PRIETENE FARA TITLU (73)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee incearca totusi sa_l lasi si pe sotul tau singur cu copii. Sigur se va descurca. Nevoia te invata.
Al meu a vrut de buna voie. El e acasa singur cu copii de 4 ani cel putin 4 zile pe saptamana. Si se descurca, cu toate ca vazute “din afara” lucrurile ii s-au parut mult mai simple.
Sambata au supravietuit cu totii. El a ajuns la 7 dimineata acasa eu am plecat dupa 10 min. Eu am pregatit dejunul, le-am zis cu seara la copii ca e pe masa si au voie la Tv. Nu stiu cat a reusit el sa doarma, probabil mai nimic ca erau cu totii in picioare pana nu am plecat eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara.Si io p-aci.
MIRA aoleu,pai aia mi se par exagerati rau Nu l-am vazut eu prea mult timp live pe David,dar la cat l-am vazut nici poveste de ADHD ! Poate asa o fi genul lui mai visator si neatent la ce nu-l intereseaza.Bine faci ca ca nu te iei dupa ei sa il indopi cu medicamente.Apropo demedicamente,la noi din 1 feb se da algocalimnul si alte medicamente pe baza de metamizol doar pe reteta,aviz amatorilor.Felicitari pentru Seline cea buna de reclama
INGRID nu v-ati razgandit? Nu veniti si voi maine incoa? Io si daca voiam sa merg,nu indrazneam sa plec la drum pe asa ceata cum a fost azi la noi - nu s-a ridicat defel ! Probabil in juma' de zi ajungeam la voi
BRANDUSA si eu il las pe Ghita cu copiii,desi ... nu vrei sa stii Mereu ma cert cu el ca e ingrozitor de nepasator,dar tot degeaba ii repet sa nu ii lase nesupravegheati (mai ales pe Tudor acum) ca nu ma asculta: e incapatanat ca un catar.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Na ca acum s-a dus Ghita in dormitor sa se culce si ... bine ca nu s-a urcat pe Tudor.Tudor care era tolanit bine mersi in patul nostru cu fundul in sus,iesit din sacul ramas in patut si cu bibele gol de lapte alaturi - ca un betivan In plus a dat si mai tare la muzica la radio Noi eram in bucatarie ...

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Na, astazi sunt eu acasa si am timp si voi sunteti plecate.

Nu am reusit sa ma apuc inca de nimic. De dimineta am fost la clinica si m-am programat la operatie de varice. Un picior e mai rau celalat mai poate astepta. Pana la urma m-am hotarat sa le fac pe amandoua. E aiurea sa-mi operez un picior acum si pe celalat peste cativa ani. Pe 23 martie. Cu anestezie spinala,( asa am vrut eu) stau o zi in spital, si 2 saptamani am concediu medical............si ma costa cat o saptamana de vacanta. Dar partea buna, vine mama la mine, si apoi stau cu picioarel-n sus si nu fac nimic acasa 2 saptamani unde mai pui ca sunt toata ziua cu puii mei.
Aseara cand am ajuns acasa, Daria mi-a sarit in brate si mi-a spus ca asa de dor i-a fost de mine, Seline si ea ca "a plans, dar numai putin, ca eu nu sunt acasa"..............asa mi se rupe sufletul cand ii aud.

Va doresc o dupa-amiaza placuta. La noi ninge-ploua.

Mergi la inceput

Salutare!
MIRA cum te operezi la varice,clasic? Ca fosta mea colega de birou se opera la ceva tip in Timisoara,dar cu laser si era super ok,dar cred ca mergea odata pe an la el sau asa ceva.

