Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 45 -

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Mirela, mie mi-a spus dr ca o sa imi faca rahianestezie si ca trebuie sa intrerup clexane cu 48 de ore inainte. Ideea e ca eu facand seara clexane, va trebui sa intrerup cam cu 48+12 ore inainte. Dr spune ca nu se intampla nimic daca intreruup mai devreme, caci trebuie sa-si revina putin organismul. Usca recomanda intreruperea clexane cu 12-24 h inainte de operatie.
Cand ai stabilit cezariana?

37+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Multumesc , o sa incep sa ma documentez si despre trombofilie ca in fiv mi-am dat deja doctoratul
Va doresc toate cele bune , sanatate si vise implinite !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

QiaoBing Eu nici nu mai intreb ginecologul despre asa ceva, ca oricum primesc raspunsuri de genul ca asa e in timpul sarcinii, etc, deci e inutil. La voi, insa, am curaj sa ma plang, fiindca stiu ca o vorba buna macar tot primesc! Apropo de vertebre tasate, la cezariana nu mi-a nimerit din prima locul pt anestezie, motivatia a fost ca am niste vertebre tasate. Dar nu am avut curiozitatea sa vad ce si cum, am alaptat mult timp apoi am inceput pregatirile pt bebe 2, asa ca am neglijat aspectul.

Uite ca a aparut si Tamaryllis, ca tot intrebasem de ea! 37 de saptamani...wow! Azi-maine esti mamica!

23+ DPN 15 aprilie 2011
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., acum , obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Acum am citit din urma si am vazut ca intrebai de mine. Sunt bn, dar nu am mai intrat pe forum decat rar, pt ca pe mine ma afecteaza toate nenorocirile pe care le aflu.
Ieri aveam 2957 gr. Asteptam marea intalnire.

37+

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Tamitu drag ce mai trecu timpul Sa nu uiti sa imi dai de stire cand vii in Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

tami pe 30 descarcam incarcatura, e de garda dr Soare anestezistul

si eu tot seara fac clexanele, deci cam din 27 dec nu ar trebui sa l mai fac?

duminica merg la control din nou, ca i dr de garda si vad el ce parere are

dupa cezariana cand se reia clexanul???

+35 cu motaneii Razvan si Robert si mami de Vlad (12.12.1999)

AMR 9z, cu voia lui DD poate rezistam mai mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ngh21 spune:

Povestea mea e simpla....

Am avut o sarcina (obtinuta in urma unui FIV) care s-a oprit din evolutie la 8s. In timpul sarcinii am facut analizele de trombofilei si toate au iesit bune.

Pentru pregatirea pentru FET, am facut si mutatiile (recomandate de dr. Albu) si surpriza! Am doua dintre ele:

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.

si

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HOMOZIGOTA

Cat de grav e?

Ce inseamna Mutatia -844G IN GENA PAI- I IN STARE HOMOZIGOTA?

Am vazut ca mai exista cate o fata care a mai avut/are mutatia asta, dar in stare heterozigota. Ce e? Nu prea am gasit pe net prea multe informatii despre aceasta mutatie?

Pana ajung la dr. U m-ati putea ajuta cu cateva lamuriri?

Mergi la inceput

Aditule, te anunt!
Mirela, stiu ca se recomanda dupa 6 ore de la anestezie. Am inteles ca tuturor celor care fac cezariana li se administreaza clexane, asa ca vom fi acoperite. Ti-am trimis un pm acum o saptamana. L-ai primit?

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui ngh21

Povestea mea e simpla....

Am avut o sarcina (obtinuta in urma unui FIV) care s-a oprit din evolutie la 8s. In timpul sarcinii am facut analizele de trombofilei si toate au iesit bune.

Pentru pregatirea pentru FET, am facut si mutatiile (recomandate de dr. Albu) si surpriza! Am doua dintre ele:

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR A FOST IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA.

si

MUTATIA -844G IN GENA PAI- I A FOST IDENTIFICATA IN STARE HOMOZIGOTA

Cat de grav e?

Ce inseamna Mutatia -844G IN GENA PAI- I IN STARE HOMOZIGOTA?

Am vazut ca mai exista cate o fata care a mai avut/are mutatia asta, dar in stare heterozigota. Ce e? Nu prea am gasit pe net prea multe informatii despre aceasta mutatie?

Pana ajung la dr. U m-ati putea ajuta cu cateva lamuriri?

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ngh21 imi pare rau de pierderea suferita ... si eu inca imi plang puiutul. azi ar fi trebuit sa am 10s.
de cand am descoperit mutatiile tot fac studiu pe net depre ele si, din pacate, nu am aflat mare lucru despre PAIele mele. am sperat sa aflu mai multe la Fundeni, dar nu am reusit sa vorbesc direct cu dr U. O asistenta mi-a dat tratamentul pe care mi l-a recomandat pana in februarie cand o sa continuam investigatiile.
Oricum, asistenta a strambat din nas cand a vazut PAIele si a zis ca am mostenit ce era mai rau (am antecedente in familie) si ca tot e bine ca nu am homozigot. De unde trag concluzia ca hetero e mai bine decat homo.
poate ca fetele cu vechime mai mare pot sa iti mai multe lamuriri.

esti la dr Albu de la Medlife ?

---------------------------------------------
2000 - extrauterina
2010 - sarcina oprita in evolutie 6s

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR HETEROZIGOTA
MUTATIA -675 4G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA
MUTATIA -844G IN GENA PAI- I HETEROZIGOTA

Mergi la inceput