Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 17
ank999 spune:
si multam de cafea.
La multi ani Miruna! Sa fi sanatoasa si sa ai parte de mult noroc si multe impliniri .
Bambo multa sanatate lui David
Lacramioara multumesc. Multa sanatate si tie.
Maya spor la pregatiri.
Cat despre Erica cred ca a luat de la mine, ca are acelkeasi manifestari - si eu am facut temperatura mare si nu mai facusem de ani de zile.
Nici ea nu mai facuse din primavara de cand a avut rotavirus. In general racelile la ea sunt cativa muci si doua-trei zile de tuse seaca, dar chinuitoare. Problema la ea e ca antitermicele sunt apa de ploaie.
Pana sa o duc in colectivitate a racit de dua ori, da acuma asta este.
Dodo tare frumoase martisoarele.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
roxana c. spune:
LA MULTI ANI!Mirunica, sa cresti mare , sanatoasa . Dastefa, sa-ti traiasca, ai fete mari de-acum...nu mai conteaza ce-a fost, conteaza ca totul e bine acum
Ank, sanatate multa Ericai
Dodo , suntem bine, multumesc, am semnat si condica, vezi? Ce-ti fac copiii, l-ai inscris pe Bogdi la scoala, ai gasit o invatatoare ok?( parca din toamna e bobocel, nu?)
Maya, spor la treaba, iar cu criza asta...cam asa este, totusi intreaba si tu lumea,care vine si care nu, sa-ti spuna, iar cand comanzi meniunirile, comanda cu 3-4 mai putin, macar sa-ti vina toti, cei de la restaurant oricum au o rezerva si mai pot face inca 3-4 meniuri peste ce comanzi tu. Bafta sa iesiti bine
Lacramioara, ai grija, plamanii sunt cei mai periculosi ca nu dor, te pomenesti brusc cu ceva...mama a patit-o pana sa raman eu gravida cu Calin, si ce-a mai tras.....ai grija, mergi la un control
Bambo, ce mai face David? Ai reusit sa-i iei kk ptr analiza?
Aelita, nu mai spui nimic? Ce-ti fac muschetarii, hai si mai povesteste ca-mi place
Dbunny, tu....ai tacut? Ia treci si spune, ce prostioare a mai facut Dani? Sa nu-mi spui ca s-a cumintit ca m-apuca invidia
Asaaaaa....si ptr ca spuneam de prostioare: in sufragerie aveam un perete, langa geam, putin crapat, asta de atunci imediat dupa ce am zugravit. Crapat...nu stiu cum sa va explic, se crapase intre beton si tencuiala. Dar putin, era o dunguta mica pe care Calin o vazuse de ceva timp si il interesa tare ce-i acolo, de ce-i asa...., iar zilele trecute s-a cocotat pana acolo ( am o masuta pe care am laptopul in dreptul ala) si nu stiu cu ce, cu ceva ascutit oricum a tras pana s-a crapat ca arata acum...ca naiba. De zugravit n-am nici bani si nici chef acum, am zis oricum ca zugravesc peste 2-3 ani cand va mai creste si va uita de mazgalit peretii, deci in niciun caz acum, dar arata ca naiba, o sa pun o poza sa va arat. Cred ca va lua rigips sa puna doar partea aia de perete, Marius, nici asa nu pot sta, sau poate dam un lavabil in toata sufrageria...nu stiu...vom vedea.
Ana a venit ieri foarte mandra de ea ca a fost singura din clasa care a facut un exercitiu bine pana la capat si i-a pus doamna FB ( au ajuns la ordinea operatiilor, inmultire, impartire, adunare si scadere, paranteze si alte rahaturi, saptamana trecuta am tras cu ea,ca facea adunarea inaintea inmultirii sau uita de paranteza acum gata, si-a intrat in mana) Ca recompensa...i-am dat voie o ora la calculator( stiti ca e pedepsita si n-are voie pana la vacanta deloc)
Oana a venit si ea fericita ca le-a dat lucrare la istorie si ca a stiut tot, in afara de 2 cuvinte din 4 cu care trebuia sa faca nu stiu ce propozitii si n-a stiut. Propozitii la istorie???? Ma rog....
In plus, s-a dus sambata la niste "cursuri de excelenta", se numesc, la biologie. Problema mea e ca acele cursuri sunt sambata si nu se fac la ea in scoala, deci trebuie sa o ducem ( Marius, eu dorm sau sunt la servici, dupa caz)
Cam astea, iar am scris romane...ca de obicei
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxana c. Dodo , suntem bine, multumesc, am semnat si condica, vezi? Ce-ti fac copiii, l-ai inscris pe Bogdi la scoala, ai gasit o invatatoare ok?( parca din toamna e bobocel, nu?) Roxana |
Noi abia ne-am intors de la logopedie(aceasta ora gratuita imi manaca 10 din viata) caci in aceasta ora trebuie sa o tin pe Isabella sa nu faca galagie(se tine intr-o scoala si ar deranja orele toatenu doar pe cea de logo),,,iar acum iarna nu pot ajunge in parc cu ea
Da ,din toamna va merge la scoala...L-am inscris e o doamna ff buna si dpdv profesional.Am avut emotitii cat caru de frica ca nu o sa m,a/ne primeasca.Dar totul a decurs foarte placut inclusiv pentru mine...care inaite de a intreba-o daca il primeste i-am spus "puhuiul "de diagnostice(si spuse clar "paralizie cerebrala,cataracta,dislalie(prob cu vorbirea)....reactia dumneai a fost :
<<aha are nevoie de mai mult ajutor....
...aduceti-l doamna ...dar repede ca nu prea mai am locuri>>
(si totul foarte repede..nu m-a fiert in suc propriu)....si cum aveam la mine tot ce-mi trebuia urgent(am revenit a doua zi cu dovada de vaccinari) l-am inscris pe loc.Ca-mi venea sa-i sar de gat si sa plang asta-i alta treaba
Acum trag cat pot si-l tin in priza pe hun cu scrisul cu stiloul (el e stangaci),cu logopedia iar ffff mult lucram...si ma rog la DD sa-mi dea putere si rabdare cat e nevoi
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
aelita spune:
ROXANA,asa si trebuie,de banii tai trebuie sa faci ce vrei ! eu o spuneam ca pe un defect al meu,ca nu sunt in stare,si astea ni se trag de la parinti,ca atata rusine atata rusine,ca invatam cuvantula sta ca pe tatal nostru,la orice lucru "rusine",nu fa aia,nu fa ailalta ca e rusine,invatati sa depindem de mutrele celor din jur,si sa facem numai pe plac,ca altfel " e rusine" si uite acum ce ajungem,vorba voastra,ne ia mamaliga din mana!
de aceea eu cuvantul asta nu il folosesc in veci!
pt mine rusine e sa furi,sa dai in cap,sa ranesti pe cineva cu buna stiinta,lucruri grave,adica,nu rusinea aia cu care e invatat copilul la orice ...
mai am o pata greaaaa pe "poftim "!! v-o spun alta data
BAMBO of,sper sa nu tragi cu el cu laptele...nasol tare sa ii vezi asa cu alergii ,asa mititei !!!!!of,manca-l-as si azi a implinit 5 lunite,iubirikul mic !!!!!!!
apropos,aici nu se mai fumeaza nici in fata spitalului,doar la nu stiu cati zeci sau sute de metri ,na,foarte bine,asa nu mai iese nimeni ca nu au timp sa paraseasca sectia la fumat,si asa nu mai duhnesc unele a tutun.
bine,aici mie numi s-a intamplat sa imi miroasa asistentele,nici in spital,dar in Ro fumau ,pe vremuri,la vestiar.
sic and aveau nevoie de ele,le striga sefa de sectie si lasau tigara si fugeau .
aelita spune:
ANK,of cat tragi cu febra,daca dorm atat de putin ma arunc pe geam!
siSofia e cu febra de doua nopti,nu stiu daca e raceala sau de la vaccinul de vineri,dar macar ea doarme,se trezeste si vine la mine cand ii urca febra,ii dau siropel,adoarme la loc,scade febra,iar revine...ieri am dus-o la gradinita,azi nu ca la 7 dimineata avea febra,dar imi pare rau ca nu am dus-o,ca acum iar nu are nimic,noaptea o ia.
MAYA va pregatiti de botez cu spor
daca poti sa ii pui un tifon,sau faci peticute de panza,cum aveau pe vremuri copiii cand nu exista pampers,si pui bucata de panza in pampers,cat sa nu o mai atinga materialul impermeabil,sa fie la fundulet panza de bumbac .tai din cearsafuri,lucruri subtiri si le fierbi.ca mamele noastre pe vremuripare greu,dar asa scapa daca e iritatie de la pampi.ca poate sa fie acelasi material si in altii.
si dupa o saptamana doua asa,poate ca revine la pampi simpli si nu mai face...
poate sa fie doar kk acid ,are si Mioguel asa de cand a fost racit,abia acum incepe sa isi revina.si el pana la 4 luni nu a avut nimic,nici nu dadeam cu crema,doar spalam.
de la raceala,de la siropuri,virusul ,posibil si o enterocolita usoara sa fi avut...
Miguel e bine,mananca,doarme,recupereaza papica de cand a fost cu bronsita.e destul de cumintel .
