Aspirante si Gravi Nou-Venite (103)
Raspunsuri - Pagina 20
Arianna11 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babiela multumim de aprecieri! am vazut filmuletul arianna, mai ce dolofanica e alesia, ti-am cerut prietenia pe facebook va pupacesc fetele -------------------------------------------------------- mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- tudorasul nostru |
si eu am acceptat
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
babiela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
si eu am acceptat DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
merci
Lia73 spune:
naeataaa feteleeeee
o cafeluta
arianna dragalasa tare e puiutzica
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Arianna11 spune:
citat din mesajul lui Lia73 naeataaa feteleeeee o cafeluta arianna dragalasa tare e puiutzica pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Neata,
Lia multumim
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Lia73 spune:
feteleeeeee
imi e frica sa nu fi ramas gravi
pozulici
babiela spune:
citat din mesajul lui Lia73 feteleeeeee imi e frica sa nu fi ramas gravi pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
neata!
te inteleg, dar daca ai ramas ma rog sa aibe grija DD de voi! poate ramas asa fara calcule si socoteli e mai bine
trutzi spune:
Salutare! fetele
arianna Tare draguta margeluta. Si seamana cu tati mama mama
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Lia73 spune:
babi au trecut doar 2 luni jumate
imi e frica ca-i prea repede
pozulici
trutzi spune:
Doamne ajuta!
Nu inteleg de ce sa iti fie frica? Eu zic sa te bucuri
citat din mesajul lui Lia73 feteleeeeee imi e frica sa nu fi ramas gravi pozulici www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!! Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta