Aspirante optimiste !!!> 20 ani (619)
Raspunsuri - Pagina 22
annare spune:
buna fetelor

...eu ieri am decalrat ziua 1...am avut un week-end si Craciun foarte trist...si acum sunt la fel...credeam k o sa mi aduca si mie mosul bebelul mult dorit dar nmk...asta e...poate 2011 o sa fie anul meu...va pup pe toate

lorena_86 spune:
gata....vine fratele meu.....a fost reluat zborul....ajunge in cateva minute
fetelor unde sunt liniutele astea......cam bate vantul pe aici
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Anare u siguranta in 2011 vei deveni mamica!
Lore ti-am zis ca se rezolva repede
Ancuta , in curand 
annare spune:
ancasa dea DD sa devin mamaica...deja nu mai pot...si cand imi aduc aminte k si anul trecut pe vremea asta speram k anul 2010 o sa mi aduca un bebe...dar nu a fost sa fie...acum sper k anul 2011 o sa mi aduca un bebe...
racheel spune:
annare, o sa vina si
ne trebuie doar credinta in Dumnezeu.Am ajuns la concluzia ca Dumnezeu ne da
atunci cand doctorii ne dau sansa decat prin FIV.Am citit multe cazuri aici pe forum si am prins mult curaj.
Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
racheel spune:
Fetelor, eu am intepaturi prin burtica si dureri de sani.Atat.Daca imi vine menstra eu o astept, deja mi-am cumparat polidine si supozitoare carpicon.Am zis sa tin o cura de 3 luni, pentru ca sunt antiinflamatoare, si pentru a evita raceala.
Nu-mi fac test acum, iar daca nu-mi vine pana vineri fac atunci.

Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit.
Doamne ajuta!
http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png
gabyv spune:
Buna
Sper ca ati petrecut bine 
Eu in ziua 48, fara nici un fel de durere sau nu mai stiu ce... test negativ alaltaieri.Clar ca e dereglare, astept 3 ian ca sa fac o programare.

www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui racheel bella, mergi si citeste la Naturiste si homeopate poate gasesti ceva acolo care ajuta la reglarea menstrei. ![]() Lupt, fara incetare pentru realizarea visului mult dorit. ![]() Doamne ajuta!http://lt2f.lilypie.com/mdjjp2.png |
am incercat si naturiste...vitex,female hormonal belend si fertility blend.cam 3 luni si le-am oprit, ce sa zic parca nu am simtit mare imbunatatire. daca tot asa ma tine ma bag iar macar pe vitex. sa vedem ce o fi
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
bellasamoyed spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Buna ![]() Sper ca ati petrecut bine ![]() Eu in ziua 48, fara nici un fel de durere sau nu mai stiu ce... test negativ alaltaieri.Clar ca e dereglare, astept 3 ian ca sa fac o programare. ![]() ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabi ne luam de mana
tu 48 eu 50
aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
gabyv spune:
ok, am sunat la medicul de familie, ma duc maine. Ce as putea sa cer ca sa imi vina? dufaston? Intreb si eu in caz de ea nu stie![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC