Dovlecei veseli in asteptarea Mosului (13)
Raspunsuri - Pagina 3
hepilica spune:
uky....
da, da scriem si proza da' doar pentru femei satisfacute. adica pentru d-alea care au cu cine....
---
Pentru pisicuta mea draguta
De Craciun voi multumi
Domnului cel bun si darnic
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
MangaGirl spune:
mai primiti sau e plin ochi?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
www.bebestepz.blogspot.com
Micul nostru Foc a venit pe lume
hepilica spune:
fram, deci e adevarta ca ursu' zboara....
---
De Craciun voi multumi
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui hepilica uky.... da, da scriem si proza da' doar pentru femei satisfacute. adica pentru d-alea care au cu cine.... --- Pentru pisicuta mea draguta De Craciun voi multumi Domnului cel bun si darnic Ruga ce ne-a ascultat-o Ca acum, de Craciun, Prin casa sa auzim Zambete si chicoteli De copil senin si bun. Recunostinta! Multumesc lui DD! |
Ouch
Daca voi deveni vreodata una, vei scrie pentru mine?
Carina put the C in Christmas !
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl mai primiti sau e plin ochi? MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski www.bebestepz.blogspot.com Micul nostru Foc a venit pe lume |
ma gandeam azi la tine
primim ..ce ai pregatit pentru azi?
hepilica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
Ouch Daca voi deveni vreodata una, vei scrie pentru mine? |
da, da sigur. sa ma anunti...
---
De Craciun voi multumi
Ruga ce ne-a ascultat-o
Ca acum, de Craciun,
Prin casa sa auzim
Zambete si chicoteli
De copil senin si bun.
Recunostinta!
Multumesc lui DD!
MangaGirl spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui happy_uka
ma gandeam azi la tine primim ..ce ai pregatit pentru azi? Carina put the C in Christmas ! |
si eu ma intrebam pe unde "ümblati". ce-am pregatit? pai stai sa ma gandesc...www.google.ro/imgres?imgurl=http://2.bp.blogspot.com/_ejHOw3p6KdE/TMCl35yvVQI/AAAAAAAADE0/8o-VmpSo6e8/s1600/PA214052.JPG&imgrefurl=http://ancafish.blogspot.com/2010/10/mai-am-o-verisoara-are-o-luna-si-o.html&usg=BuGt8KKb-np3kYmx9xrp9Ob3nA4=&h=1600&w=1549&sz=202&hl=ro&start=148&zoom=1&tbnid=FZ_PrD4jvWNYcM:&tbnh=121&tbnw=136&prev=/images%3Fq%3Dtort%2Bde%2Bbanane%26um%3D1%26hl%3Dro%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D699%26tbs%3Disch:10,3547&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=522&vpy=333&dur=1519&hovh=228&hovw=221&tx=137&ty=135&ei=uA8RTcmzNoiX4gb09siGAg&oei=jQ8RTf54hpeFB9yopLgO&esq=4&page=7&ndsp=27&ved=1t:429,r:16,s:148&biw=1280&bih=699" target="_blank">asa ceva va coafeaza?
MangaGirl, Mami de Aidan Gabriel aka Piski
Micul nostru Foc a venit pe lume
Iulika29 spune:
[quote]citat din mesajul lui happy_uka
Peek-a-boo !!!!!!
I say we party !!
Fara motiv anume - sau poate dati voi- , fara tema data, fara tinuta fancy ...I say we paaaaaarty !!!!!
Manutele sus cine e cu mineeeeee!!
[/quote
Eu!!Eu!!
Am venit!!stati så imbuc ceva så prind puteri.
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 29+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
Iulika29 spune:
Dar tu ai timp de din-astea??Copilu' ce face bre cand gatesti tu minunatiile astea?
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 29+ cu cu fundita
Vine,vine Mos Craciun!!
MangaGirl spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Iulika29
Dar tu ai timp de din-astea??Copilu' ce face bre cand gatesti tu minunatiile astea? Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 29+ cu cu fundita Vine,vine Mos Craciun!! |
draga mea...asta e frumusetea lumii virtuale...visez la torturi cu fluturi....sau mai bine zi...la fluturi!
copchilu'a adormit la 8 si 15 azi. nu-mi vine sa cred. pana ieri m-am luptat cu el sa adoarma pe la 10. greu e dom'le cand incep sa aiba vointa proprie. avem o veioza langa pat si o deschide si o inchide de o mie de ori, pana cand se plictiseste si se da jos din pat imi spune pa-pa in timp ce-si invarte manuta din incheietura si pleaca.
Manga & Aidan love