Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

ok, am sunat la medicul de familie, ma duc maine. Ce as putea sa cer ca sa imi vina? dufaston? Intreb si eu in caz de ea nu stie

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

habar nu am...eu una nu iau nimic...astept sa imi vina de la sine...deja a sarit o luna acum de ce sa il mai fortez sa vina? mai stau cateva zile si o sa vina singur

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

eu m-am plictisit asteptand... macar o trimitere de beta sa imi dea, ca la laborator nu ma primeste fara...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Salut !
Am facut dimineata un test de sarcina care a iesit pozitiv; nici nu mi-a venit sa cred! si nici acum nu imi vine sa cred inca. am fost atat de entuziasmati de eveniment inca am mers si la eco - din pacate cel mai probabil sarcina e prea mica ca sa poata fi vazuta de sonda eco ( noi am calculat ca are abia 2 saptamani ) - totusi nu am rezistat sa nu merg si la eco. Cand am ajuns acasa am refacut testul si a iesit si cel de-al doilea pozitiv. Cred ca voi merge din nou la eco peste 2-3 saptamani ca sa fiu sigura ca e totul bine. Abia astept ! Ne dorim atat de mult acest bebelus !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

eu m-am plictisit asteptand... macar o trimitere de beta sa imi dea, ca la laborator nu ma primeste fara...

On voudrait bien un mini nous...
Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May?

eu cred ca sapt asta imi vine ca de ieri ma cam dor ovarele....si e o durere mai puternica, asa ca s-ar putea sa intru in noul an cu rusii pe cap

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Duphaston este bun pentru reglarea menstruatiei.
La mine a aparut prima pata a spotingului. Ma doare si burta

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annare spune:

anca nu fii suparata....anul viitor va fii sigur anul nostru

Mergi la inceput

Asa trebuie sa fie. Cu o luna la deal, cu una la vale, ce mai conteaza. Important este k vine curand.

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

Salut !
Am facut dimineata un test de sarcina care a iesit pozitiv; nici nu mi-a venit sa cred! si nici acum nu imi vine sa cred inca. am fost atat de entuziasmati de eveniment inca am mers si la eco - din pacate cel mai probabil sarcina e prea mica ca sa poata fi vazuta de sonda eco ( noi am calculat ca are abia 2 saptamani ) - totusi nu am rezistat sa nu merg si la eco. Cand am ajuns acasa am refacut testul si a iesit si cel de-al doilea pozitiv. Cred ca voi merge din nou la eco peste 2-3 saptamani ca sa fiu sigura ca e totul bine. Abia astept ! Ne dorim atat de mult acest bebelus !

Felicitari!
Sa ai o sarcina f f f usoara si bb sa stea cuminte in burtica 9 luni!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

trb sa vina la anu bebe ca daca nu jur ca jumulesc barzara rau de tot

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

trb sa vina la anu bebe ca daca nu jur ca jumulesc barzara rau de tot

aspiranta la bebik