Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -
Raspunsuri - Pagina 19
p@ulici spune:
magduta10 Imi pare sincer rau … cuvintele sunt de prisos. Eu doar atat iti spun ca eu voi face Clexane din ziua a 6-a a ciclului menstrual de cand imi doresc bebe. Dna dr ginecolog, are multa experienta in paciente cu trombofilie si la inceput dadea doar dupa depistarea sarcinii, apoi din ziua a 14-a a cilcului menstrual, apoi vazand ca si asa se ajunge la oprirea in evolutie s-a luat dupa alte tari unde se da din ziua a 6-a. Din cate mi-a explicat este foarte important pentru a se forma correct placenta.
Din cate vad la semnatura ta la tine e deosebit de important sa faci Clexane la timp.
floaredemac ma bucur ca ai o bebelusa mare sa creasca si mai mare si sa stea cuminte in burtica pana la termen.
mrnscmnc bebe e marisor, asta e semn bun, ma bucur ca e mai bine nu iti pierde increderea. Legat de ceea ce vreau sa fac pentur premature nici nu se pune problema sa renunt, stiu cat e de greu sa ai un prematur si stiu ca multe se pot schimba prin lucruri marunte.
iar prematurii merita asta …. Sunt niste minuni.
QiaoBing fii sigura ca nu e de vina Clexane, ba mai mult e problema ca probabil ai inceput tarziu, nu iti pierde speranta.
Felicitari pentru bebelina Alexandra, de 3100g , 51 cm si scor apgar 10 indiferent cine ii e mamica. Sa creasca mare si sanatoasa ca asta conteaza cel mai mult.
Va pup pe toate si va doresc o zi buna.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi
sunshine4ever spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaady Floaredemac este vorba de Tamitu, a nasuct o fetita frumoasa si sanatoasa, Alexandra Ma bucur pt vestile bune despre bebelina ta.Magduta imi pare sincer rau. Cite kg ai? Daca ai peste 60 , eu as face de 0.4 cel putin dupa ovulatie. E cel mai sigur asa. Ai incredere ca data viitoare va fi totul perfect ![]() Mrn ma bucur ca ai vesti mai bune despre bebe. Ai incredere ca va fi bine pina la final. Alla tu ce vesti mai ai? Ai fost la eco. ai auzit inimioara? Fizic iti este mai bine dupa hiperstimularea aia? ![]() Eu profit de ocazie sa va urez la toate un sincer La multi ani! Sa va dea Dumnezeu multa sanatate si putere , sa reusim in 2011 sa ne indeplinim fiecare visul ![]() Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009 |
Nu am chiar 60 de kg, oscilez intre 56-6o din cauza insulinorezistentei.
Sa sti ca ma bate gandul sa iau data viitoare imediat dupa ovulatie, si ma bate gandul sa iau de 0,6.

''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
p@ulici spune:
Magduta10sfatul meu sincer: Schimba medicul, se vede ca nu e deschis spre nou, in palmaresul tau de mutatii cred ca nu se pune problema de a te lipsi de Clexane, plus ca nu e doar chestia ca se opreste in evolutie, e si chestia de a nu se forma incorect placenta care poate duce la alte probleme.
Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare
Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010
sunshine4ever spune:
| citat din mesajul lui paulapor Magduta10sfatul meu sincer: Schimba medicul, se vede ca nu e deschis spre nou, in palmaresul tau de mutatii cred ca nu se pune problema de a te lipsi de Clexane, plus ca nu e doar chestia ca se opreste in evolutie, e si chestia de a nu se forma incorect placenta care poate duce la alte probleme. Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
Din pacate am cam eliminat pe toti din orasul meu, si a ramas ultimul care ma intelege in toate planurile, a fost om cu mine pe langa dr. Doar ca acuma am observat ca la noi mai este mentalitatea sa ai antecedente ca sa iti dea ceva tratament. Analizele nu is suficiente.
Desi cand i-am zis ca deja am inceput cu clexane s-a mai uitat peste mutatiile mele, si a fost de acord pana in final. El stie doar ca nu mi-a crescut beta, ca ma asteapta abia luni cu un beta si sa ma vada ca ieri nu a reusit sa imi spuna decat ca este un punct in uter. Dar de azi noapte ma patez , deci e sigur ca va veni cm.
Miine ma duc si la o alta dr de care am auzit ca se pricepe pe trombofilie si corespondeaza si cu d-na dr Uscatescu.
Is foarte confuza acuma.
''Uneori, cand ai impresia ca totul s-a sfarsit,viata iti ofera de fapt un nou inceput. Totul e sa stii sa-l recunosti'' Richard Paul Evans
Fiv1-hiperstimulare, Fiv2-nereusit,1sarcina obtinut natural-oprit din evolutie la 3sapt si 3 zile gestational
MTHFR A1298C heterozigot, cardiolipina pozitiv, PAI1(675 4G/4G) homozigot, mutatia V34L pozitiv-genotip heterozigot
Tratament: femibion 1/zi,folowise 1/zi,acid folic 5mg/zi,magneB6 2/zi,aspirincardio 100mg/zi(sau aspenter75),glucophage 1500mg/zi,Clexane 0,4/zi
floaredemac spune:
Paulapor 
Adrianaady, multumesc ca m-ai lamurit! ma bucur tare mult ca despre ea era vorba!!! Cred ca a fost cezariana, nu? Ce bine imi pare ca au ajuns sanatoase la linia de "finish" a cursei!
Astept sa isi dea acordul si o trec pe listuta de mamici fericite, oricum ar trebui sa o mai actualizam. 
24+ DPN 15 aprilie 2011 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum
, obtinute naturalAi cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
sunshine4ever spune:
Paula iti multumesc si tie. Sunteti deja doua daca nu mai multe, nu mai tin minte care imi ziceti de clexane. Dar ma gandesc ca la kg mei de 56-60 fiind oscilanta, ar fi sa iau de 0,6. Poate indraznesti sa o intrebi pe dr a ta daca e cu putinta. Depind ein ce realtii esti cu ea/el. Oricum cm acesta trebuie sa fac pauza. 
p@ulici spune:
Magduta eu sunt in relatii foarte bune cu dna dr, doar ca acum a nascut si nu vreau sa o deranjez, insa sunt sigura ca ea ti-ar da, la kg si mutatiile tale, 0.6 din ziua a 6-a a CM de cand iti doresti. E foarte important s amergi la un medic deschis spre asa ceva. Acum un an eram intr-o mare dilema, 1 medic imi zicea sa iau Clexane si 6 nu ... pt ca era prima sarcina si nu pierdusem nici una pana atunci ... l-am ascultat pe acel 1 (singura din oras care atunci se ocupa de astfel de probleme in sarcina, acum mai sunt 2 deschisi spre nou, dar tare greu dai de ei, sunt reticenti, chiar si la 2 sarcini pierdute) si nu regret.
sunshine4ever spune:
| citat din mesajul lui paulapor Magduta eu sunt in relatii foarte bune cu dna dr, doar ca acum a nascut si nu vreau sa o deranjez, insa sunt sigura ca ea ti-ar da, la kg si mutatiile tale, 0.6 din ziua a 6-a a CM de cand iti doresti. E foarte important s amergi la un medic deschis spre asa ceva. Acum un an eram intr-o mare dilema, 1 medic imi zicea sa iau Clexane si 6 nu ... pt ca era prima sarcina si nu pierdusem nici una pana atunci ... l-am ascultat pe acel 1 (singura din oras care atunci se ocupa de astfel de probleme in sarcina, acum mai sunt 2 deschisi spre nou, dar tare greu dai de ei, sunt reticenti, chiar si la 2 sarcini pierdute) si nu regret. Gena MTHFR Mutatia A1298C Genotip HOMOZIGOT Tratament: Clexane 0.4, Utrogestan 2/zi, O fetita nascuta prematur si devenita ingeras la 12 zile 12h 55 min, Supravegheata de dr. Heim Manuela Satu Mare Avem un ingeras care ne vegheaza de sus... Este fetita noastra Gabriela Catalina 27.04-09.05.2010 Povestea ta printesa...povestea noastra O viata ... nascuta din doi |
Din pacate ai dreptate. Nu multi sunt deschisi si dornici sa studieze sa evolueze in cariera lor, doar sa aiba succese cu tot ceea ce usor.
Eu am intalnit multe cazuri in care l-i se ziceau ca dupa activitate cardiaca o sa l-i se dea Clexane, dar uite sun tcauzri cand e prea tarziu, sa dai clexane doar la activitate cardiaca. De ex si dr U mi-a scris prin mail ca voi lua clexane abia dupa activitate cardiaca. Iar dupa ce i-am scis de beta-uri mi-a raspuns sa iau de 0,2 10 zile. M-i se pare aiurea. Da am impresia ca nu ea a fost care mi-a raspuns.
In fine.
Sper sa am succes la dr de miine.
sunshine4ever spune:
As mai avea o nelamurire. Eu stiu ca luand Clostylbegit subtiaza endometrul.OAre ce se poate lua pentru endometru? Gen proginova?
p@ulici spune:
Magduta din cate mi-am dat seama dna dr nu recomanda Clexane decat dupa ce apare activitatea cardiaca, nu stiu de ce. In legatura cu cealalata intrebara, eu sunt pe dinafara.