PRIETENE FARA TITLU (73)
Raspunsuri - Pagina 11
Denisam spune:
Helloo,
DANIELA-LA MULTI ANI IOANA,MULTA SANATATE SI NOROC!
Giova-LA MULTI ANI SI TIE!
LA MULTI ANI TUTUROR CU NUMELE DE ION SAU IOANA!SA TRAITI SI SA FIITI SANATOSI !!!(si pt tati meu ca si el este un ION).
Revin dar Moni-zici ca Diana are asccendentul in Pesti,nu e asa de rau-(prietenele mele cele mai bune sunt pesti si eu si mama) eu il am in fecioara, nu prea imi place asa mult, la fii-mea nu mai stiu ce e, e nascuta la 13:04-unde ai gasit sa calculezi ca m-ai facut curioasa, dar sa stii ca eu sunt mai happy cu zodiile asteda capricorn, pesti, leu si rac,decat cu cele de foc sau cornutele-berbec, taur,scorpio.
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
DENISA uite aici:
CALCUL http://www.eastrolog.ro/ascendent/calculeaza-ascendentul.php
SI INTERPRETARI http://astromax.eva.ro/zodia8/ascendentul/scorpion.html
Eu am ascendent in scorpion.Si astia cica "Sunt detectivi innascuti ..."
Nu mai stiu daca le-am zis sau ba LA MULTI ANI IOANELOR SI IONILOR!
MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
ARADENCELE ALATURI DE MARIA_RUBI
Ana_m spune:
La multi ani Ion si Ioana !(Giova , Ioana de Daniela, Ioana _T )
La multi ani Daria !
La multi ani Raisa !
Denisam spune:
Moni-mersi, eu zic sa te bucuri ca Dia e cu ascendentul in pesti, ca cica Emma este TAURmai nasol nu se putea, noroc ca Alex e sagetator...desi la ai mei nascuti promgramati de altii, nu stiu cat de relevante sunt-incerc sa ma incurajez singura-dar sanatosi sa fie, ca asta conteaza,restul ne mai putem lupta cu ele...
Cris-voi ce faceti,cum sunteti, la ce ora e nascut Razvan?
Ana-hello,mai pui poze cu blondina cea frumoasa?
Denisa cu Emma Andrea 4,5 ani si Mark Alex 3 ani
monica70 spune:
Apropo de zodii,leutul de Tudor de vreo doua zile isi exercita atributiile de LEU : "RAGE" LA DIANA , O TRAGE DE PAR BA O MAI SI ZGARIE
I-am filmat acum seara sa ii vedeti in actiune :
http://www.dropshots.com/diatudor#date/2011-01-07/21:07:54
10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% din viata noastra este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla
Bee spune:
Buna fetele.
Ioana LA MULTI ANI! Sa traiesti cu numele. Mami Daniela, incepeti activitatile de saptamana asta inteleg: inot, gradi.
Moni, Tavi daca s-ar lua dupa cei mari, ar fi o mare chestie. Inca o data spun, poate-s eu "dusa", dar impresia mea e ca Ana+ Razvan sunt cuminti! Nu-s un gen excesiv de zburdalnic. Au ei ideile lor, ash putea sa stau ani vorbind despre ce si cum fac, dar mie nu mi se par rai sau periculosi pt integritatea lor fizica si-s chiar ascultatori de cele mai multe ori. Nu pun la socoteala mici obraznicii, maraielile zilnice, sacaielile cu noi si fitilele bagate intre ei sau ce mai fac toti copiii normali. Tavi in schimb, inca o data pot sa spun e cat 10! Urca, se arunca, sparge, strica........., urla. Leu cu ascendent in scorpion. Periculos de doua ori deci. Capricornii? Si cornute in general? Plina familia mea de ele! O familie cornuta si cu ace....... Eu sunt capricorn in ascendent si se spune ca dupa 30 de ani ascendentul e mai manifest, adica ma comport mai mult ca un capricorn decat ca un sagetator. SI privind la mine, e real. Numai ca nemodesta fiind, eu consider asta un avantaj: am castigat in tenacitate, atentie, grija, rezistenta si capacitate de a le duce pe toate. Concluzionand, la copii e mai importanta zodia decat ascendentul, la adulti e invers. Moni, e o intreaga teorie, de ce anume ai parte numai de zodii "opuse" tie. Nu pot detalia, ca m-ar opri timpul acum. Uffff, vreau si eu sa am putin timp de taclale ca-s nevorbita!
monica70 spune:
Buna dimineata si eu sunt la cafea.
