Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 12
gabyv spune:
Lary, mersi 
asa este, il iubesc mult si eu am trecut prin niste momente grele si el mereu a fost alaturi de mine si el e cel care ma sustine moral de fiecare data.
Asa dragut a fost aseara, cand l-am intrebat ce isi doreste de Craciun, a zis ca un test cu 2 liniute. M-a bufnit plansul imediat... a zis ca isi doreste excat ce imi doresc si eu ![]()
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
lary74 spune:
Cind exista dragoste adevarata orice e posibil si sunt sigura ca va vor venii bebelusii si in viata voastra!Dumnezeu binecuvinteaza sufletele frumoase si sunt sigura ca va va darui cit mai curind un ingeras.La fiecare aspiranta va veni bebele dorit!AQcum sau putin mai tirziu dar va venii.La noi se spune din batrini ca copilasul asteptat mult timp este cu siguranta un baietas.La cit de mult il asteptam noi cu siguranta va fi un copil cu multa personalitate!
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Lary, mersi ![]() asa este, il iubesc mult si eu am trecut prin niste momente grele si el mereu a fost alaturi de mine si el e cel care ma sustine moral de fiecare data. Asa dragut a fost aseara, cand l-am intrebat ce isi doreste de Craciun, a zis ca un test cu 2 liniute. M-a bufnit plansul imediat... a zis ca isi doreste excat ce imi doresc si eu www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |
gabyv spune:
Lary, multumim de urari. Si pe tine sa te ajute DD. 
Asa e, o sa aiba o mare personalitate si o alintaturaaa
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
SimonaS81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris buna fetele Speram sa intru azi un pic mai mult ca de obicei dar din pacate azi il sarbatoresc pe sotul ,face 32 se anisori si logic ca imi revine placerea de a face o tona de mancare si un desert Despre mine...sunt cam 3 zile inainte de ovulatie,deci sansele maxime,dar....nu prea reusim cu piticul sa facem prea multe...deci... Gaby,asteptam rez la testele din ian,sa vii cu vesti bune,si ovulatie la zi Simo,bun venit,am vazut si eu pozici,super faine.Vad ca si sotul tau e cu burtica....ha ha ...ce ne facem cu ei?aici doctorul nostru mereu rade de Daniel ,ca,in cateva zile va naste Va pup.revin maine A...v-am zis ca va veni mama pe 22?Cred ca da...gata ies pup Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
Buna Nelia....Ce sa fac cu sotul?Deja are tensiunea mare si medicul ii monitorizeaza tensiune si chiar i-a zis sa slabeasca ca o sa ajunga la pastile pentru reglarea tensiunii si pacat ca e prea tanar are 29 de ani
SimonaS81 spune:
Buna seara fetele....am venit si eu de la munca.La noi ninge ca in povesti 

...este asa de frumos.As vrea si nu sa se aseze....imi este teama ca nu am cu ce sa ma duc maine la munca...dar parca prea frumos ninge.
Gaby poate este prea devreme pentru un test pozitiv....ceva trebuie sa se intample: ori e bebe 

ori vin uratii

.Dar eu ma rog sa fie bebe si sa-i faci sotului tau cel mai frumos cadou de craciun.
SimonaS81 spune:
Monique imi pare bine ca ati reusit sa faceti analiza....Felicitari sotul chiar este tare

.
Sa va ajute Dumnezeu sa fie bine.
ankcta spune:
Buna dragutelor
Si eu abia am aparut d la munk
SI la noi ninge.
in sfarsit
Ancuta , in curand 
ankcta spune:
Gaby Doamne Ajuta sa fie maine cele II!
Maine dak nu merg la munk,(poate nu circula microb
) o sa stau toata ziua pe capul vostru ![]()
Ancuta , in curand 

Mami Cornelia,Tati Daniel