cum ala ne-a lovit masina, parca eram paralizata si priveam un film, cu altcineva, nu cu noi!!! De fapt, a fost vina unuia de pe sensul celalalt, care intrase pe contrasens si probabil ca ne-ar fi izbit frontal.... Oricum, ne-a spart DOAR oglinda.
Iar Razvan.... ei bine Razvan s-a panicat destul de tare ("tati, tati, te-a lovit, tati ai patit ceva???" ) si nu s-a potolit pana ce nu i-a zis taxu ca totul e ok.
Eh, a trecut, deci acum stii de ce am inchis telefonul , Moni.
Ingrid si Moni , multumesc pt. momentele unice petrecute impreuna !
Aseara l-am chemat pe frate-meu, mi-a montat un birou nou (pe cel vechi l-am dat Nanei, era destul de uzat si perimat si prea putin spatios pe verticala), o porcarica ieftina de la Carrefour, la reduceri, dar care... arata chiar binisor, imi place.
Daniela, nu te-am uitat, daca nu te-ai lamurit inca cu okazii.ro. Iti faci cont, si poti atasa 2 poze cu fiecare articol, pui descrierea produsului etc.
Mai revin, ca arde!
www.dropshots.com/asteryaro7" target="_blank">(PHOTO)
monica70 spune:
Buna dimineata si eu ma chinui sa-mi beau linistita cafeaua "pe net",dar Tudor nu ma lasa defel, e tot pe capul meu imi tot aduce una alta,asa ca biroul e deja plin cu popice,mingi,papusi Matriosa
CRISTINA aoleu nasoala faza cu tirul.Fain ca ai apucat sa faci asa tura chiar si pe fuga.Si mie mi-e dor de Craiova,care e oras super;n-am mai fost pe-acolo din anii '90. Imi pare rau ca n-ati putut sta la noi macar juma' de zi sa si iesim undeva in oras,la un loc de joaca,sau la mall Cat despre corabia de pirati si castel si lui Tudor ii plac mult,neaparat sa ii gasesti si lui Razvan ceva asemanator.
Apropo de Tudor,daca dispar brusc e vina lui ca trage en gros de cablurile RDS Poate raman fara net
monica70 spune:
In sfarsit niste poze si cu Diana de la Timisoara .Noroc cu Cristina! INGRID ai promis pozeee! Macar cu niscaiva desene de-ale Dianei.Apropo de desene,mai nou Diana mea deseneaza intr-o veselie,dar ii e lene sa le mai coloreze! Am tot zis ca le fotografiez si vi le pun sa le vedeti,dar asteptam sa le coloreze.Dar s-au adunat maldare de hartii,colorate doar pe jumate,pe un sfert Drept e ca ea si face desene ff incarcate si are ceva de munca la colorat.Da' cred ca selectez imediat cateva si le pun asa neterminate.
Pe Tudor cum il criticai aseara cu vorbitul,cum azi l-am auzit cu doua cuvinte in premiera.Mi-a adus catelul ,l-a impins spre mine si-a zis PUPA! L-am pupat ce sa fac,desi era plin de saliva de cat il pupase el inainte Pe urma l-am auzit zbierand disperat APUU ! si am venit in fuga din bucatarie sa vad ce si cum.El se chinuia sa traga un ciorap de-al Dianei ramas prins sub canapea.Deci APU=CIORAPU' Parca si Diana le zicea APII ...
Pauza de schimbat de kk
miraklucker spune:
Moni . din pacate sunt elvetieni, 90%. tu nu l-ai auzit cum vorbeste romaneste??
Nu stiu cate kile mai au, ca nu le-am mai cantarit. Nu prea multe sigur. Nu manaca sunt tareeee mofturoase mai ales fetele. Asera le-am luat de la sport si Daria a pland in masina de foame. Nu mancase la pranz mai nimic. Ea e rea de foame dar tot nu manaca decat ce-i place. Seline in schimb rezista cu stoicism. Ei nu-i e foame niciodata.
eu mi-am terminat runda de cumparaturi, e gata si pauza. Ma duc sa ma apuc de trabaluit. Azi fetele sunt in padure. E frumos afara dar tare frig. O nebuneala padurea asta pe orice vreme ii duce.
monica70 spune:
MIRA hai ca mi-am amintit: exista ceva proiect de lege europeana cum ca s-ar interzice produsele naturiste? Ca vazui ceva subiecte deschise pe tema asta dar nu m-am lamurit.
Legat de faza cu padurea,macar vor fi caliti! Mie mi-e groaza sa scot nasul si aici in oras pe vreme naspa: de exemplu acum e lapovita+ninsoare viscolita en gros.Din pacate nu e suficient de frig si se topeste instant ...
miraklucker spune:
Moni, habar nu am de vreo lege europeana. Noi nu suntem in europa aici. Oricum nu prea cred. Fiecare tara e libera sa-si impuna propriile reguli si legi............da-mi linkul sa citesc.
am recuperat drumetii. Sunt bune de bagat cu totul in masina de spalat.
monica70 spune:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=160487