Moldovence aspirante sau gravidute(29)
Raspunsuri - Pagina 3
Delphinas spune:
wowow, alinutza si silc sunteti aproape de finish. bafta si sa aveti o nastere usoara.
alinutz007ro spune:
Nu am stabilit inca data. :(( Ma mai duc o data peste 2 saptamani si atunci trebuie neaparat sa o fixam. Oricum, cezariana va fi. Bebe are 2800 g si mami a fost asa de emotionata ca a discutat cu d-na dr. despre nastere si ce intrebari a mai avut, ca a uitat hartia de la ecografie acolo. :)
Silc, la mine colul a inceput sa se scurteze. Era de 2.7. Bine, eu inca mai am contractii, uneori chiar cam dese... Voi cum stati? Cand va vedeti?
Da, Delphinas, mai avem un piculet. Voi cum va mai simtiti? Pune o codita la mesaj, ca nu mai stiu in ce sapt esti, sunt f uituca...
Stefulici, Marig, heloo! :)
Pupici tuturor fetelor.
35s 5z +
dasalina spune:
Buna moldovencelor mele dragi!
Am intrat sa vad ce mai faceti.Constat cu bucurie ca nu ati stat degeaba....ma bucur pt cele gravidutze si pt proaspetele mamici!
Delfinash sarcina usoara!
Eu nu am timp decat de David si de.....David....
Mi-am dorit 2 copii mereu si n-am stat degeaba nici eu .....sunt din nou !Experienta de mami e minunata dar si extenuanta....
Acum ma gandesc cum o sa fie sa iubesc la dublu si sa obosesc tot la dublu...Sentimentele sunt contradictorii....David e centrul universului meu si nu-mi inchipui altul dar cred ca situtia se va schimba cand se va naste si al doilea...vom vedea.
Deocamdata mi-e rau....greata tine toata ziua si ma simt extenuata inca de dimineata. David vrea in brate si e destul de grelutz.....prevad o perioada grea dar care sper sa treaca cu bine.
Va pup pe toate!
A! si datele de la semnatura au ramas de la prima asa ca ignoratile pana apuc sa le schimb.....acum am 7 sapt.
Doamne ajuta!5+
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai departe viata pe pamant. - Lucian Blaga
Delphinas spune:
wowo alina...felicitari. long time no see. sa creasca mare si frumos David, iar noul mazaric sa fie sanatos si sa stea in burta la mami pana la termen.
Si eu fac bb2 cat mai apropiat de varsta de bb1. nu vreau diferente foarte mari intre ei
alinutz007ro spune:
Sarcina usoara, Dasalina!
Silc, ce faci? Fetelor, Silc o fi nascut deja? Noi suntem inca pe baricade.
Pupici
36 sapt si 3 zile
silc spune:
salutare gagici!
nu am nascut inca, asteptam sa se declanseze. am niste emotii mai mari ca mine. astazi implinim 38 de saptamani.
alinutza si la mine colul a inceput sa se scurteze si si io am contractii. cred ca este normal. iti doresc nastere usoara!
dasalina sarcina usoara si bb la termen!
38+
sofy_ral spune:
Buna fetele, sunt si eu aspiranta ca si voi, sunt din Iasi.
Are cineva vreo informatie despre clinica iscare din iasi?
silc spune:
sofy_ral bine ai venit si sa fugi cat de repede la odisee.
fetelor ce mai faceti?
alinutza ai nascut??
delphi ce mai faci? sunteti bine? cate saptamani aveti?
marig, stefulici pe unde mai umblati??
noi suntem bine, asteptam sa ne vedem. saptamana viitoare suntem programati la cezariana.
toate fetele.
38+
alinutz007ro spune:
Buna fetelor!
Silc, si eu voi face cezariana spre sfarsitul saptamanii viitoare, cel tarziu. Scuze, nu mai retin la care spital mergi. Eu o sa merg luni sa-mi fac analizele la Cuza Voda (cu internare de o zi, cred), ca in caz ca bebe se grabeste, sa fie totul pregatit. Mi-e cam frica de spitale si am fost internata doar 1 data (si pt o luna intreaga, cand eram intr-a 5-a). Abia astept sa-mi vad baietelul.
Nastere usoara, Silc. Si sa ne spui cum a fost si sa ne pui poze cu bebitul tau. ce nume ii pui?
Sofy_ral, nu stiu despre iscare, insa pot sa-ti spun ca dr socolov e un bun profesionist, e rabdator si amabil. Nu stiu sa fi avut fiv-uri la Iscare, cred ca toata lumea se fereste de clinicile noi tocmai pentru ca nu s-a auzit de cazuri rezolvate. Stiu ca el face inseminari de ani buni la Avicena.
Pupici tuturor!
37 sapt +
alinutz007ro spune:
Silc, poti sa-mi trimiti si mie cartea aia- Secretul? Saru-mana!
Nastere usoara!
Pupici tuturor fetelor.