Noi p-aci,am avut musafiri,din pacate asa mai "pe fuga" ca erau presati tare de timp.Razvan abia s-a dat plecat de-aici si am inteles ca si de la Timisoara la fel . A fost oleaca suparat pe Tudor ca "facea dezordine" - adica demonta/strica ce aranja Razvan la jucarii.Din asa motiv a zis ca nu i-l trebuie sa il duca la el in Buzau tare imi place de el ce frumos se stie juca
Diana a primit o papusica Mica printesa si la ora asta e tot cu ea in brate,mai o dezbraca,mai imprumuta coroana de la ea ... si-a luat pana si ceva rochie pe ea,ca sa fie si ea printesa.Tudor a primit o oita super haioasa,de nu stiam oare ce naiba behaie langa mine cand l-am pus la nani pe Tudor - ma urcasem pe ea

In rest eu stresata ca taman azi a avut frate-meu control de la ITM si exact la ora cand era Cristina et comp aici.Si ma tot suna sa intrebe una alta,ghinion ... Acum pregateam niste situatii p-aci ...

Revin ca mai am si ceva poze de pus,nu cine stie ce ca strumfii mai mult cu spatele au stat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Hello,
Ce liniste pe aici fetelor,vad ca vestul tzarii a primit vizite-ce copii frumosi si cred ca au avut fun-INGRID pune si tu cateva poze,please
Mira-bafta multa cu operatie, dc trebuie fa-o ca sa scapi si sa iti fie bine pe viitor,vazut fete faine.Felicitari pot fotomodel
Bee-bafta cu examenele,sa scapi repede si bine.
Moni-ce mai face nazdravanul, o mai supara pe Dia?

Noi avem azi sedinta cu parinti-(pt raportul mai mult academic)dar eu sunt suparata pe Emma si prin urmare de ieri e pedepsita 5 zile pt ca pt prima data s-a purtat urat cu o colega de la Montessori si am primit telefon acasa-directoarea adjuncta mi-a zis ca mai mult vrea cumva sa o faca sa constientizeze f. repede ca nu e frumos cum si-a tratat colega cea noua si ca are pretentii de la fii-mea, pt ca de 3 ani cand e acolo nu a fost nevoita sa se plinga de ea, si tocmai acum cand academic e la ultimul nivel, trebuie sa fie un exemplu pt cei noi si mai mici ca ea (nu conteaza ca ea are doar 5 ani). Deci a fost 2-3 zile la rand rautacioasa cu colega care plinge dimineata cam mult cand ajunge acolo si am intelesa ca fetita are deja 4 ani si fii-mea ia zis ca e enervanta de vreo 2 ori-cand de fapt profele treb sa se ocupe de situatie-Emma a motivat ca intr-o zi nu s-a oprit din plinsa juma de ora si ea treb sa isi faca exercitiile la mate si vezi doamne era aproape de masa ei de lucru-telefonul insa a coincis si cu faptul ca in dimineata resp imi raspunsese si mie obraznic si prin urmare pe loc am decis ca nu are voie sa se atinga de TV si de DS-jocul primit de Craciun. Acum o vad ca constientizeaza si nici macar nu incearca sa ceara voie-aseara am pus sa lucreze si in plus ca era singura seara in care nu avea activitati sportive si ma intreba dc diseara(in timp ce ea are dans eu merg la discutia cu profele) o sa aud iarasi despre ea ca nu a fost cuminte-faza e ca am citit raportul aseara singura si fata de anul trecut din iunie, academic si chiar disciplinar e evoluat perfect, are doar 2-3 chestii practice(gen cusut,de ex) la care are bine si nu f. bine si mai are bine la urmat directii-in sensul ca s-a invatat cam independenta -in rest nu am ce sa ii reprosez-dar asta nu o absolva de pedeapsa- e prima serioasa si de durata care o primeste,sper sa invete ceva din ea.
Mai revin cu vesti si despre A-ieri am vazut neurologul ca primise si rezultatul de la RMN.

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Noi azi am avut spectacol. Adica un "circ" la scoala. O trupa de magicieni+ dresura de sarpe. Fascinant. Mie mi-a placut mult. Nu a fost asa o chestie stralucitoare care sa-ti ia ochii, dar a fost tare frumos si copiilor le-a placut mult, au comunicat cu cel care prezenta spectacolul si facea numerele de magie. Ce sa mai, oi fi eu mai dusa, dar am ramas interzisa. Sarpele era ditamai reptiloiul piton.
Moni, ati avut musafiri. Ma bucur. Sper ca ati iesit ok si cu controalele. Tu cum mai esti? Analize, ceva? Ca noi in familie suntem sub noul an al problemelor. Anul asta vad ca doar socrrela ce-i mai verde, ca in rest ai mei si socrul ne-au facut si ne fac surprize. Doamne fereste, ca ei sunt bolnavii, deci ei se simt rau, nu noi. Si la noi e mare problema, ca pe tata n-am cum sa-l duc la un doctor decat cu mama si cu copiii gramada. Ca mama nu conduce, nu pot sa o las acasa cu copiii. pe copii nu-i pot lasa la socrii. EU tb sa conduc sa-i duc de colo colo pe toti si-s in sesiune. SI sotul meu e disparut de acasa, ca munceste ca un disperat. Asta-i bonus, in loc sa fi mers la munte sa am si eu 3 zile sa invat in liniste.
Mira, sunt eficiente operatiile astea? Ai mai facut? Eu stiu ca se cam refac varicele. Ale tale sunt dureroase rau? Intreb, fiindca mama le are cam de tanara si ea si nu si le-a tratat sau operat, dar nu se poate spune ca au evoluat prea mult in timp. De David, moama ce ciudati oamenii aia cu evaluarile. Daca spui ca e asa un mare cititor, poate de asta si viseaza cand e la scoala.
Denisa, ma bucur pentru Emma, ca a evoluat asa de mult. Stiu ca tu esti foarte multumita de Montessori, dar mie dupa ce ai spus si ai patit cu Alex, ca de fapt trebuiau sa se ocupe prea mult de el si alte astea, mi-a lasat asa un gust amar....Pai Emma e un copil minunat, cu care e mai mare placerea sa lucrezi, e simplu sa vezi evolutia si sa dai calificative la copii ca ea. Mai spune-ne de Alex. Cum e? Ce ti-au zis doctorii? Vorbeste? Stiu ca esti ingrijorata de el, dar poti sa ne spui ce si cum. Intreb si eu, ca Razvi e cam de o varsta cu el. Si noi avem la el probleme cu vorbitul si pronuntia. Da, sunt denaturata. Am uneori senzatia ca incepe sa se corecteze, dar.....Stiu ca tb sa fac investigatii si sa corectez totul pana ajunge la scoala. Uneori imi spun ca e inca mic si lucrurile se mai pot schimba in urmatorul an.
Gata pauza. Plec la ale mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Buna Seara!!

Imi pare rau ca intru cu intarziere sa urez LA MULTI ANI EMMEI!! Pur si simplu nu mai am chef de calculator zilele astea. Intru rar si ies repede.
Acum sunt cu Ioana la inot, si daca tot mi s-a facut cadou un laptop am vrut sa profit... dar este prima si ultima data cand fac asta, data viitoare voi lua o carte.
Noi suntem bine, am inceput si inotul de saptamana asta, gradi am inceput-o de pe 10. Copii un pic raciti, ne tratam cu eurespal si rinatiol...sper sa fie ok. Deocamdata fara febra sau alte complicatii.
Ne plimbam pe plaja dupa ce iesim de la gradi si imediat ce ajungem acasa mancam ca niste lupi(desi mananca si la gradi...portii minuscule) si adormim instant.
Moni, cum adica se da Tudor cu capul de pat? Intreb pentru ca si Rares mai are naravul asta si ma gandesc eu ca este din cauza polipilor.
Ma gandesc serios sa-l operez in aprilie cand vine robert.
Denisa si ce ti-a zis doc despre A? Pup-p pe Emma. Ce sa zic...fetele tot fete.. si a mea mai face fitze.
Mira chiar daca ar avea ADHD nici eu n-as fi de acord sa ia medicamente. Pupici la copii frumosi
Deci Cristina s-a plimbat prin tara. Dar unde merge?
Fug sa vad ce face copila mea...
PUPICI la toate lumile

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marchplayer

Moni, cum adica se da Tudor cu capul de pat?

