Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 26
Monique77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui loredanar multumesc pentru gandurile bune, ne rugam si noi a fie totul bine, sa se confirme evolutia sarcinii cu bine si pe la toamna sa ne dea Dumnezeu un copilas sanatos si fericit. racheel noi am renuntat la contraceptie (prez.) pe la inceputul lunii octombrie a acestui an , deci multumim mult ca nu a trebuit sa asteptam f mult. dupa parerea mea cred ca luna aceasta am ramas insarcinata pentru ca am aproximat corect perioada fertila si am "actionat" in timp util. :) lunile trecute eram atat de preocupata si emotionata de dorinta de a ramane insarcinata incat faceam jumatate de luna dragoste si dupa aia asteptam sa vad daca am rama insarcinata. :)) Ceea ce nu cred ca a fost folositor din moment ce am tras concluzia ca ovulatia mea era un pic intarziata si ciclul menstrual un pic mai lung decat cel normal. Luna asta chiar nu ma asteptam sa raman insarcinata si de aici deduc ca nici macar nu am avut vreun simptom evident. Singurul lucra care mi-a dat de gandit si m-a determinat sa fac un test de sarcina a fost faptul ca acum 3 zile am avut dureri menstruale ca in orice luna numai ca ... menstruatia nu a venit. Auzisem ca e posibil sa fii insarcinata si totusi sa ai dureri tipice menstruatiei asa ca am asteptat sa treaca astea 3 zile si am facut testul. E drept ca m-am grabit mergand si la medic pt ecografie, dar macar stiu ca sarcina nu este pozitionata pe vreo trompa, ci e f probabil sa se fi fixat deja in uter. Timpul a fost scurt sa imi dau seama daca in lunile de pana acum am facut ceva gresit de nu am ramas insarcinata - poate doar faptul ca imi petreceam mai mult timp documentandu-ma despre ce ar trebui sa fac, si mai putin timp in bratele sotului. :) Chiar daca nu a trecut mult de cand incercam sa raman insarcinata ,am avut timp sa imi dau seama cat este de greu sa traiesti cu speranta ca macar luna aceasta se va intampla. Mi-as dori sa nu mai existe atatea femei cu probleme de fertilitate, pentru ca sigur este o povara grea , dar in acelasi timp stiu ca soarele rasare mai devreme sau mai tarziu pe strada fiecarui om atat timp cat nu isi pierde credinta in lucrurile bune. Cred ca suna cam siropos. Imi doresc si pt mine si pentru voi ca anul 2011 sa aduca bucuria maternitatii in vietile noastre. |
Un caz fericit
Felicitari!sa ai o sarcina usoara si un bebel sanatos

Monique77 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui walkiria
Monique, e foarte important sa iti masori TB in fiecare dimineata la aceeasi ora, inainte de a te ridica din pat. Din cate am inteles si eu de la fetele mai vechi de pe aici trebuie masurata cam 3 luni la rand sa o poti interpreta. ![]() In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra! www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic |
Walki, asta-i a 4 luna de cand masor TB, niciodata n-a fost asa nehotarata,mereu predictibila: adica joasa inainte de Ovulatie, in jur de 36.2 - 36.3,apoi crescuta dupaovulatie - 36.7-37.0. foooooarte predictibila. acum imi joaca feste.
de masurat o masor zilnic la ora 07:20 (chiar si in weekend imi pun ceasul la 7:20,dupa care ma culc la loc)
deci....ce sa mai zic....
as atasa toate graficele mele sa va uitati pe ele si sa imi spuneti o parere
daca vreti sa le atasez sa imi spuneti si le atasez
ankcta spune:
Fetele trimiteti-mi si mie parola de la userul comun. Tb sa facem cap nou.
Ancuta , in curand 
PaulaFrida spune:
Neata fetele![]()
As face eu capitol,dar nu pot de pe telefon,
Anca nu ne faci tu,te rog capitol nou?

Restul fetelor,va
-acesc si va doresc o zii minunata
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
Monique77 spune:
oricum fetelor va astept la cafelutza
sunt la munca, am venit mai tarzior putin, plec pe la 12:00
avantajul de a nu avea sef ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cata relaxareeeeeeeeeeeeeeeee

ankcta spune:
| citat din mesajul lui PaulaFrida Neata fetele As face eu capitol,dar nu pot de pe telefon, Anca nu ne faci tu,te rog capitol nou? ![]() ![]() Restul fetelor,va -acesc si va doresc o zii minunata![]() In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra![]() "A person is a person, no matter how small. " Dr.Seuss www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker Trying To Conceive TTC blinkie |
Eu l-as face dar nu am parola de la userul comun. Trimite-ti PM care o aveti si il fac eu
Ancuta , in curand
Monique77 spune:
| citat din mesajul lui ankcta Sau sa face cineva care o are. Avem deja f multe pagini. Ancuta , in curand ![]() |
eu nu cred ca pot sa fac nu?
dar care-i ideea? de ce se fac capitole la un anumit numar de pagini? ca habar n-am
PaulaFrida spune:
anckta ai PM 
In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
"A person is a person, no matter how small. "
Dr.Seuss
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie