Moldovence aspirante sau gravidute(29)
Raspunsuri - Pagina 4
silc spune:
salutare gagici!
alinutza am facut si io analizele pt nastere si din pacate mi-a descoperit stafilococ auriu in nas. sunt tare suparata, offff, nici nu mai am timp sa tratez ca tre sa nasc. fac acum tratament cu unguente si nu pot decat sa ma rog sa fie bine cu bb-ul meu.
nu stiu despre ce carte vorbesti. io nu am nici o carte cu secretul....
io am versiunea online a cartii Mama si copilul.
iti doresc nastere usoara!
pupici la toate fetele.
38+
Delphinas spune:
silc aiurea rau cu stafilococul. tocmai de asta m-am si razgandit sa nasc la iasi, la cuza. raman aici la mine ca am mai multe beneficii.
noi suntem ok, in grafic cu toate cele. am 31s. urmeaza morfo de trim III si apoi vedem cum vrea bb sa se nasca. eu vreau natural, insa nu e intors cu capul in jos inca. dar mai e timp si DD are grija de noi
nastere usoara fetelo. saptamana asta sunt 2 intalniri de mamici cu puiutii lor. felicitari!
Mihaelafalt spune:
Daca are cineva informatii despre un doctor ginecolog bun din Suceava va rog sa-mi spuneti si mie.
Celor gravide va doresc sarcina usoara si nastere la termen iar aspirantelor cat mai repede teste cu 2 liniute.
silc spune:
delphi multumim frumos. de abia astepam marea intalnire saptamana viitoare. avem niste emotii..... uuuuuuuuuu... si io si tati...
sarcina usoara in continuare.
38+
vasilasanita spune:
Buna fetele!!
nu am mai intrat de mult pe la voi dar fiind trecuta pe prima pagina m am gandit sa va anunt ca am nascut pe 12.01.2011, un baietel, pe nume Stefan , de 3740g.
mami fericita cu Stefan
Dumnezeu ne va ajuta sa fie bine!
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
A,cred ca e vorba despre alta carte, dar am sa te bat la cap mai tarziu. Acum ai suficiente pe cap.
Imi pare rau de stafilococul ala? Dar cum oare s-a prins de tine? Ai fost in Cuza Voda? Bebelusul nu e protejat in saculetul lui? Oricum, dupa ce se naste, daca nasti la Cuza, o sa fie expus. Dar poate o sa fie totul bine si o sa ai doar tu niste mici bubite.
Mare lucru sa nu am si eu vreo chestie de asta, pentru ca am o bubita care de vreo luna nu imi trece...
Eu azi am fost acolo la analize, si acum sunt invoita. Maine il vom vedea pe bebe la ecograf si vom decinde pe cand facem cezariana. Voi ati stabilit data?
Delphinas, multumim.
Pupici tuturor!
alinutz007ro spune:
Vasilasanita, felicitari!!! Multa sanatate tie si bebitului tau!
Mihaelafalt, bine ai venit! Sa treci cat mai repede de la stadiul de "aspiranta" la cel de "graviduta". Nu cunosc medicii din Suceava. Poate stie Vasilasanita sau celelalte sucevence. ;)
Pupici
Mihaelafalt spune:
Buna fetelor. Stie cineva ceva de tratamentele ginecologice ce se fac la Sovata? As vrea sa merg si eu poate iese un bebel.Daca stiti ceva va rog sa-mi spuneti.
bubulicagar spune:
buna tuturor mamicilor ,viitoarelor mamici si aspirantelor(printre care ma numar si eu)!sper sa ma primiti si pe mine printre voi.m-ar interesa fiv-uri reusite la cele 2 clinici din iasi.din nefericire spre asta ma indrept dupa 5 ani de tratamente,operatii,instilatii,suferinte.