Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 25
PaulaFrida spune:
Salutare si de la noi
Oare bebelu ce face,nu da semne buburuza ca ar vrea sa vina?
Va pupam pe toate

In fiecare zii tot mai aproape de minunea
noastra
Dr.Seuss
www.ticker.7910.org/an1cxJA0g410010MjEyODc2c3wxMDAwOTk4c2F8V2UgaGF2ZSBiZWVuIG1hcnJpZWQgZm9y.gif" target="_blank">Marriage Ticker
Trying To Conceive
TTC blinkie
ankcta spune:
si noi.
Si eu ma gandeam la Bebelu. Poate s-a hotarat buba sa vina
. Doamne Ajuta sa fie bine.
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Eu tot cu scurgerea maronie. La mine de obicei vine la fix. Luna aceasta prea mult stres si mi-a intarziat 4 zile. Si am scurgerea asta urataaaa
Ancuta , in curand 
ancadragoman spune:
FACETI CAPITOL NOU
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
walkiria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ankcta Eu tot cu scurgerea maronie. La mine de obicei vine la fix. Luna aceasta prea mult stres si mi-a intarziat 4 zile. Si am scurgerea asta urataaaa Ancuta , in curand ![]() |
Deci nu esti inca Z1 Ankcta, ia mai fa tu un test, poate e bebe
.In asteptarea celei mai mari minuni din viata noastra!
www.fertilityfriend.com/home/30678b" target="_blank">Grafic
camady spune:
Fetelor eu azi plec la munte. Sper sa mai am ocazia sa intru sa va scriu. Eu sunt Z28 din 26, dar asa cum am mai zis am avut CM si la 28 zile. Mai astept. Am dureri de menstruatie de vreo 3 zile si nimic ............poate e bebel.Va pup si un an nou mai bun si cu multi bebei.
In curand
si mami de Razvan 7 anisori
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui loredanar Salut ! Am facut dimineata un test de sarcina care a iesit pozitiv; nici nu mi-a venit sa cred! si nici acum nu imi vine sa cred inca. am fost atat de entuziasmati de eveniment inca am mers si la eco - din pacate cel mai probabil sarcina e prea mica ca sa poata fi vazuta de sonda eco ( noi am calculat ca are abia 2 saptamani ) - totusi nu am rezistat sa nu merg si la eco. Cand am ajuns acasa am refacut testul si a iesit si cel de-al doilea pozitiv. Cred ca voi merge din nou la eco peste 2-3 saptamani ca sa fiu sigura ca e totul bine. Abia astept ! Ne dorim atat de mult acest bebelus ! |
Felicitari Loredana

Sa ai o sarcina si o nastere usoara si un
cuminte , sanatos si la termen!
Multi

de molipsire
lucianamoga spune:
| citat din mesajul lui loredanar multumesc pentru gandurile bune, ne rugam si noi a fie totul bine, sa se confirme evolutia sarcinii cu bine si pe la toamna sa ne dea Dumnezeu un copilas sanatos si fericit. racheel noi am renuntat la contraceptie (prez.) pe la inceputul lunii octombrie a acestui an , deci multumim mult ca nu a trebuit sa asteptam f mult. dupa parerea mea cred ca luna aceasta am ramas insarcinata pentru ca am aproximat corect perioada fertila si am "actionat" in timp util. :) lunile trecute eram atat de preocupata si emotionata de dorinta de a ramane insarcinata incat faceam jumatate de luna dragoste si dupa aia asteptam sa vad daca am rama insarcinata. :)) Ceea ce nu cred ca a fost folositor din moment ce am tras concluzia ca ovulatia mea era un pic intarziata si ciclul menstrual un pic mai lung decat cel normal. Luna asta chiar nu ma asteptam sa raman insarcinata si de aici deduc ca nici macar nu am avut vreun simptom evident. Singurul lucra care mi-a dat de gandit si m-a determinat sa fac un test de sarcina a fost faptul ca acum 3 zile am avut dureri menstruale ca in orice luna numai ca ... menstruatia nu a venit. Auzisem ca e posibil sa fii insarcinata si totusi sa ai dureri tipice menstruatiei asa ca am asteptat sa treaca astea 3 zile si am facut testul. E drept ca m-am grabit mergand si la medic pt ecografie, dar macar stiu ca sarcina nu este pozitionata pe vreo trompa, ci e f probabil sa se fi fixat deja in uter. Timpul a fost scurt sa imi dau seama daca in lunile de pana acum am facut ceva gresit de nu am ramas insarcinata - poate doar faptul ca imi petreceam mai mult timp documentandu-ma despre ce ar trebui sa fac, si mai putin timp in bratele sotului. :) Chiar daca nu a trecut mult de cand incercam sa raman insarcinata ,am avut timp sa imi dau seama cat este de greu sa traiesti cu speranta ca macar luna aceasta se va intampla. Mi-as dori sa nu mai existe atatea femei cu probleme de fertilitate, pentru ca sigur este o povara grea , dar in acelasi timp stiu ca soarele rasare mai devreme sau mai tarziu pe strada fiecarui om atat timp cat nu isi pierde credinta in lucrurile bune. Cred ca suna cam siropos. Imi doresc si pt mine si pentru voi ca anul 2011 sa aduca bucuria maternitatii in vietile noastre. |
Si noi am renuntat la contraceptie tot in octombrie ,si cum ai spus si tu acum este prima data si la noi cand am reusit sa actionam exact in perioada optima , doar ca eu mai trebuie sa traiesc cu speranta pana vom vedea un rezultat concret.Cand am citit ca avem cazuri similare am prins aripi si
sa te urmez...si cu siguranta evolutia sarcinii tale va fi ok 

lucianamoga spune:
Scuzati fetele 

Neata !Sa aveti o zi superba!
Va ofer si o cafeluta fierbinte!
(Si o tigara daca vreti
)
ankcta spune:
Neata dragutele!
Sa traiti o zi minunata astazi! 
Luciana iau si eu o cafea, fara tigara. 
Ancuta , in curand