Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -
Raspunsuri - Pagina 9
miki-miki spune:
Denisa multumesc pt laptic
Floricic
Alla
te asteptam cu rezultatul.
Fetelor
dc scrieti cumva in per asta d-nei dr U si primiti raspuns va rog sa-mi spuneti si mie.
Miki
MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari,
2 sarcini obtinute prin FIV oprite din evolutie (8 sapt fara clexane, 5 sapt cu clexane 0.4)
Vine Mosu 
anna_leah27 spune:
Buna fetelor,
Eu sunt ocupata , vreau sa fac cat mai multe si parca obosesc car repede...cred ca ma copleseste emotia sarbatorilor care se apropie si bineinetles grija drumului lung care ne asteapta.Dar ma fortez sa gandesc pozitiv, trebuie sa fie mai bine!
Alla iti doresc sa fie bine, sa se intample o minune si sa fie bine!
Cred ca pe mine ma intreba cu cateva pagini in urma , Adina despre homcisteina, eu am facut-o cand s-a pozitivat testul de sarcina, deci la 6 sapt cam asa, a iesit in limite, chiar apropitata de limita inferioara, dar eu luasem cam 3 luni inainte medyn, acifol, thromboass si incepusem sa iau si folowise cam de o luna, deci poate astea au ajutat.Sarcina s-a oprit in evolutie la scurt timp deci...probabil tratamentul a fost ok din moment ce valoarea homositeinei era buna, ma gandesc ca alta a fost problema dar sa nu intru in detalii triste.Deci nu are nimic ca ai facut analiza dimineata, ba chiar dimineata pe nemancate se face, din cate stiu eu si probabil ca mai trebuiesc facute si alte analize, cel mai bine ca la urmatoarea sarcina sa iei legatura cu dr U si o sa-ri recomande exact ce analize trebuiesc facute, in fnctie de asta o sa faci tratament...
Eu sper ca pe mine m-ai intrebat si ca nu m-am aflat in treaba sa povestesc, daca nu era pt mine, scuze
dar sunt asa de grabita, aiurita si obosita ...
Va pup si va doresc spor la pregatiri pentr sarbatori!
Ruxandrada spune:
Va pup, dragele mele!
Am fost si noi la eco, aveam joi dupa-amiaza 1350 de grame, dr. a zis ca suntem in grafic. Cred ca exagerez cu ecografiile aste,a dar obsesia e cat casa in capul meu si mi-e teama ca e incurabila, cel putin pana in februarie...
Maine e ultima zi de scoala... ma simt tare...ciudat, toata lumea se poarta cu mine de parca o sa lipsesc nu stiu cat timp...
Miki,
am vazut ca intrebai pe cineva de picioare/maini amortite. Mie mi-a amortit de o saptamana degetul mijlociu de la mana dreapta si nici gand sa se remedieze ceva. Am uitat sa intreb joi doctorul, de fapt, m-am gandit ca trece, dar uite ca se incapataneaza sa nu. Ati patit si voi asa ceva?
Alla,
te asteptam cu vesti bune!
Pup toate mutantele si va doresc o saptamana potrivita pentru un Craciun linistit!
R.
30+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
alla76 spune:
fetelor, un bolovan mare am dat jos de pe suflet. Beta azi e 3405 si BB (mai precis saculetul) se vede in uter. Suntem putin mai lenes, dar acolo unde trebuie. AM trecut hopul asta... acum ne rugam pentru inimioara.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
adina_28 spune:
Buna,
Da tie ti-am adresat intrebarea. Multumesc frumos pt info imi sunt de folos.Ce bine ca existati!
pupicei.