BRANDUSA legat de zodii si ascendent si mie mi se potriveste: odata cu varsta am tot mai multe din ascendentul scorpion.Adica parca-s ceva mai dura , decat in tinerete cand eram chiar o blekota de racoaica Cat despre Diana chiar e capricoarna-capricoarna.Inca nu prea se vede in ea nimic din ascendentul ei - pestele.Iar la zodiacul chinezesc e cocos.E fix ca prietena-mea Laura a carei ziua e azi si la care si mergem dupa-amiaza: capricoarna si cocos la zodiacul chinezesc.Io-s caine la ala chinezesc Cica e tare bun cutzu, dar uneori si mai ales daca il calci pe coada, are o latratura de ti se pare mai preferabila cea mai teribila muscatura
Io nu stiu cat sunt de adevarate toate tampeniile cu zodiile,nu prea cred eu in ele,dar sunt f. multe chestii ce se potrivesc si mai sunt si distractiv explicate asa ca ma distreaza sa le citesc,studiez.
Eu mi-am calculat cu ceva programel de pe net mai demult si astrograma natala cu toate amanuntele, cu casele si care in ce planete-s si le am si listate pe undeva Distractive si bune de pierdut vremea
na ca m-am luat cu zodiile si am uitat sa va zic vestea buna.Am depistat la Activclub ala un abonament parinte+copil care costa "doar" 250 lei,e la asa pret doar pe we-duri,adica 4 we consecutive ! Peste saptamana nu exista abonament parinte+copil,ci se plateste si pentru copii ca si pentru adulti Dar nu-i bai ca si asa ar fi ok! Deci am putea merge amandoua 8 ture sambata si duminica de banii aia.Am tot sunat sa aflu amanunte,dar nu stiu ce naiba are telefonul alora ca eu le auzeam,ele pe mine nu .Asa ar fi perfect ! I-am zis si Dianei si de atunci nu mai tace,numai cand mergem la bazin ma intreaba.Probabil de we viitor si incepem daca totul e ok.Ii duc aripioarele si mai pot folosi de-acolo si plutele lor cred si numai bine inot si eu Sper sa ne iasa.
BRANDUSA nu stiu ce sa zic de Diana,e foarte cuminte daca ii acorzi permanent atentie,sau daca are ceva interesant / sau foarte preocupant de facut.Altfel ... da-i si zburda aiurea.Clar are fff multa energie de consumat si asa a fost de mica.Are parti bune inteligenta,rapida,vioaie,adaptabila,vesela dar si parti negative super nerabdatoare (ca si mine ) si excesiv de capoasa (ca taica-su') si mai ales voluntara (care poate e de fapt o calitate).Cum ziceam mai demult nu are rezistenta la frustrare defel.Ea vrea si gata si atunci sare pe loc si tipa si plange ca ea vrea.Pana la o varsta hai ca mai merge,dar si la 5 ani sa faci asa nu mi se pare prea normal.Cand o apuca degeaba ii explici logic de ce nu e voie,ca nu ca nu intelege, ci ca nu o intereseaza nicio explicatie,tot ce conteaza e ca ea vrea
As mai vrea sa fie bine-crescuta , dar nici poveste.Cand o vad cum se comporta uneori in public imi vine sa fug in munti Nu inteleg cum poti fi inteligent ,dar sa nu iti folosesti inteligenta aia defel la anumite chestii Continua sa intrerupa adultii cand vorbesc,sa nu salute uneori,sa nu multumeasca atunci cand primeste vreun cadou si a pus capac cand de revelion i-am cantat la multi ani ca a stat cu spatele la audienta S-a rusinat cred fiindca venisera si Dani prietenul lui frate-meu cu partenera lui.Dar ii cunostea bine,deci nu era cazul sa se rusineze si mai ales sa se comporte asa
miraklucker spune:
La multi ani Raisa,
La multi ani Daria.
