Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)
Raspunsuri - Pagina 20
bellasamoyed spune:
bebelu
nu vreau sa ma mai gandesc ca e bebe ca nu e....cum o vrea dumnezeu. pana atunci vreau sa merg sa imi fac analizele de clamidia si candida din adn ca am inteles ca sunt mega precise.o cunostinta de-a prietenie care mi-a spus de ele nu reusea la fel ca noi sa raman gravi...toate analizele mega ok si nimic, si i-a prescris un dr sa isi faca candida din adn si hop ca a iesit poziti...dupa ce a terminat tratamentul a ramas gravi imediat. asa ca ma duc sa le fac si eu ca am tot avut candida in trecut cand luam antibiotice mai des si niciodata nu duceam pana la capat tratamentul si am o presimtire ca am microbul in mine. si cum bine stii candida da infertilitate

aspiranta la bebik
www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul
camady spune:
Fetelor ajutati-ma si pe mine cum sa fac sa-mi apara semnatura jos ori de cate ori scriu. Multumesc
bebelu86 spune:
Ancuta suntem bine. multumim de intrebare. asteptam sa treaca timpu mai repede si sa ne tinem buburuza in brate. momentan nu da nici un semn k ar vrea afara. cred k stie k e frig si mai bine sta la caldurica.
ieri a fost o zi mai ciudata, ca dintr-o data mi s-a facut ff rau. ameteli, stari de lesin, greata, sufocare. dar mi-am revenit in cateva ore si acu nu mai am nimic. 

Camady intra la profil personal - editeaza profil - jos de tot ai obtiuni parca - apesi pe + si se lungeste lista - prima e semnatura. acolo scri ce vrei. dupa ce ai terminat, dai trimitere date si gata.
vezi k acolo nu ai culori, marimi, imoticoane.
aranjeaza-ti semnatura aici unde raspunzi fetelor p forum si dai cu copy paste acolo 

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
37+ cu
Natalia Maria 
AMR 11 zile pana la marea intalnire 
lary74 spune:
O dupa amiaza de duminica placuta fetelor!
Azi e asa frumos la noi
.Dupa o saptamina de frig sec azi a iesit soarele si pe strada noastra![]()
![]()
Mamica lui George spera ca anul 2011 sa-i mai aduca un
lorena_86 spune:
fetelor acum am venit de la munte inghetati si frigurosi au foat multe grade cu -
acum ne-am facut o baita fierbinte si ne bagam la un
mic
simo, draga, sunt alaturi de tine......ai incredere ca va veni si ziua ta....multa putere si tin pumnii sa vina bebe cat mai repede
bella iti raspun tie repede: clamydia nu iese la un simplu examen bacteriologic....mergi si fai clamydia din col....asa se numeste analiza....insa din cate stiu eu pe la lab unde am lucrat eu candida daca este se vede la bacter
clamydia daca este asta da infertilitate si este foarte ok daca faci analiza....te mai linistesti putin
candida poti s-o ai si nu te deranjaza cu absolut nimic.....poti ramane linistita ca nu iti face rau....doar in momentul nasterii e mai nasol ca se poate infecta fatul la ochisori sau pe fata, gurita.....de aceea dupa primele 12-14 saptamani, perioada critica si de formare se da ceva pt a o trata....in rest nu ai treaba
fetelor ma bag la
ca nu mai pot.....vb mai pe seara
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
ankcta spune:
Bebelu sti k eu am spus k de Craciun ai toate sansele sa-ti ti micuta in brate
. Poate ....cine stie!
Dar pan atunci ai mare grija de tine, odihneste-te acum cat de mult poti k cine stie ce zile si nopti te asteapta! 
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui camady Sper ca am reusit cu semnatura.Ia sa vedem In curand si mami de Razvan 7 anisori |
Ai reusit!
Acum iti va purta noroc

Ancuta , in curand
camady spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ankcta
Ai reusit! Acum iti va purta noroc ![]() Ancuta , in curand ![]() |
Doamne ajuta. Noi doua mai avem putin si .........poate e bebe pe drum.
In curand
si mami de Razvan 7 anisori