DODO super martisoarele !!!
la noi e si tati racit,ceaiuri,paracetamoale,etc...dar pleaca si dimineata la munca,vine ceva mai devreme si se arunca in pat.
daca iau si baietii ,sa o iau de la cap,ma duc in lume
ROXANA hahah nu a rezistat crapatura in fata lui Calin
cand era mica Sofia,a gasit in gresia de la baie o gaurica mica,un por umflat la gresie pe care ea l-a racait si a facut gaurica aia cat sa intre un betisor din ala de ureche.si in fiecare zi,gaseam betisorul de ureche infipt in gaurica aia,exact la intrarea in baie,luam batul,gaseam iar altul.si am zis ca fata ne punea un fel de "atentie sunt gropi " .sa nu ne impiedicam....
DODO ce bine ca a primit copilul la scoala ! bravo!
DASTEFA nu pot sa cred cand a trecut timpul,cand a facut 1 an !!!!!!!!!!!! dar a facut fi-meu alaltaieri 5 luni,deci eu am ramas pe loc cumva,inca nasc
La multi ani,Miruna,la multi ani puisor mic si scump,sa cresti mare,sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii in viata !!!!!!!!
La multi ani si nepoatei !!!
IULIA multa sanatate ! nu te speria,durerea vine de la efortul facut de tuse!
aveti aici poze de luna asta.
Dbunny spune:
La multi ani Miruna, sa cresti mare si sanatoasa si sa ai mult noroc in viata!
ank multa sanatate tie si capritei! daca tot e febra si inca mare, antibiotic nu luati?
maya pe cand e botezul? daca cortizonul o alina doar..eu zic ca-i piele atopica. zici ca te-ai bagat la zugravit? hai si la mine? dar te anunt ca trebe astupate vreo 5-6 gaurele...sau chemam pe Calin ca el le are cu craterele
bambo cum mai sunteti? faptul ca copii atopici is mai predispusi la alergii stiai? mama lor de dermatita si alergii...
dodo am verificat, Atlassibul merge si la Constanta. Deocamdata am o geaca, cateva plusuri...mai strangem. a-pro-pos de stangaci, eu inca nu-s sigura daca Dani e stangaci sau dreptaci!!
Azi avea mana dreapta cu jucarie in ea si-a preferat sa manance cu stanga, dar de scris scrie cu dreapta...ce sa cred?
iulia eu in primavara trecuta am jurat ca mi-am rupt o coasta de la atata tuse, dar nuuu, doar s-a intins muschiul din zona respectiva nici nu puteam respira bine, ma dureau coastele cand radeam, sau cand trebuia sa repir putin mai profund. Dupa radiografie si sange recoltat, m-au trimis acasa cu o plasa de antiinflamatoare tot la 6 ore. Eu dupa capul meu luam dimineata si seara...ei nu! tot la 6 ore+ siropel de tuse si muuuulta apa. nu te lasa, sa nu ajungi ca mine!
aelita chiar astazi ne-am dus la un restaurant care ne placea f mult doar ca ne cam retinea faptul ca se fuma inauntru. Asa bine e acu...nicaieri nu-i permis fumatul. Nici in parcuri publice, nici pe langa scoli, nici pe langa spitaluri
si-acum despre Dani: n-o sa va vina sa credeti(cum nici eu n-am crezut) dar doamna educatoare mi-l lauda din cand in cand. ''Astazi a fost tare cuminte'', imi vine s-o mai intreb: despre al meu vorbesti? oricum mi-am dat seama de o chestie: cand suntem in public, si sunt copii de varsta lui, el e cel mai cuminte. Vad niste salbaticii grozave, smuciri de jucarii, impinsaturi, tzopairi la greu...la altii! eu ma plang de cat ii de zburdalnic dar in comparatie cu altii e painea lui Dumnezeu Odata l-am scos de la gradi inainte de vreme sa mergem undeva si mi-au deschjis usa si-am intrat in clasa. Doamna era la baie, iar copiii stateau cu totii in liniste fiecare la activittea lui! am ramas stupefiata. 5 erau la masa cu puzzle, 5 la cuburile de constructii, 5 la carticele, etc...toti erau tacuti, concentrati in ceea ce faceau...eu am amutit cand am vazut asa ceva! pai daca la mine acasa las 2-3 copii de 4 ani fac o harmalaie de darama casa!! Deci, is super incantata de educatoarea asta care anul trecut parea asa de plapanda de parca se sfarma in bucatele inainte de a deschide gura...are ea tactica ei, si vad rezultate f bune. Cat de curand cer o sedinta personala cu ea sa intreb lucruri mai personale despre Dani.
Plus ca zilele astea am mai citit pe-aci despre copii de 5-6 ani diagnostificati superactivi. E nazdravan Dani al meu, dar nu coincid simtomele, nici nu-mi pun problema, e doar o chestiune de varsta, rabdare, timp....
In alta ordine de idei...Dani nu prea mananca singur.Daca-l las cu ce mananca el ar manca un sfert din cantitatea normala. In rest, facem ca de obicei: eu il intreb ce-a facut la gradi, el imi povesteste cate-n luna si-n stele si ii mai var o lingurita...el alta, mai o maslina mai un castravete murat...
nu mai merge la engleza, pur si simplu nu mai vrea. La atletism merge foarte incantat, asta e.
Ma duc la bucatarie, vreau sa coc niste ardei.
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita Sofia e cu febra de doua nopti,nu stiu daca e raceala sau de la vaccinul de vineri, |
ce vaccin ati facut?
Asa febra doar noaptea a facut Dani 2 zile inainte de a aparea varicela
Dbunny si Daniel
roxana c. spune:
Am apasat aiurea si am pierdut mesajul!!!!!
Si scrisesem, nene, nu gluma, sunt la servici si de vreo 2 ore tot scriu
Deci...rezumat
Aelita, sanatate Sofiei si sa nu fie darnica sa dea raceala fratiorilor, mama ei de raceala!
Dodo, ptr ce il chinui pe Bogdi cu stiloul? La scoala vor scrie cu stiloul de-abia prin decembrie- ianuarie, pana atunci cu creionul ( creion obisnuit, nu mecanic) Si nu-l ameti cu litere acum, la inceputul clasei I va trebui sa stie bine sa faca bastonase, liniute, o-uri, cu ajutorul lor vor incepe sa scrie literele. Apoi la mate trebuie sa stie foarte bine numerele pana la 10, sa le si scrie daca se poate, dar sa le recunosca in primul rand si sa faca adunari si scaderi pana la 10. Cam astea, nu-l stresa acum prea mult ca pana atunci i se va face lehamite.
Dbunny, cand povestesti acolo, tu spui de Dani sau de Calin? Ptr ca exact asa e si Calin, exact cum povestesti acolo. Bai, tu esti sigura ca astia 2 nu-s frati? Eu nu tin minte sa-l fi cunoscut pe-al tau sot, tu l-ai cunoscut cumva pe-al meu?
Si vad ca s-a luat si la voi: ati scris romane
Gata, trimit sa nu fac iar o prostie
Dbunny spune:
roxana felicitari fetelor pt notele bune
aelita nu sa vad pozele
Una draguta de-a lui Dani: mami daca ma vezi 'nervioso'(emotionat, alterat) e fiindca Marina e frumoasa! Marina e o fetita de 5 ani jumate care merge si ea la acelasi club de atletism
Dbunny si Daniel
bamboletta spune:
Salutare
Azi face puiutzul meu 5 luni va servesc cu o visinata
Am reusit azi dim sa-i iau kk si am dus la laborator..abia sambata vin rezultatele...azi a facut kk de 2 ori dar nu e apos...deci e bine
Dastefa-sa-ti traiasca printesa mica...sa fie sanatoasa si norocoasa...La multi ani Miruna !!!
deci am auzit bine cu palatul copiilor sa vedem daca vrea tasu sa o duca la aerobic..eu nu ma pot deplasa cu David dupa mine si sa stau cu ea acolo
Maya-la antonia foloseam cu succes "cutaden"
nu am inceput diversificarea..m-a mancat pe mine undeva sa-i dau cereale la 6 luni incepem cu supica..doar asa era programat si vb cu pediatra...
la care pampers se irita Thea? noi luam premium care si sunt f bune pampers cele cu pachetul verde nu am luat deloc la david...am mai luat si Pufies sunt bune dar nu ca pampers am luat si chilotei pampers dar iese kk pe langa
Iulia-stefy-fuguta la medic sa nu se complice treaba sanatate
Roxana-e bine David am reusit sa-i duc coprocultura
bravo pt fete ca au stiut sa faca bine la scoala
Aelita-asa e cu rusinea...de la parinti ni se trage si eu ii mai zic uneori Antoniei da nu ti-e rusine de vb urat ?
asa ar trebui sa interzica si la noi fumatul...pt mine ar fi super ok nu fumez si nu ma afecteaza
multa sanatate
ce tare ai fost cu inca nasti sa stii ca nici eu nu-s departe hahahaha
Dbunny-da stiam ca e predispus la alergii David...dar nici prin cap nu-mi trecea ca la 5 luni poate face alergie la cereale de orez cu lapte
Antonia era si ea alergica dar a mancat tot felul de cereale si nu a avut nimic
iedutzul cuminte wow Marina zici?Antonia se casatoreste cu Matei si Stefana(o colega de gradi) sta langa Matei si nu-i place..cica il mai tine si de mana Stefana
fug ma striga sotul...cica e urgenta ii e foame lui David