Aspirante optimiste !!!> 20 ani (616)
Raspunsuri - Pagina 11
Katy82 spune:
Lore l-a mine a fost avort menstrual, asa ca nu a fost asa dureros ca la voi. E mai greu cand deja incepi sa-ti faci iluzii, sa-i auzi inimioara. Oricum pt scurt timp, am simtit ceva extraordinar. Dac stiam ca nu mai raman puneam in rama testul ala. Of., fetelor sa dea Dumnezeu sa se implineasca ce a zis Roxy si Mosul sa ne lase la toate in burtici cel mai frumos cadou.
http://lt2f.lilypie.com/VCZup2.png
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
gabyv spune:
Katy, imi pare rau, nu stiam de pierderea ta
Mie imi e cam frica si as vrea sa se pozitiveze mai repede sau sa-mi vina, pentru ca am un tratament de inima care nu este adaptat in caz de sarcina.
Asa a fost si cazul nostru, sotul a primit un job in Franta si el nu a vrut sa plece fara mine, asa ca am renuntat la postul meu si am plecat. Noi nu am fost despartiti nici o noapte de cand ne-am mutat impreuna. Am plecat in idee, ca unde are el loc sa doarma, dorm si eu, daca avem bani de un sandwish doar, il impartim - numai sa nu stam departe unul de altul.Acum dupa mai bine de 4 ani, imi dau seama, ca a fost cea mai buna alegere si sincer am avut momente grele, dar nimic nu se compara cu singuratatea.
www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC
Katy82 spune:
Lore sa va ajute Dumnezeu sa puteti cat mai repede sa fitiv unul langa altul, fie in tara, fie in afara. 

Tin pumnii, esti f. curajoasa.
ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
lorena_86 spune:
multam mult fetelor
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
Katy82 spune:
Vai fetelor cum am scris "la mine", sunt cam obosita ca am avut o sapt solicitanta 

ca in 2011 sa devin
!
Sarbatori
fericite tuturor!
dananagi spune:
vedeti,voi fetelor,doar daca sinteti optimiste,asa mergeti mai departe.apreciez modul tau de gindire.
.LORE,tu trebuie sa fii puternica.sotul tau are un job foarte bun.gindesti bine,intai sa pleci tu si porma el,daca e sa-ti mearga bine.fii tare.uitate la mine.eu eram singura cu doi copii.am venit aici,in februarie se fac doi ani de cind nu i-am vazut.dar am fost optimista ca va veni si vremea mea.si acum a venit.in ianuarie ma duc acasa sa-i iau cu mine.intotdeauna trebuie sa gindesti pozitiv.
la toate fetele optimiste.
lary74 spune:
Duna fetelor!ACUM AM INTRAT SI EU SI AM CITIT TOT CE ATI SCRIS ASEARA SI AZI.
KATY multumesc mult pt. articol.Esti o draguta
.Eu citind articolul respectiv am inteles ca se poate recolta o proba de sperma si in urm a unui act sexual.Se itrerupe actul si se ejaculaza in recipient.
Gaby imi pare sincer rau de testul negativ
.Dar cine stie poate ai hormoni de sarcini mai putini siin urina inca nu sint depistati.Mai speram inca pina ne anunti Z1.Eu sper sa nu anunti ci sa anunti ca o sa vina bebe
lorena_86 spune:
fetelor eu am facut crema de zahar ars.....e asa buna
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lary74 spune:
Nelia Cris la multi ani sotului tau sa fie sanatos !
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris buna fetele Speram sa intru azi un pic mai mult ca de obicei dar din pacate azi il sarbatoresc pe sotul ,face 32 se anisori si logic ca imi revine placerea de a face o tona de mancare si un desert Despre mine...sunt cam 3 zile inainte de ovulatie,deci sansele maxime,dar....nu prea reusim cu piticul sa facem prea multe...deci... Gaby,asteptam rez la testele din ian,sa vii cu vesti bune,si ovulatie la zi Simo,bun venit,am vazut si eu pozici,super faine.Vad ca si sotul tau e cu burtica....ha ha ...ce ne facem cu ei?aici doctorul nostru mereu rade de Daniel ,ca,in cateva zile va naste Va pup.revin maine A...v-am zis ca va veni mama pe 22?Cred ca da...gata ies pup Mami Cornelia,Tati DanielPuiutz mic Cristian Ionut 14.03.08 |
lary74 spune:
Ce frumos sa fiti tot timpul impreuna!Din postarea ta se simte ca il iubesti mult!Sper sa-i faci cit mai curindcel mai frumos dar:un bebelas frumos si sanatos.Noi din pacate stam in perioada asta maimult despartiti din cauza serviciului lui,dar din primavara va avea un program mai flexibil si vom putea fi mai mult timp impreuna.
')
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabyv Katy, imi pare rau, nu stiam de pierderea ta ![]() Mie imi e cam frica si as vrea sa se pozitiveze mai repede sau sa-mi vina, pentru ca am un tratament de inima care nu este adaptat in caz de sarcina. Asa a fost si cazul nostru, sotul a primit un job in Franta si el nu a vrut sa plece fara mine, asa ca am renuntat la postul meu si am plecat. Noi nu am fost despartiti nici o noapte de cand ne-am mutat impreuna. Am plecat in idee, ca unde are el loc sa doarma, dorm si eu, daca avem bani de un sandwish doar, il impartim - numai sa nu stam departe unul de altul.Acum dupa mai bine de 4 ani, imi dau seama, ca a fost cea mai buna alegere si sincer am avut momente grele, dar nimic nu se compara cu singuratatea. ![]() www.fertilityfriend.com/home/30fde4" target="_blank">TTC On voudrait bien un mini nous... Will you love me in the December as you do in May, Will you love me in the good old fashioned way? When my hair has turned all gray, Will you kiss me then and say, That you love me in December as you do in May? |

Mami Cornelia,Tati Daniel