Pai el nu se da intentionat, doar se loveste noaptea prin somn,cum se tot fataie de pe-o parte pe-alta, sau de pe burta pe spate

Revin mai in amanunt,cand fac o pauza mai serioasa,ca-s calare pe acte la ora asta ... Acum facui numai pauza de citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Au plecat de ieri, Cristina cu sotul si Razvan, sunt incantata de ei si copil in special, n-a mai vrut sa plece, o iubea pe fiica-mea (i-a facut declaratia la modul cel mai serios, in pat). Ne-am plimbat in ziua cand au venit prin centru putin (crapai de frig) si apoi in mall, unde m-am incurcat eu (se vede ca nu le am cu mall-ul). A doua zi au mers la Arad si de acolo la intoarcere direct pe centura spre Craiova unde urmau sa innopteze.
Poze a facut Cristina, doar se stie ca eu sunt restanta la capitolul acesta.
Copiii s-au jucat cu masini si roboti. Diana era in culmea fericirii ca se poate juca si cu altceva decat papusi. Faceau scenete intre ei. Adorabili.
Denisa, o pedeapsa cam dura. Stiu eu? Nu critic, dar pentru un copil care e asa de dotat si exceleaza in atatea domenii, faptul ca i-a reprosat ceva unei colege...ma rog, voi stiti ce si cum. Si profesoarele acelea ce faceau, trageau matza de coada in loc sa supravegheze copiii?
O pedeapsa de 3 zile era destul. Mai e si faptul ca ti-a raspuns obraznic, eu asta nu tolerez, daca se intampla, pana nu-si cere scuze nu exista pentru mine. Ignorata.
Scrie despre Alex, te rog. fetita si fratiorul.
Moni, cum a iesit controlul? Nasol ca taman atunci au aparut aia, un moment mai bun nu gaseau!
Oita aia e din desenele de la Minimax. Timmy. Ma uitam la ea ca bleaga, odata cu Diana. Nu stiu ce fras ma atragea la ea.
Daniela, laptop nou, bravo. Al meu e de 3 ani si inca mai rezista.
Diana se dadea cu capul de pat cand era mica-mica. Ziceam ca are "lipsa de afectiune". Glumeam bineineles, ca doar mereu eram cu ea in brate. Nu stiu care era cauza. Dar i-a trecut dupa vreo luna. Cand avea otita se freca de perna sau se lipea de ceva cald, asa o depistam, ca febra nu facea. N-am stiut de polipi ca ar fi o posibila cauza. Asa probleme are ca vrei sa-l operezi?
Sanatate la amandoi, a mea a avut acum vreo 3 zile niste muci, dar i-au trecut repede. Cum n-am dus-o la gradi, cum au disparut. Ca prin farmec.
Mira, bine faci ca te operezi. Sunt unele care se agraveaza daca le lasi asa. Nu dispar de la sine. Si eu ma gandeam. La sotz, ce sa mai zic. Peste cativa ani nu-l vad prea bine. Si e subtirel la picioare, dar genetica....maica-sa avea varice urate rau.
Bee, fain spectacolul. Imi plac serpii. Nu stiu daca am mai scris, dar tare mi-s dragi. Sa-i tin in mana, sa-i simt pe piele....am avut odata unul dintre cei mai frumosi vazuti de mine, exact pe gat: un piton regal.
Daca Razvi nu vorbeste chiar corect, cateva sedinte de logopedie l-ar ajuta. Stiu, timp sa ai. Pacat ca sotul lucreaza asa mult, v-ati fi putut imparti sarcinile.
Eh, asta a fost, Diana trage de mine.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput