Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -
Raspunsuri - Pagina 21
denisa220972 spune:
Floricicademac draguta uitate tu in analizele tale si vezi ce valoare ai la trombocite?(este o pura curiozitate a mea) incerc sa fac o legatura trombocite - clexane
.
magduta10 spune-mi si mie daca ai anticorpi antispermatozoizi, nk. marite?, de ti-a recomandat Dr. Uscateasca prednison, fiindca in general recomanda prednison la persoanele care fac FIV,este vorba de acceptarea organismului mai usor a embrionului.
Am senzatia ca esti din zona mea cu dr.
,esti cumva de unde se varsa siretul in dunare![]()
Voi toate sunteti cu sarcini obtinute natural, eu sunt cu FIV
, doctorita cu care am facut FIV-ul mi-a recomandat clexane 0,4 fiindca 0,2 "este apa de ploaie" la varsta mea. Nu sunt plinuta, am 50kg cu hainele ude
de inalta sunt inalta de mi-a uitat DD inaltimea,ca varsta sunt foarte aproape de cifra 4![]()
Dr. Uscatescu mi-a spus clexane in ziua trei de la ET, unguroaica mi-a spus sa incep clexanul din prima zi de stimulare, dar exista si un dar, pana nu me-au crescut trombocite nu mi-a dat voie sa incep clexanul, am inceput in ziua 6 de stimulare.
si noapte buna
Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.
Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-heterozigot. O sarcina oprita din evolutie la sapte saptamani.
gheveronica spune:
buna fetelor
am clexane de 0.4 30fiole si as vrea schimb cu 60fl clexane 0.2 daca are cineva nevoie sau variante.
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 12+ )multumesc doamne
floaredemac spune:
Denisa
, promit ca ma uit maine, ca in seara asta mi-e prea lene.... stau cu picioarele ridicate ca sunt un pic umflate pe la glezne si sper sa se lase totusi. In principiu stiu ca toate analizele ce mi-au fost facute erau in parametrii normali, mai putin LA ala dar cu timpul si-a revenit.
Tot maine fac si capitolul nou.
Va pup si va doresc somnic pufos!
24+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
alla76 spune:
mrnscmnc, ma bucur pentru vestile bune! stai in patut si ai grija de fecior
magduta10, ai facut fiv pe stimulare cu Clostylbegit??
adrianaady avem 2 eco, in primul s-a confirmat sarcina in uter, la al doilea am vazut sacul vitelin si asteptam cu nerabdare sa auzim si inimioara. beta la ultimul eco era 14647, la 34 de zile de la punctie (dupa beta ma asteptam sa aud si inimioara, incerc sa-mi pastrez calmul...). Fizic dupa hiperstimulare ma simt mult mai bine, nu ma mai deranjeaza la respirat, nu ma dor ovarele. a ramas apa, dar atata vreme cat nu ma deranjeaza e ok
Tami, felicitari pentru printesa! refacere grabnica si o bebita sanatoasa si mancacioasa.
denisa, daca asteptam sa urmaresc trombocitele pt ca sa incep clexanul...sincer nu ma vedeam bine cu reactia aiurea pe care am avut-o de la stimulare.
gheveronica, grea misiune...
eu am probleme ca mi-a scris reteta din spital cu 2 x 0,2 si nu se gaseste nicaieri decat de 0,4...pe care le pot cumpara fara reteta...dar cu reteta nu au voie sa imi dea 30 de 0,4 in loc de 60 de 0,2

_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
gheveronica spune:
alla eu am cumparat deja de 0.4 si dr mi-a schimbat pe 0.2 nu stiu ce o sa fac..
(mutatia 677 stare heterozigota 1sarcina naturala pierduta 7sapt 3IA nereusite.fiv1 2010 promed system reusit sarcina sapt 12+ )multumesc doamne
Bigsister1 spune:
QiaoBing - tratamentul cu clexane a fost inceput prea tarziu, asa cum am mai spus el trebuie inceput de la ovulatie, sau cel mai tarziu la pozitivarea testului de sarcina - iti recomand first response care se pozitiveaza f slab dar pozitiv, cam la 8-9 zile de la ovulatie. Ce doza de Celxane ai facut?
magduta10 - vad ca ai PAI homozigot la fel ca si mine. Am spus si mai repet, americanii recomanda Clexane 0,6 de la ovulatie ptr aceasta mutatie, iar pentru insulinorezistenta tratament cu Metformin. Eu am inceput cu 0,4 si in sapt 10 am schimbat pe 0,6. Tinand cont de toata mutatiile tale, poate ca ar fi bine sa incepi cu 0,6.
sunshine4ever spune:
Paula intr-adevar durerea ta nu este deloc una usoara. Si din pacate in Ro trebuie sa trecem peste incercari si ajungem sa ne tratam noi decat sa avem incredere in dr. Nu zi ca nu sunt si dr buni care isi dau interesul, si al meu isi da interesul dar undeva mai are si vechiul sistem in sange. Si asta am deranjeaza. Dar acuma cred ca se va cali si el cu mien deodata cand am sa il instiintez de avort. Sa vada ca am in antecedente
.
Iar referitor la U, eu is ferm convinsa ca de vreo doua saptamani nu ea imi scrie, ca imi apare si in mail numele asistentei. Si aseara am avut un raspunsa ca marim doza dar sa asteptam pana luni. Unde sa asteptam pana luni si unde sa marim doza cand eu am inceput deja cu sangerarea.
Dar e cert ca urmatoarea incercacre va fi sustinut de mine
pt ca e prea dureros pierderea.
Denisa nu am anticorpi antispermatici, NK-urile nu m-i le-am facut, analizele hoemonale sunt in parametri bune chiar si FSH-ul e ok, niciodata nu am avut-o mai mare de 8. Si la mine in oras nu am avut unde sa fac NK si asa am renuntat la aceasta analiza.
La mine mai mult e problema ovulatiei din cauza insulinorezistentei.
Ai un PM 
Gheveronica nu e nevoie sa schimbi clexanul de 0,4 pe clexan de 0,2, pentru ca poti sa iti faci o zi doa rjumate din seringa de 0,4 si a doua zi a doua jumate care ti-a mai ramas in seringa, pentru ca acul chiar daca nu se paote schimba nu e nici o problema ca doar tu te intepi cu acel ac. Sper ca am fost destul de explicita.
Alla nu nu am facut FIV, de data asta a decurs natural , cum nu ma asteptam nici eu , era daor o incercare si uite ca se poate. Tocmai de aceea am vrut sa intru cu vesti bune sa incurajez fetele ca uite dupa cinci ani de chinuri si tratament peste tratament se poate. Din pacate nu pot sa faca acest lucru 
Am luat CLostylbegit pentru ca din cauza insulinorezistentei pe baza de PCOS nu am ovulatie spontana, ci ffff rar, si aici trebuie ajutat.
Bigsister cred ca am sa fac si eu clexane de 0,4 inca din prima zi de Clostylbegit si apoi din ziua ovulatiei o sa maresc doza pe 0,6. Mai am nevoie sa ajut si endometrul ca Clostylbegitul luat de mai multe ori subtiaza. La mine va fi a doua luna si nu ma risc nici pe partea asta. Cred ca am sa incerc cu Proginova.
Legat de Metformin si eu stiu ca se da fara oprire. Dar dr meu zicea ca eventual imi da in primul trimiestru pentru ca nu sunt suficiente studii daca ar fi teratogen sau nu in sarcina.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
QiaoBing spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magduta10 QiaoBing in afara de Clexane ai mai luat si alt tratament? ''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi |
magduta cand mi-a iesit testul pozitiv si am vorbit cu dr mi-a dat duphaston (2 la 6 ore), elevit si acid folic. Analizele pt trombofilii mi le-a dat sa le fac abia cand am fost la eco de 5s.
Am fost si la endocrinologie si am facut o transa de analize si eco pt tiroida (aveam TSH putin sub limita). Am un nodul pe tiroida si hipertiroidie, dar e subclinica si mi-a zis dr ca la nivelul asta nu avea cum sa influenteze sarcina.
---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
sunshine4ever spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui QiaoBing
magduta cand mi-a iesit testul pozitiv si am vorbit cu dr mi-a dat duphaston (2 la 6 ore), elevit si acid folic. Analizele pt trombofilii mi le-a dat sa le fac abia cand am fost la eco de 5s. Am fost si la endocrinologie si am facut o transa de analize si eco pt tiroida (aveam TSH putin sub limita). Am un nodul pe tiroida si hipertiroidie, dar e subclinica si mi-a zis dr ca la nivelul asta nu avea cum sa influenteze sarcina. --------------------------------------------- 2000 - extrauterina 2010 - sarcina oprita in evolutie 6s MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA |
Am inteles. Is curioasa ce tratament iti va da pentru mutatiile de la semnatura.
In legatura cu hipotiroidism, eu stiu ca e opereaza mai ales daca este si un nodul. Poate nu ar strica sa mai ceri o parere.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui magduta10 Alina te bombardez si pe tine cu intrebari. Vad ca si tu ai PCOS. Poti sa imi zici cum iei metforminul. Daca il mai iei , si cum ti-a fost recomandat sa continui sau nu in sarcina. graviduta si burtica. |
Cand am aflat ca sunt insarcinata, la 5 sapt si ceva, am fost la medic si mi-a recomandat sa intrerup brusc metforminul.
La vremea respectiva si eu eram ingrijorata pt. ca citisem ca e bine sa-l intrerupi treptat dupa 12 sapt. pt. a scadea riscul de avort spontan, dar am decis sa o ascult pe d-na doctot si multumesc lui Dumnezeu e totul bine.
Te pup !
Alina
10+Multumesc Doamne pt. cel mai frumos cadou
Hipotiroidie Hashimoto, PCOS, gena MTHFR A1298 C genotip heterozigot, o sarcina obtinuta prin FIV si pierduta la 19 saptamani