| Citat: |
| citat din mesajul lui anna_leah27 Buna fetelor, Eu sunt ocupata , vreau sa fac cat mai multe si parca obosesc car repede...cred ca ma copleseste emotia sarbatorilor care se apropie si bineinetles grija drumului lung care ne asteapta.Dar ma fortez sa gandesc pozitiv, trebuie sa fie mai bine! Alla iti doresc sa fie bine, sa se intample o minune si sa fie bine! ![]() Cred ca pe mine ma intreba cu cateva pagini in urma , Adina despre homcisteina, eu am facut-o cand s-a pozitivat testul de sarcina, deci la 6 sapt cam asa, a iesit in limite, chiar apropitata de limita inferioara, dar eu luasem cam 3 luni inainte medyn, acifol, thromboass si incepusem sa iau si folowise cam de o luna, deci poate astea au ajutat.Sarcina s-a oprit in evolutie la scurt timp deci...probabil tratamentul a fost ok din moment ce valoarea homositeinei era buna, ma gandesc ca alta a fost problema dar sa nu intru in detalii triste.Deci nu are nimic ca ai facut analiza dimineata, ba chiar dimineata pe nemancate se face, din cate stiu eu si probabil ca mai trebuiesc facute si alte analize, cel mai bine ca la urmatoarea sarcina sa iei legatura cu dr U si o sa-ri recomande exact ce analize trebuiesc facute, in fnctie de asta o sa faci tratament... Eu sper ca pe mine m-ai intrebat si ca nu m-am aflat in treaba sa povestesc, daca nu era pt mine, scuze Va pup si va doresc spor la pregatiri pentr sarbatori! ![]() Mama a doua sufletele din ceruri... MTHFR C677T genotip heterozigot , A1298C genotip heterozigot, 2 sarcini oprite in evolutie:21s si 6s |
denisa220972 spune:
alla76 foarte bine, doamne ajuta in continuare.
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
Ruxandrada spune:
Doamne-ajuta, Alla! 
Ma bucur din suflet pentru tine si iti tin pumnii!
R.
30+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!
floaredemac spune:
Alla, ma bucur din suflet si sper sa mearga totul bine in continuare!
Ruxandrada, chiar ma gandisem la tine, ca nu mai stiam nimic despre voi. Ce intelegi prin ecografii dese, adica le faci saptamanal ? Ca eu... cam asa le-am facut uneori, sau la 2 maxim 3 saptamani.
Obsedata sau nu... asta sunt!
Ce departe ati ajuns, 30 de saptamani... oau!!!
Apropo de amorteli, si mie imi amorteste din cand in cand mana stanga, toata. Dar in cca 5 minute imi trece. O masez, o ridic, o misc, dar am impresia ca oricum ar trece si daca nu as face nimic. Nici eu nu am fost destul de isteata sa intreb doctorul.
In schimb ma confrunt cu dureri f puternice undeva in zona lombara, nici nu stiu exact cu sa explic unde. Cand ma asez sau cand ma ridic sa merg ma doare groaznic si mi se blocheaza piciorul stang incat nu mai pot sa merg cateva minute.
Mai lipseste la apel Tamaryllis, mai stiti ceva de ea?
De Felix nu mai intreb, dar e si ea in gandurile mele.
23+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
RAMONELLA spune:
Salutare!
N-am mai scris demult,pentru ca nu mai am internet la servici si de acasa intru mai rar.Noi suntem binisor,bebe creste si e suta la suta baietel.Dar azi m-am speriat foarte tare,pentru ca am avut o scurgere maronie.Am fugit repede la spital.Se pare ca e o dezlipire de placenta.Nu mare,dar este.Si de astazi stau in patut.Sper sa fie bine in continuare.
Am tras o sperietura groaznica.A fost oribil...Doamna doctor a zis ca probabil de din cauza Clexanului.
Alla Doamne ajuta sa fie bine pana la capat.Doamna Uscatescu,mi-a zis ca la mutatiile mele sa iau o zi Clexane de 0,6 iar cealalta 0,4.Sa le fac alternativ.
V-am pupat pe toate!!!

Ramonel,mami de
Bea(08.11.2007) si
15+
2 sarcini oprite din evolutie la 5s si 7s-MTHFR C677T heterozigot, PAI1 4G/5G genotip heterozigot
tratament aspenter 1/zi,femibion 1/zi,acifol 1/zi,magneB6 2/zi,utrogestan 400,clexane 0,4
In cartea vietii, un înger a scris despre nasterea copilului meu. Apoi, închizand cartea, a murmurat: "Prea frumos pentru acest pămant!"