La multi ani, Ioanelor!!!
Moni, ma distrai si eu cu ascendentii. eu cu Daria, doi scorpioni cu ascendentul in Balanta, piticoata Varsator cu ascendent in Berbec iar David leu cu ascendent Scorpion.
Bee, barbatu-meu a lucrat in noaptea de anul nou din pacate, altfel l-as fi tarat dupa mine la cheful de romani. Pur si simplu ma ingrozeam sa raman singura acasa. Nu am reusit pana acum sa ne petrecem nu stiu ce de Revelion dar macar am fost cu totii impreuna. Cel putin nu i-am simtit asa de mult lipsa acolo.
La noi nimic nou sub soare...........s-a dus toataaaaa zapada sunt vreo 10 gr afara. Acum asteptam sa ninga din nou sa mergem la skiat. Piticoata striga azi in gura mare ca ea vrea la ski.
Maine avem program de leneveala. Barbatu lucreaza asta noapte asa ca nu plecam nicaieri. Dupa masa vine prietena mea cu baietii pe la noi.
.........ieri am fost in vizita la David la scoala. Parintii au dreptul sa mearga sa asiste la ore fara sa te anunti. David m-a batut de mult la cap sa merg. ciudat sistem mai au si astia. ma tot intrebam cum rezista copii de la 8.15 sau chiar de la 7.30 pana aprope de 10 fara pauza. Acum nu ma mai intreb. Pai ei fac 10, 15 min lectii (mai mult individula exercitii) si apoi canta si topaie alte 10, 15 min, apoi iar mai fac ceva. Se ridica care cum vrea, se spala pe maine, beau apa (au o chiveta in clasa) merg la WC, fara sa ceara voie. Te doare mintea, La final i-a pus invatatoarea sa se urce cu picioarele pe scaun si asa au repetat un cantecel, cu care incepusera ziua (era ceva pentru dictie, cu cuvinte fara sens).Uffffffffff!!!!!
V-am pupat. Va doresc o duminica senina si linistita.
monica70 spune:
Bu hu hu
MIRA vai ce ma distrasi cu ce scoala se face pe-acolo
Da' ce faza cu David,exact ca Tudor leu cu ascendent in scorpion Si daca nu ma agitam eu sa nasc cu medicul meu care pleca in concediu,data nasterii ar cam fi trebuit sa fie prin 15 nu 14 august.Deci ca si David!
Si la noi s-a topit zapada si e asa placut afara de zici ca vine primavara.Am fost pana la prietena-mea pe jos ca sta la o statie de tramvai distanta de noi doar si asa placuta a fost plimbarea La intoarcere mami mi-a luat-o pe Diana sa doarma la ei,am lasat-o pana la urma desi nu prea voiam.Luni incepe si ea gradi si ii ducem si tort,cam tarziu dar mai devreme n-avea rost ca nu erau prezenti nici jumate din copii.
Bee spune:
Buna fetele.
Super sistem MIra. Interesant chiar. Stiu ei cat pot sa se concentreze copiii la varsta asta! Ce folos ca stau lipitzi de banca 45 de minute daca mintea lor e in alta parte. Poate prin miscare ii ajuta sa se concentreze mai bine in timpul activitatilor.
Moni, pai la ce ora e nascut Tudor de are ascendend in Scorpion? Si inca ceva, nu e ok calculul pe site-ul ala. Nu ma intreba de ce,dar e cca o ora diferenta fata de ce am eu in alte softuri. In sensul ca de fapt ascendentul in scorpion ar fi in balanta si tot asa. STiu dupa mine! Acolo arata ca-s cu ascendent in varsator si nu-s! Uff, parca ar fi mai bine leu/balanta, decat leu/scorpio. Desi daca ma uit la David al Mirei, ne asteapta si vremuri mai linistite daca mai cresc baitii, nu?