Regasiri ***52***
Raspunsuri - Pagina 16
ank999 spune:
Eu la muna, zombie, dormit 5 ore in 2 nopti pe motiv de copil virusat.
De sambata seara temp 38-39, nu scade cu antitermice mai jos de 38, aseara stat o ora la coada la urgente, ca sa-mi zica sa-i fac tot ce-i faceam, asa ca noi mai amanam vaccinul...
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
dastefa spune:
Off offf mai Ank
multa sanatate lui Erica si tie putere sa treceti peste
e plin de viroze de astea nabadaioase rau
micuta bolnavioara si mama zombie
mayaione spune:
Eu nu prea mai am timp de postat, pana trece botezul mai mult pe alergat. Sambata am zugravit sufrageria, erau multe urme de maini murdare de la Ana, arata groaznic. Apoi curatenie, copii, sunt full. Pup pe toata lumea, poate apuc maine dimineata sa stau mai mult!
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ank999 Eu la muna, zombie, dormit 5 ore in 2 nopti pe motiv de copil virusat. De sambata seara temp 38-39, nu scade cu antitermice mai jos de 38, aseara stat o ora la coada la urgente, ca sa-mi zica sa-i fac tot ce-i faceam, asa ca noi mai amanam vaccinul... Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze, |
multa sanatate
bamboletta spune:
Salutare
Si noi am fost azi la medic..ieri David mi-a facut kk cu mucus i-am dat ceai de menta...azi a facut acum seara dar mai legat..ii dau diclofor maine ii duc coprocultura la laborator..asta daca mai face kk ca si azi am vrut sa duc si nu facea
Dastefa-deci la palatul copiilor mergeti...si eu vreau sa o duc pe Antonia...dar cineva imi zicea ca nu primesc pana la 7 ani si mi se parea o prostie...la aerobic ce fac?danseaza pe muzica?ii trebuie ceva costum special?
Antonia vrea dansuri sau balet
Dorm amandoi de la 19 ii astept pt baita
dastefa spune:
buna dimineata
poftiti la o
azi e mare zi mare-face puiuta mea un an
greu an ce-i drept dar uitandu-ma acum la ea parca nici nu mai conteaza
cinste nu fac azi chiar nu pregatesc NIMIC
nu mai stiu daca v-am spus ca tot pe 18 ian e nascuta si nepotica mea( care are casa langa noi)-ea face 11 ani.Asa ca azi o sarbatorim pe ea si dumineca( daca pot nasii Mirunei,ca au niste probleme) facem petrecerea pt motzata
bambo da cred ca asa scria pe o lista pe usa lor ca dupa 7 ani dar am insistat la portar sa-mi zica o activitate unde ar mai primi si copii mai mici(era deja prin noiembrie cand am intrebat prima data) si mi-a zis de asta
si eu as fi vrut balet dar poate la anu
dans sportiv nu am vrut ca astia incep devreme cu tot felul de costume de concurs ( eu am o cunostinta a carei fata face dansuri din gradinita acum e in cl a7a ,are performante merge tot timpul pe la concursuri chiar si internationale dar... maicasa a investit o avere in rochiile ei de concurs)
aici nu cer nici o costumatie speciala pt antrenamente si pt o serbare pe care au facut-o de Craciun le-au cerut colanti negri si costum de ala de gimnastica rosu( nu cred ca e f scump)
Daria oricum nu a participat ca avea abia cateva ore de prezenta la gimnastica iar la antrenamente o duc in colanti , tricou si opincute
cat despre muzica,mai rar am auzit la antrenament ca ei fac acum exercitii de mobolitate,echilibru
cred ca mai primesc copii,nu stiu exact dar o poti aduce de proba cateva sedinte si daca nu-i place incercati altceva
maya ce harnicuta esti
sa terminati cu bine cu botezul
si bine ca ai facut curat ca prin vara cand va incep si Thea sa prinda cate un creion uitat de Ana o sa-i decoreze ea( zic asta ca-s proaspat patita)
uitam sa va spun-au renuntat la concursul ala de dans la gradi ca nu au sarit cu banii decat 4 parinti din 18
ce usurare...
iulia-stefy spune:
La multi ani, Miruna!
Va ofer o
Eu tusesc in continuare... Deja a inceput sa ma doara spatele in zona plamanilor.... Cred ca mai trag o vizita pe la medic zilele astea... Sa o prind dupa amiaza....
dastefa, multumesc pentru raspuns. Ma bucur ca ai scapat de grija cu costumul....
Anka, multa sanatate Ericai si tie putere sa treci peste toate.
Maya, spor la pregatiri.
Bambo, multa sanatate lui David.
mayaione spune:
La multi ani, Mirunica scumpa, sa fi sanatoasa si frumoasa in continuare!
Ieri am cumparat scutece Puffy, sa vad daca iritatia are legatura cu Pampers. V-am zis ca-i trecuse cu o crema preparata in farmacie, cum nu i-am mai dat cu ea iar s-a umplut de bubite. Nu pot sa-i dau mereu pt ca are cortizon, d-aia o si vindeca repede. De spalat o spalam la fiecare schimbare de scutec, ramane varianta ca face alergie, chiar asa si arata. O sa vad zilele astea daca apare vreo schimbare. Cremele obisnuite pt iritatie nu functioneaza, i-am luat ieri si Mustela sa-i dau dupa ce-i trec bubitele. Pana acum ii dadeam cu una bio de galbenele, i-am mai luat de la Avene, avem si sudocrem, nidoflor, nimic nu o ajuta decat aia cu cortizon.
De deranjat nu o deranjeaza cum ar fi trebuit sa fie la iritatie, adik nu o ustura ca nu plange deloc, chiar rade toata ziua.
Ana uneori e cuminte, uneori e uragan, dar parca a inceput s-o tolereze pe soru-sa. O pupa, se joaca cu ea, nu prea lasa musafirii sa o atinga, are grija de ea. Cand am treaba o las in pat cu ea si ii zic sa faca ceva sa nu planga si se maimutareste, o lasa s-o traga de par, o gadila etc. Cea mica rade in hohote la tot ce face Ana, e fana. Sunt fericita ca oricat ar fi Ana de geloasa tot nu are tendinte agresive fata de ea, nu ar rani-o cu nimic.
Sunt curioasa cati vor veni la botez ca e criza si oamenii nu mai vin asa cu inima deschisa. Deja o matusa si 2 cupluri nu stiu daca vin. Cu matusa daca nu o invitam era vai de noi ce scandal ar fi facut, daca am invitat-o nu vine, in fine, noi ne-am facut datoria. O sa ne ducem oricum cu bani pregatiti de acasa sa nu ne pomenim ca nu avem cu ce plati meniurile.
Dodo o sa trimit si eu pt Bogdanel niste banuti, dar saptamana viitoare, sa aibe timp al meu sa se duca la banca. Eu zic ca daca ne mobilizam toate putem sa ajutam putin la terapia lui in perioada asta cand nu te mai descurci .
Bambo ai inceput diversificarea la David? Cu ce? In afara de cerealele cu probleme.
Aelita ce mai face bb Miguel? Mai pune poze recente cu frumusetile tale.
Ank sensibila rau Erika, nu va mai opriti. Intreaba medicul de familie daca poti sa-i faci o cura de polidin, e mai greu ca e injectabil dar ramane un remediu f bun pt raceli. Stiu ca la copii se face 1ml parca.
Dbunny Dani ce perle mai scoate?
S-a trezit Thea, ma duc la ea, pup.
Dodo-pui spune:
La multi ani Miruna!
Mihaela felictari
O cafa tuturor
spor la treburi Maya si
iulia-stefy nu te juca...caci plamanii nu dor ...mergi la doctor(dau eu sfaturi care n-am mai ajuns de ani de zile si nu ca nu as avea nevoie)
Bambo multa sanatate la puiutz mic
Rox la cat ai scris zilele trecute sper sa nu te vedem "peste doua saptamani" sper ca sunteti ok
Eu tot ca sa mai fac ceva banuti m-am apucat de martisoare...sper sa va placa
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!