Aspirante optimiste !!!> 20 ani (617)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankcta spune:

Minunea pe care o asteptam sigur va veni. Doar noi cu stresul asta ca nu vine o impiedicam sa se produca. Eu sunt sigura de asta si de aceea mi-am propus ca in fiecare luna sa ma comport ca in luna in care se produce minunea. Si sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa putem sa ne relaxam ca sa se produca minunea

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Luiza multumim mult de incurajare! de molipsire

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

eu sunt z 44 si nimic...acum nu ma mai stresez daca imi vine sau nu ca dr meu a intrat in concediu pana pe 6...asa ca hsg in ian
am si eu o intrebare daca e sa fie bebe(ipotetic vb) e posibil sa nu iasa la beta? adica sa fi ovulat tarziu si sa fi facut beta prea devreme? zic si eu ca tot nu mi-a venit si nici nu am vreun simptom ca s-ar apropia rusii.
mi-au mai crescut un pic sanii da asta e posibil si ca m-am mai ingrasat un pic mama lor de kg ca le pui usor si le dai foarte greu jos

aspiranta la bebik

www.fertilityfriend.com/home/31791e" target="_blank">graficul

Mergi la inceput

Bela ai facut test?

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Nu pot sa cred Bela la tine ma gandeam

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bellasamoyed

buna fetele

eu sunt z 44 si nimic...acum nu ma mai stresez daca imi vine sau nu ca dr meu a intrat in concediu pana pe 6...asa ca hsg in ian
am si eu o intrebare daca e sa fie bebe(ipotetic vb) e posibil sa nu iasa la beta? adica sa fi ovulat tarziu si sa fi facut beta prea devreme? zic si eu ca tot nu mi-a venit si nici nu am vreun simptom ca s-ar apropia rusii.
mi-au mai crescut un pic sanii da asta e posibil si ca m-am mai ingrasat un pic mama lor de kg ca le pui usor si le dai foarte greu jos

aspiranta la bebik

Mergi maine si repeta beta!

Ancuta , in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Bela la sange iese cel mai sigur dc e bb sau nu.
in ce zi ai facut beta? sti sigur cand ai ovulat? poti sa repeti analiza dc nu esti sigura cand a avut loc ovulatia.
pt k dc a fost tarzie si ai facut imediat beta, nu iese imediat. iese cam dupa 7-8 zile parca la sange.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

anka

nu vreau sa mai fac nici o beta vreau sa am si eu sarbatori fericite nu trista de val 0 la beta... daca nu imi vine pana in ian ma duc si fac...nici test nu imi mai fac...sa le ia naiba de teste ca sunt un motiv in plus de stres.
daca era sa fiu gravi mi se intarea si mie uterul,ma dureau sanii incontinuare...eu nu mai am nimic...nici dureri de sani nimic...asa ca sigur iar sa dereglat menstra.
vreau sa ma duc sapt asta care vine sa fac din sange clamidia si candida. mi-a spus o prietena ca cica daca ai avut candida(si cred ca nu e femeie care sa nu o fi avut-o) si sa zicem ca te-ai tratat si nu mai apare la lama ea poate sa existe inca in sange si stiti ca da infertilitate. poate de acolo mi se trage. pe astea nu le-am facut as ca ma duc

aspiranta la bebik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Bela dar nu trebuie neaparat k dc esti gravida sa te doara sanii, sa se umfle sau alte nebunii. fiecare femeie e unica, la fiecare se manifesta altfel sarcina. si o sa vezi k dc vei avea mai multe sarcinii, fiecare o sa fie altfel. asa k nu te mai lua dupa asta
eu de ex nu am avut sanii umflati, nu mi s-au marit, decat acu in ultima perioada..si ff putin. dar nu ma dor, nu am nimic. si uite ca mai am un pic si nasc.
toata sarcina nu am avut nici un simptom. dc nu mergeam la eco, puteam sa jur k nu sunt gravida.

Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 37+ cu Natalia Maria

AMR 11 zile pana la marea intalnire

Mergi la inceput

lorena am si eu o intrebare pt tineca tu esti exp pe laborator

vreau sa imi fac clamidia si candida din adn...e prima oara cand aud de analiza asta. am inteles ca poti sa le ai si sa nu apara in secretie. e adevarat?

aspiranta la bebik

Mergi la inceput