Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***283***
Raspunsuri - Pagina 12
Kea spune:
Chato, tocmai am terminat de papat un sfert de praji, singura. Mi-am impus sa ma opresc, ca de incaput mai incapea.
N-a curs! Am pus la 210 grade, data viitoare o pun la 200 si stau cu ochii pe ea. Acum ii dadeam copilului sa manance si i-am zis sotului cand s-o scoata din cuptor. Sunt vinovata, n-am urmarit-o, m-am bazat pe alea 18 minute.
La noi e o iarna... Ninge de aproape o luna, numai ce se topeste zapada si iar o ia de la capat. Nu mai gasesti nicaieri sanii, ca atare nici nu avem. Aici clima era tare blanda, daca ningea de doua ori intr-o iarna era mare lucru si mai mult de 2 zile nu tinea. De asta i-a si luat prin suprindere si nu aveau cred ca pe stoc asa multe sanii. Am cautat si o lopata pt zapada, nici din asta nu mai au.
Dyana, ai gasit ceva pt Mutzu?
A, l-am vazut pe Vladimir cum stie el literele si cifrele! Bravo Vladimir! Si bravo Mutzu!
dyana27 spune:
kea n-am gasit nimic pentru mutzu. azi am fost in toyplex si nu mi=-a placut casuta lor; am gasit la Imaginarium un cort supeeeeeerb... dar roz
; evident ca n-am luat, dar tare fain era, cu margini gonflabile, sub forma de castelas... fain tare.
hai fetele de la munteeeee!!!!! n-a venit nimeeeeeeeni???? nu pot sa cred ca ne tineti asa "pe uscat"

. pai stiti voi cum asteptam pozele?? ca pe painea calda!!!!!!!!
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
inapreda spune:
Uite Dyana: http://www.ookee.ro/3-jucarii-ookee?p=2&varsta[]=946
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Uite Dyana: http://www.ookee.ro/3-jucarii-ookee?p=2&varsta[]=946 |
Ina nu te lua dupa ce scrie... de fapt nu au nimic in stoc; asa am luat eu o mare teapa si am asteptat mult.... daca stiam o comandam de mult.
Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA
novus spune:
Hello !!!!
Noi am ajuns pe la 5 dar am fost ocupati cu despachetat si distrat Ada care aseara a avut o zi mai proasta si azi a recuperat ![]()
Pe scurt : a fost supeeeerb !!locatia de milioane, oamenii super faini si amabili, caldura la maxim de au dormit copiii in body-uri doar, mancarea buna si suficienta, totul amenajat cu gust si rustic, aveau inclusiv o gramada de jucarii pt copii, singurul lucru neplacut a fost faptul ca a trebuit sa platim camerele rezervate si neocupate asa ca nu va mai pot restitui avansul din pacate !!
Gasca super faina, new-entry-urile la fel, ce mai, ca de obicei 1!!
Maine detalii si poze
Fugggggggg 

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Leeloo21 spune:
bravo fetelor! ma bucur ca v-ati distrat! eu la fel vad ca inchid paginile ca pe timpurile vechi...raman mereu ultima la culcarica...ce sa fac..astept sa se termine supica pt ca maine e zi de cumparaturi de cadouri si nu am timp de gateala..
abia asteptam marti sa ne vedem si noi la petrecerea organizata!
va
am noi fetele ramase treze:D
Cristina si Alin, parinti super fericiti de
Tudor (lumina ochilor nostrii) pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 23+ 

