PRIETENE FARA TITLU (73)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BRANDUSA mi l-am calculat acum si mie si imi arata ok,adica ascendent in scorpion cum stiam demuult ca am si cum mi-a iesit si pe multe alte site-uri,sau prin diverse carti/reviste.Tudor e nascut la 12,20 .

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)

www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Bee, cred ca-i doar o parere. si David e tareeeee incapatanat atunci cand vrea. De exemplu la facut lectii. Traggg si tot trag de el, face de toate doar lectii nu. Invatatoarea nu e multumita de el. citeste mult, are vocabular mult mai dezvoltat decat alti colegi de clasa, dar la socoteli nu mai merge. viseaza. Isi ascute creieoenele, se uita pe cer, sterge si scrie, si iar sterge. Nu stiu cum a mai porcedez cu el sa-l fac sa inteleaga ca scoala nu inseamna sa inveti numai ce-ti place, mai trebuie sa inveti si ce nu-ti place.............pana una alta i s-a taiat complet computerul. Vad ca rezista eroic de 2 zile. Pana nu-mi zice invatatoarea ca s-a trezit din visare poate sa uite ca exista.

........Daria nu poate dormi. tocmai ce veni la mine " mami urmatoarea vacanta unde mergem, in Romania sau in SArdinia", ce probleme isi face si ea la ora asta!!!!!!!!!! Ea saraca tot spera ca venim acasa. Asa de mult isi doreste. Azi mi-a spus " vezi s-a topit zapada acum putem merge la buni, la Caro si la Steph" . De cate ori vorbeste la telefon cu maica-mea o intreaba cand vine aici . Mama i-a zis ca s-a stricat busul, ca e zapada, dar cand se repara si nu mai e zapada vine.............offffff suntem asa departe.

V-am pupat. Capitulez, ma duc sa fac o baie fierbinte si sa ma bag in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Salutare,,
Mai ce liniste e pe aici-a venit frigul si pe la voi sau din contra s-a incalzit si ati iesit la aer curat?
Moni-ti-am vazut strumfii, o sa treaca si asta,relax.
Ingrid-cum a fost la munte?
Bee-ce fain ca ai asa copiii cuminti si ajutoare in ai tai.
Mira-voi cand mai mergeti la ski in vacanta?
Cris-voi cum sunteti?
Eu nu am poze deocamdata din weekend ca am uitat camera de rezerva acasa si pe cea care o car mereu cu mien am dat-o nasilor ca au plecat cateva zile in state,dar o sa facem in weekend cand ne petrecarim-tb sa coamnd tort de inghetata cu Tinkerbell pe el si sa ii gasesc si o figurina.La cabana ninsese iarasi vreo 10-12 cm,dar duminica dimi era super ger, simbata ne-am petrecut-o de la 10 la 4pm pe partii, vreau sa zic ca Emma m-a invins cu propriile mele arme, dupa cele 90 min cu profu, am "challanged her" pe partiile grele si cred ca din cauza ca e mai mica si ia virajele mai scurt,a prins tehnica si viteza si la ultimele 2 cobariri pe "Diamond"-penultimul nivel ca greutate, nu m-au mai tinut genunchii,a trebuit la ultima sa cedez,noroc ca a deventi asa confidenta si a fost ok numai cu tati,ceea ce e super ca din febr nu stiu dc o sa mai pot merge cu ei, plus ca sigur va fi mai experta ca mine si cred ca la anul osa trebuiasca sa iau si eu ceva lectii-dar ma bucur ca ii pot oferi ceva ce eu mi-am dorit si acum 30 de ani nu se putea si ca sta 1 zi intreaga in aer curat si ca ii face placere.Revin.

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Buna seara si eu prin zona,da' nu-s in prea mare forma (a se citi ca inca-s cu o tona de draci ) asa ca n-am prea avut chef de scris.
MIRA vad ca David e fix invers decat era frate-meu: la matematica avea numai 10, era vesnic cu mainile pe sus sa raspunda si il lauda educatoarea non stop.In schimb la romana jale pe batz : citea greu, scria urat si cu greseli de ortografie pe deasupra si nici ca ii pasa ca io ma chinuiam si ii dadeam dictari! Nu ma asculta neam cand ii tot explicam,pe o ureche ii intra pe cealalata isi iesea ... numa' sa fuga cat mai rapid afara la fotbal il interesa
DENISA ma bucur ca a devenit asa experta in schiat Emma ! E mult mai usor sa invete acum cat sunt mici.

Dimineata trebuie sa il ducem pe Tudor la vaccin,ROR-ul. Dianei i-am sarbatorit ziua la gradi azi,impreuna cu un coleg - parca si anul trecut tot odata s-a nimerit ca ziua lui e in 10.Azi a cam fost prima zi de gradi,ca saptamana trecuta au fost prezenti doar cca 3-4 copii maxim din fiecare grupa
Diana tot neascultatoare si cu crizute ,dar cred ca m-am prins si de unul din motive: pai cat a stat acasa a refuzat cu indarjire sa se culce la amiaza,nu stiu daca a dormit ziua intr-o zi din saptamana macar ,asa ca dupa-amiaza spre seara era deja zombie si gata circul.Fiind mare nu m-am gandit ca asta ar fi o cauza - oboseala.Mai ales ca nici seara nu se culca decat tarziu tare!
Tudor ce sa zic: am incercat sa ma joc cu masinutele cu el,dar nu-l intere decat tot in ideea sa le demonteze eventual - daca-s din cele bune de demontat.Daca nu-s,pa si pusi.Mami mi-a zis ca s-a jucat ff frumos cu setul de ceai al Dianei aflat la ei,asa ca am dat fuga la fratelo am luat bucataria Dianei si vasele aferente,le-am spalat,sters si pus la dispozitia viitorului bucatar.Teapa ca eu le aranjam,el le imprastia,eu le strangeam,el le demonta de zor - tot ce se poate: usi,chiuveta,robinet si o mai si intorcea pe toate partile ca sa vada ce mai poate lua jos de la ea In fine, acum se joaca Diana cu ea,dar cu Tudor in coaste,asa ca nu aud decat "MAMIIII,TUDOR AIA ... TUDOR CEALALTA ... " Continua sa o cam traga de par,dar cred ca o face de fapt in joaca, sa o provoace .
Azi Tudor a adormit la plimbare vreo 15 minute si dupa aia m-am chinuit intr-o veselie sa il mai culc,abia la 18,30 am reusit dupa cateva ore de zbierete ca era ko si in juma de ora a fost deja treaz
Merg sa il culc si sa ii citesc Dianei,poate mai revin.

10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

MONI_LA MULTI ANI PT GHITA-SA FIE SANATOS SI SA FITI FERICITI!Tudor cum e dupa vaccin,sper sa treceti cu bine peste asta-mai aveti si tura2,ast ae cel c etrebuia facut intre 12-14 luni?

Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

DENISA mersi.Tudor e super ok dupa vaccin si da ala e,am vazut ca se mai face odata la 7 ani.Pediatra a zis ca asta nu da reactii.A plans doar cateva secunde pana i-a intins aia o turta dulce invelita in cioco - imediat a inhatat-o si gata plansul Vad ca in manuta i l-a dat.
Dar tot continua sa fie agresiv cu Diana: tras de par,dat in cap cu manuta sau vasele de jucarie ... nu se potoleste nicicum.Si am observat ca face asa cand se joaca Diana cu niscaiva jucarii,predominant ale lui.Ea imediat se miorlaie sau sare sa-l parasca imediat si gata circul. Nu inteleg ce l-a apucat asa deodata,probabil il distreaza si cum tipa ea cand e atacata? Si stie ca nu e bine ce face,ca nu e voie,dar degeaba.
Cu vorbitul nu prea a mai scos noutati pe piata,pronunta mai mult primele sau ultimele silabe ale cuvitelor,dar ne intelegem.De exemplu imi arata parul si zice "PA" na bun si-ala , e la fel ca la banana careia ii zice BA Vine toata ziua si bantuie pe la sertarele biroului cerand "CATA" - adica ciocolata Decand a vazut la Diana si a gustat,a devenit mare fan si el
In rest continua sa ne uimeasca cum intelege tot tot ce vorbim,sau stie la ce folosesc o multime de chestii de care nu m-as fi gandit ca are habar.Pana si cand am fost la fratele lui mami ni i-a aratat rapid pe "tusi" si unchiu" , desi nu i-a prezentat nimeni si nici nu ii vazuse demuult,de cateva luni.Ca si Diana deja stie si el care-s obiectele de imbracaminte,lucrurile de prin casa.Dar cel mai distractiv e ca stie unde-s dosite toate alea.E suficient sa il intrebi unde-s ca fuge si vine cu ele.Pai si ieri cautam dupa robinetii demontati ai chiuvetei de jucarie de la bucataria Dianei si faceam cu nervii ca nu dau de ea.L-am intrebat si ... a fugit iute la bouncer si a scos de sub perna de deasupra piesele Si era camera plina ochi cu tot felul de jucarii imprastiate (predominant vase de bucatarie). L-a laudat si matusa-mea,a zis ca nepotelul din Oradea ce-i deodata cu Tudor nu stie atatea.Poate ca stie si el destule,dar probabil nu are rapiditatea lui,ca Tudor (fix cum era si Diana) cum il intrebi de ceva intr-o secunda si intinde mana si iti arata.Cam asa cu el,acum s-a mai potolit partial cu cartile,dar a ramas faza cu urcatul pe birou si mai ales agresatul Dianei Sper sa ii treaca odata ca parca e razboiul stelelor la noi Si taman am acum fff mult de lucru,deci e o placere sa ii aud si am un spor de nu-i adevarat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Moni, sa-ti traiasca sotul. Sa fiti fericiti. Tudor e bestial, ca si al meu de altfel. Noi ii zicem "bila" si e distractia tuturor. Si la propriu si la figurat. E distractiv, e ca un ursuletz gras, danseaza, ii iubeste pe fratiori, se duce la ei ii pupa, ii mangaie, vrea sa se suie pe picioarele Anei sa faca calul! SI ea mititica, cum sa poata? Ii imita in toate. Si mai e "distractie" ca e un pericol public: se catara, se loveste, arunca tot, face o mizerie de nedescris. Si el stie orice ii spun. Are si tabieturi: ii place sa se spele pe maini la chiuveta si sa se stearga apoi cu prosopul, la masa sta si "mananca" cu furculita sau cu lingura.....(adica se mazgaleste tot, da pe noi si da pe jos. Macar de pe jos mananca Dolly). Stiu ca sunt rea si n-ash vrea vrodata sa fac diferente intre copii, insa pare considerabil mai rapid decat fratiorii. Ei au alte calitati care-i fac speciali.
Denisa, pe Alex l-ati pus pe skiuri? Super ca Emma e experta. La varsta asta inca nu au senzatia de frica, asa ca e bine atat de devreme sa invete.
Mira, Daria e cea mai sensibila dintre ei, nu? Pare tare delicata.

Mergi la inceput

Buna dimineata hai sa vin si eu la o cafea,ca-s pe baricade cu conta.
BRANDUSA mersi de urari.Cum sa fi rea mai,daca e mai rapid baiatu' asa e si gata,cum ziceai, ceilalti au alte calitati.Ai mei la rapiditate-s egali,dar totusi mi se pare ca Diana fu ceva mai vorbareata ca el la aceeasi varsta.
Ii dai sa manance singur lui Tavi si lichide deja? Ca noi nu doar,d-astea mai solide - gen piureuri,sau orez cu peste.Mi-e groaza pe cand o sa trebuiasca sa il las cu supe,ca si asa mai imprastie putin pe el.
De lovit ce sa zic ca Tudor ia in freza toate colturile mobilelor,usilor etc.Pai daca ma credeti am imbracat capatul biroului Dianei in partea de catre fereastra cu o ... aparatoare de patut,ca tot cu capul in colturile alea era cum vine mereu in super viteza catre mine
Cu operatiunea olita cum stati? Tudor zbiara de zici ca e taiat cand il pui pe olita/colac wc.Dar nu sta nici imbracat macar,e chestia si ca el nu vrea sa stea jos macar,darmite pe olita.Ca sora-sa dealtfel,ca asa a fost si ea ...
Poze cand pui ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Moni si cand zic rapid, e rapid la propriu: in viteza cu toate. Nu mananca ok nici solide. E total diferit de Razvi. Razvi la un an avea o motricitate fina remarcabila. Manca "elegant" pot sa spun: infigea furculita in cartofi. Tavi e departe. EL vrea mazgaleala si atat. De hranit il hranesc eu. Operatiunea olita nu exista. Va fioperatiunea WC-ul cand o sa vrea e. Estimez ca in vara. Deja ii deschide drumul lui Razvi cand se duce el la WC, deci stie la ce foloseste si cum se foloseste, mai tb sasi vrea si sa-si controleze sfincterele. Poze......sunt preocupata de alte lucruri si i-am pozat destul de putin, iar de pus poze....tb sa le descarc, sa le scot, selectez, pun...Urat. Nu-mi place sa fac asta. Sunt suparata ca am examenele puse aiurea si-s stresata si nu-mi ajunge timpul. Pana luni va fi mai greu ca am 3, apoi o sa fie mai ok, 2 saptamani pentru 4 examene. Sunt cam scufundata in treburi, desi-s la PC toata ziua. Numai programare nu facusem pana acum, dar de asta ma tot lovesc. Ufff si de ar fi un singur program, dar sunt vreo 3-4. Cred ca mai vreau un cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI PENTRU PAPUSA CU OCHI VERZI, DARIA!
LA MULTI ANI IONILOR SI IOANELOR!
LA MULTI ANI, MARCO! SA FII IUBIT!

Noi ne-am intors de la munte duminica, despachetari si curatenie, din astea. Diana merge la gradinita, s-a vindecat complet de tuse. Am ramas uluita de faptul ca a doua zi nu a mai tusit, vocea era clara, auzisem povestea cu schimbatul aerului, dar n-am crezut cu adevarat ca functioneaza. Recomand reteta, e probata.
Pe schiuri n-am pus-o, nici n-a manifestat ea vreo dorinta uriasa, insa plecam din nou in vacanta asta la Arieseni, prin 27 ianuarie si pe partia de acolo mai incercam. Cu sania m-am dat eu si mi-am scrantit mana dupa ce am cazut de pe ea. Nasol.
Am facut rost de poze, mai ramane sa gasesc un loc pentru ele, eventual le voi incarca, va dau linkul si dupa 3 zile le sterg. Asta de acasa, aici sunt la lucru.
Nu stiu ce sa mai povestesc, parca toate zilele curg la fel, Diana e foarte cuminte, un adevarat inger. Deseneaza o mare parte din zi, am hotarat s-o las singura sa-si dezvolte abilitatile, fara cursuri. Cu pianul merge, nu a dat recital de Craciun ca Emma (apropo, grozava fata), nici nu avem inca luata orga.
In plus fac engleza cu ea, matematica (chestii simple, adunari, scaderi), mai rar o pun sa citeasca, din cauza ca sta mult la masa sa deseneze si tot mai ingrijorata ma simt cu ideea ca ii sunt solicitati ochii si daca va avea ochelari?
Daca ii zic sa iasa afara la joaca, iese, dar nu cu tragere de inima. Greu.
Moni, transmite-i salutari lui Ghita si La multi ani! Uf, am devenit amandoi foarte uituci. Stiu, rusine sa ne fie.
Am citit ca sunt nazdravani amandoi copiii, au temperamentul tau. Iuti si ageri. Poate ca o vizita aici, la Timisoara, n-ar fi o ideea rea, ce zici? A trecut un an de cand nu ne-am vazut.
Sanatate lui Tudor, tare stresata am fost eu de ROR. A iesit bine, ca si la voi.
Cristina, tare m-am bucurat ca am vorbit. Eram tot pe fuga, mai mult sotul avea treaba la computer. N-ai dus copilul la gradinita, nu?
Denisa, te-a invins fiica-ta la ski? O sa ajunga campioana. Voi aveti si multe luni din an cu zapada, partiile aproape, sunteti favorizati din punctul asta de vedere.
Mi-a placut cum a cantat Emma si mai ales accentul ei englez...daca Diana l-ar prinde tare bine ar fi!
Bee, bafta la examene. Citesc ca Tavi ii bate la viteza pe fratii mai mari. Iaca, un viitor sportiv. Trebuie sa-si consume energia cumva.
Mira, David e un visator. Sa-si faca temele rapid, sa scape si p-orma lasa-l sa viseze ce vrea si cum vrea. Asa eram eu. Traiam in alta lume, lumea povestilor, romanelor. Unde ma cautai, eram pe burta cu o carte in mana. Ma mir ca doar acum un an mi-am facut ochelari. Pe care nu-i port.
Daca vreti zapada, pe la munte este si inca din plin. Veniti in Romania sa ne mai intalnim la o pizza, asculta si tu de fetita, nah.
Doamne, cat s-a facut cearsaful. Maine voi fi mai expeditiva, promit.

Ingrid S si Diana

Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues

Mergi la inceput