Moldovence aspirante sau gravidute(29)
Raspunsuri - Pagina 11
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelafalt Nu din nefericire nu am 2 liniute.Am sangerat o pata si am crezut ca e sangerare de nidatie si ieri dupa amiaza mi-a venit menstra asa ca...sunt deprimata.Mi-a venit la 27 de zile in loc de 32 dar naturistele cred ca isi fac efectul.Sangerarea de nidatie poate fi confundata cu menstruatia. Am mai citit ca in unele cazuri da dar parca nu vreau sa mai sper ca nu mai vreau sa fiu dezamagita.V-am pupat. |
imi pare rau ca nu a fost sa fie luna asta. insa nu-ti pierde speranta, las-o sa arda mocnit in sufletul tau, caci nu stii cand poate izbucni ditamai flacara. capul sus, trage aer in piept si mergeti mai departe.
alinushali mai am cam 4s. sper sa fie totul ok pana la capat.
fetele cu probleme de infertilitate, pe sotiorii vostri i-a vazut vreun medic urolog? vedeti sa nu fie suspecti de varicocel sau altceva. eu dupa un an si ceva de la operatia sotului am ramas
si pe mine ma batea gandul arcadia, insa am renuntat. am mai multe avantaje aici la mine si plus de asta nici nu dau atatia bani. daca mi-e scris sa ne fie bine la nastere, o sa-mi fie oriunde.
Mihaelafalt spune:
Delphinas iti urez sarcina usoara in continuare si te rog spune-mi la ce doctor ai fost pe perioada sarcinii si unde.
Va pup.
Gliana spune:
Pt mine conteaza unde nasc, conteaza confortul psihic foarte mult, de aceea am intrebat pe cele care au experienta nasterii la Arcadia.
Am o experienta a unei nasteri intr-un spital de stat si este oribiiillll. Norocul ti-l mai faci si cu mana ta si asta o stie toata lumea.
Am avut placerea sa vad in 2010 una din clinicile private din Cluj si am ramas profund impresionata si cred ca si acolo au fost angajate cateva din asistentele si medicii din spitalele de stat. Eu vreau sa cred ca ne adaptam situatiei si daca un spital ca arcadia se respecta atunci isi obliga personalul, indiferent de unde vine sa se conformeze regulilor si daca nu, sa faca altceva decat sa profeseze intr-o clinica de un asemenea nivel. Daca mergem pe principiul ca asemenea clinici care vor intradevar sa ofere atentie si conditii la nivel inalt, au angajati cu principii comuniste, atunci degeaba se mai construiesc. Imi doresc sa nu am parte de persoane care sa se comporte identic ca si intr-un spital de stat si-mi doresc sa evoluam frumos si sa fim mandri de faptul ca stim sa ne tratam pacientii in conditiile in care acestia platesc sume fabuloase tocmai pt acel confort de care aminteam la inceput. Eu sincer nu as ierta , nu as putea sa iert daca mi s-ar intampla ca vreo asistenta sa se comporte ca cele din spitalele de stat, atata timp cat suma aceea fabuloasa, ii obliga sa ofere servicii de inalta calitate.
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 13+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
alinushali spune:
Buna fetelor, vin si eu cu un anunt...... pe 17.02 s-a nascut Maria Raysa, o frumusetze de printesa.
Gliana, eu am nascut la stat si am impins bani in stanga si in dreapta, doar ca sa fiu tratata bine, asa ca sunt de acord cu tine, doar ca eu nu o sa mai repet experienta nasterii, ca sa imi pot dorii o clinica privata pe viitor.
Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011)
Mihaelafalt spune:
Alinushali felicitari pentru printesa sa va traiasca, sa fie cuminte, sa nu aiba crampe si sa va bucurati de ea iar tu sa te refaci repede dupa sarcina.O zi buna va doresc la toate si v-am pupat.
Gliana spune:
Sanatate si felicitari pt micutza si din partea mea. Flori pt mami
mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 13+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.
Delphinas spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinushali Buna fetelor, vin si eu cu un anunt...... pe 17.02 s-a nascut Maria Raysa, o frumusetze de printesa. Gliana, eu am nascut la stat si am impins bani in stanga si in dreapta, doar ca sa fiu tratata bine, asa ca sunt de acord cu tine, doar ca eu nu o sa mai repet experienta nasterii, ca sa imi pot dorii o clinica privata pe viitor. Alina, mami de Maria Raysa (17.02.2011) |
felicitari! sa creasca mare si frumoasa. sa va bucurati de ea.
hadeluta spune:
Buna fetelor (si baietilor daca sunt),
Eu sunt noua pe forum si as dori sa stiu daca in Galati face vreun dr inseminare artificiala.
Este vreo fata pe aici cu reusita?
happymum spune:
cred, dar nu am confirmare inca... dar e aproape sigur ca mariuca lui delphinas a venit pe lume. 24 martie... felicitari!!!!!!!!! astept si pe proaspata mamica sa ne anunte vestea minunata.
croitorualin spune:
Felicitari tuturor proaspetelor mamici si incredere in Dumnezeu celor care sunt inca in asteptarea unui bebe!
Si noi l-am asteptat ceva timp pe bebe si s-a aratat chiar cand nici nu ne asteptam (va promit ca voi posta povestea noastra care are de toate : manastire; canon;post; multimaca;spermograma "varza"+spermograma si mai "varza"dupa tratament naturist de 3luni;rezerva foliculara "pe terminate" etc), dar dupa ce ne linistim si aflam ca bebe mic este sanatos.
Va cer permisiunea sa postez si eu la subiectul acesta o intrebare (nu stiu daca am voie si daca-mi este permis sa intreb aici ce vreau eu sa stiu; daca gresesc cu ceva imi cer scuze):
Sunt insarcinata in 17 saptamani,iar rezultatul de la triplul test indica un risc crescut pt Sindrom Down (1:800). Mi s-a recomandat sa fac amniocenteza, insa suntem extrem -extrem de stresati.
Am 31 de ani, e prima sarcina, extrem de dorita, obtinuta pe cale naturala in urma stimularii cu Pregnyl (in situatia in care sotul avea o spermograma "varza" - oligoastenozoospermie cu doar vreao 5 mil de spermatozoizi, iar ovarele mele aveau rezerva foliculara pe terminate - dupa cum s-au exprimat 2 medici diferiti).In prezent fac tratament de mentinere pt.iminenta de avort ( progesteron injectabil - 1 injectie la 3 zile) pt. ca doctorita spune ca placenta este jos inserata si ar avea pe o anumita zona un aspect neregulat. Nu am singerari; au fost doar dureri suportabile de burtica ca la menstruatie, care as zice eu in ultimele zile au disparut.
Am nevoie urgent din partea celor care au trecut printr-o asemenea experienta de recomandarea unui medic priceput din Iasi care sa recolteze proba de lichid amniotic.Mentionez ca medicul care imi supravegheaza sarcina este dna Valeria Visan de la Cuza Voda din Iasi (care a mentionat ca daca ma decid pt amnio pot merge sa o fac oriunde doresc; intelege ca este o alegere dificila si delicata).
Maine merg la o ecografie pt. o alta opinie la dna profesor Anghelache-Lupascu Ivona la cabinetul Iris din Iasi.
Daca aveti orice informatie chiar si despre medicii mentionati o astept cu real interes.
Multumesc.