nasterea in apa
pozici dragute
Monnvas spune:
Hello.
Eu am tras un pui de somn langa injiner si ma bag indata din nou.
La munte am respectat traditia:
1 - sotz bombane "ce cautam la munte pe asa o vreme"
2 - distractie
3 - sotz se intereseaza cand e urmatoarea intalneala ![]()
Ce sa zic, gashca faina-faina, chiar daca am fost new entry nu m-am simtit deloc noua, e adevarat, fata de tatici m-am simtit un pic stinghera la inceput, da' am trecut dup-aia la jocuri de societate si m-am relaxat.
Pensiunea superfaina, cu o curte maricica, aveau si tobogane - deci, daca ne bubuie sa mergem mai la vara, e o alegere buna -, o sala de mese incapatoare cu jucarii multe (caluti, rollercoastere, lego), brad impodobit, personalul pe faza (saracii, au stat pana la 2 noaptea dupa fundul nostru, nu stiu daca si dupa ca ieri distractia s-a terminat la 4). In camere cald, eu am dormit dezvelita, injineru' idem, iar ce a fost cel mai haios: bucatile de gresie din camere erau calde,cred ca aveau incalzire si prin pardoseala. Mobila de lemn masiv, nu plasticarii si paluri, apa fierbinte, mancarea delicioasa, chiar deosebita, si portiile mari, sa dai si la copil din ele.
Stiti ca eu eram speriata cu drumul. Injineru' a fost supercuminte, la dus a facut scandal 10 minute, dupa care a vomitat (deci se intelege motivul) atat de urat, am facut praf husele Pisikilor, iar la intoarcere s-a miorlait un pic inainte sa adoarma si se enerva cand ma lua Ana de mana. In rest, a bodoganit, s-a jucat cu Ana, iar Ana l-a cucerit definitiv pe Marius, a ras cu el pe drum, s-au tinut de mana (peste capul meu)... La intors n-a mai vomitat, a dormit aproape tot drumul. Si-a scos parleala acasa cu niste urlete de-alea de neconsolat vreo juma' de ora.
La munte i-a placut, ieri a fost cel mai vesel, s-a smiorcait la vederea mosului, da' dup-aia a alergat printre mese, a aranjat lemnele decorative si a facut ordine in jucarii. Azi insa a fost mai cu miorlau, cand il lasam cu Marius urla "mama, mama", cand ramanea doar cu mine urla "tata, tata", trebuia sa fim amandoi vasalii in acelasi perimetru de 2 m2.
Mosul n-a avut succes decat la Adela si la Maia, care s-a dus si a doua oara la poza si cadou
si nici Gulia nu a bazait la el. In rest, toti urlau cum se apropia Mosu' de ei.
Vremea a fost faina, ieri a nins mult, iar azi era un soare si o zapada pufoasa, de nu ne mai dadeam dusi.
Maine va povesteste Novus din aventurile Adei cu Pisikul si Ana despre pozitiile de somn ale Guliei. Tot ce pot sa zic e ca la jocuri gen "ghiceste cuvantul" ma bag in echipa cu Pisik, am zis, ca facem echipa buna ![]()
Pozele abia le-am descarcat, o sa-mi ia ceva pana le urc, ca-s multe, si nici nu cred ca se compara cu ale Olgai sau ale Pisikilor sau ale Ginei.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!
inapreda spune:
Hola cucuiete,
Dau eu cafeaua azi si...nu rideti, un cirnat fiert in "moare"
(=zeama de pe varza murata)
Asta servesc eu azi la micul dejun
, desi nu sint mare fan de astfel de bucate dar simbata seara la o intilneala locala, fetele numai despre cirnati au vorbit si de atunci numai la asta m-am gindit. ![]()
Aseara n-am avut chef de bucatarit si acum stau dupa o tocanitza de vitel, pusa la foc la 7.30; lui Ian o sa-i serveasca tata un...borcanel
ca nu am din ce sa-i fac si lui ceva de papa, desi timp as avea berechet pina fierbe haleala mai sus mentionata. Ati mai patit asa ceva: sa NU AVETI din ce incropi ceva de papa la copil?
Ei, uite ca se poate
Borcanel nu i-am mai dat de luni bune si nu cred ca va avea mari succesuri; in fine, ma simt vinovata dar SPER ca, poate, ii va face tata o mamaliguta sau un ou la prinz.
M-am intins aiurea, povestind aiureli, cind eu, de fapt, am intrat sa vad poze de la Moeciu. Novus, Monnvas, multu' frumos de "interventii". Ma asteptat sa fie totul la superlativ si ma bucur ca a fost asa. 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian
m_monique spune:
inapreda ce pofta mi-ai facut cu carnati fierti in moare. numai la mama acasa am mancat asa ceva.
de ce nu-i dai lui ian tocanita de vitel?
eu ioanei ii dau din ce mancam si noi, mai putin porc. cand se intampla sa nu am mancare pt ea, scot caserola de mancare din congelator, ca borcanelele sunt caah.
Gianina34 spune:
buna dimineata,
dod multumim de cafea
dar acum nu mi-e gandul decat la carnatii lui inapreda![]()
parca-i si simt in gura
Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 1 anisor si opt luni