Moldovence aspirante sau gravidute(29)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Nu categoric Panzaru nu e pt probleme mai complicate cum ar fi infertilitatea,chiar daca si-a dat doctoratul in infertilitate,nu-si da interes pt cazurile astea si nici nu are aparatura buna,era o glumita,pt ca pe la inceputurile noastre in a umbla la medici am fost si la el si m-a tinut mai bine de jumate de an fara sa rezolvam ceva sau sa aflam o cauza.
Bubulicagar unde ati facut spermograma,local facusem si noi,apoi am dat peste un medic tot la fel de interesat ca Panzaru,am facut o spermograma si la el la cabinet si a iesit bine,daca iesea rau nu putea sa imi mai faca el instlatii si alte chestii,sa ma stoarca de bani,am lasat la el in total 1300 ron acum aproape 2 ani,pt ca spermograma nu avea cum sa se schimbe asa tare la mobilitate intr-un timp relativ scurt,deci cred ca a fost facuta intentionat asa.
Apoi am dat peste altul la Omniclinic,care mi-a facut laparascopia,fara sa fie necesar,nu vazuse nimic ciudat la ecograf ,sau la HSG,a zis doar ca trebuie sa o fac si pe asta,deci eu sigur nu am pe cine sa iti recomand ca medic bun in infertilitate,poate alte fete au avut experiente mai bune,au avut parte de medici mai buni,mie mi s-au parut ca tot ce faceau ,faceau pt bani nu sa ma ajute.
In legatura cu locul in care voi face Fiv-ul nu pot sa-ti spun deocamdata,nu sant hotarata ,acum am mai multe obiective in cap,sa vedem care varianta cade si care ramane,poate intr-o luna -doua voi sti.
Numai bine tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claris spune:

Mihaelafalt am luat chiar ieri spermotrend,mai luase inainte tot felul de naturiste aproape 3 luni:napraznic,l-carnitine,vit e ,omega 3,inca nu am repetat spermograma,sa vad daca a fost imbunatatire,mai asteptam sa mai i-a si spermotrrendul vreo luna si ceva-doua apoi mergem sa faca.
Poate va iesi mai bine avand in vedere ca am facut in august ultima data., iar acum o sa facem prin aprilie,se stie ca barbatii sunt mai putin fertili vara din cauza caldurii apoi si cu naturistele astea...........
Daca nu s-a intamplat in 5 ani sa raman insarcinata....nu cred ca voi scapa fara fiv,dar e un pas important si imbunatatirea spermogramei,cresc sansele la fiv.
Tu ai auzit persoane care au luat maca si a fost o imbunatatire in cazul lor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gliana spune:

Va salut moldovencelor si va urez bafta la toate

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 12+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]
O nastere normala fara probleme acum 18 ani - o fetita sanatoasa tun.

Mergi la inceput

Silc, ai nascut la Arcadia. Imi poti spune ce parere ti-ai format despre aceasta clinica?

mutatia heterozigota a MTHFR A1298C, sarcina oprita din evolutie in 2010 la 4 saptamani.
Acum sarcina in evolutie 12+ cu tratament clexane de 0.6 mg/zi, aspenter 1/zi, prontogest 1 injectie la 3 zile, elevit 1/zi, omega 3 o caps./zi, 1 acid folic de 5 mg/zi]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Claris da stiu de la o doctorita homeopat ca maca e foarte bun pentru barbati, cazuri reale au imbunatatit spermograma cu acest produs.Eu am inceput sa cred mai mult in naturiste si homeopate decat in medicamente obisnuite, cu toate ca ma pregatesc sa devin asistenta de farmacie, eu am avut numai de castigat de pe urma lor.
Noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare gagici!

multumesc tuturor pt felicitari.

Felicitari si din partea mea alinutza chiar daca este cam tarziu.

alinushali, delphi nastere usoara!

gliana a fost ok la arcadia, sunt conditii normale, nu se poate compara cu cuza-voda, dar parerea mea este sa te gandesti ff bine inainte de a alege unde vei naste.

succes tuturor fetelor care sunt in focuri.

noi suntem bine,crestem, incercam sa ne cunoastem si sa ne acomodam din ce in ce mai bine.

mami fericita de Andrei(24.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

claris e f.bine ca ai facut laparoscopie.hcg arata doar daca trompele sunt permeabile,nu si functionale,in plus se pot descoperi eventuale focare de endometrioza.despre profesionalismul medicilor,e mult de vorbit.e dureros ca unii dintre ei se gandesc doar la bani,in loc sa-si faca meseria.te rog sa ma tii la curent cu fiv.noi ne-am gandit sa mergem la giulesti la marinescu,pt.ca e mai ieftin in primul rand,are f.multa experienta,dar si f.multe reusite.

Mergi la inceput

la cuza voda in nici un caz, nu vad nici o diferenta intre spitalul din suceava si cuza voda-iasi. Comunismul e in floare.
Eu vreau desigur la Arcadia. am o varianta si in cluj la o maternitate privata exceptionala, dar e cam departe.
In principiu Arcadia ramane. am fost si am facut si o consiliere, am aflat amanunte, ramane sa facem contractul. Vroiam sa-mi dai amanunte, daca intradevar esti tratat ca la carte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulicagar spune:

fetelor,ce mai faceti?sunteti ocupate cu mancarica si curatenia de week-end?eu nu am nici un chef de nimic!mancare am facut de ieri,dar am curatenie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silc spune:

salutare gagici!

gliana referitor la "tratamentul" de la arcadia, cred ca tine de fiecare cum percepe. parerea mea este ca-i asa cum ar trebui sa fie intr-un spital. dar pretul pe care il platim este nu mare ci ff mare. si la arcadia sunt ff multe angajate venite de la spitalele publice cu mentalitatea de acolo, na depinde cum iti este norocul.

mami fericita de Andrei(24.01.2011)

Mergi la inceput