Aspirante si Gravi Nou-Venite (103)
Raspunsuri - Pagina 18
babiela spune:
m-a ajutat el sa pun spatii intre cuvinte :))
acum mergem sa papam.
Citat: |
citat din mesajul lui babiela wow! lui T udor i-a placut f mult, dupa ce a stat cu gura cascata vreo 30 dem inute, a in ceput a vb cu ei |
Arianna11 spune:
Fetele am pus poze noi la semnatura,daca vreti sa va delectati cu una bucata margelutza
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
trutzi spune:
Foarte frumoasa margeluta
citat din mesajul lui Arianna11 Fetele am pus poze noi la semnatura,daca vreti sa va delectati cu una bucata margelutza DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
polo spune:
Eu am aparut la apelul de seara. e toate si bb din dotare.
Intru mai rar am mult de sapa, iar acasa machinui sa ies din butoi. Poate ca sunt o plangacioasa, dar simt ca merg din rau in mai rau. Ar trebui sa intru mai des asa poate m-as destinde oleaca.
Merg la dus si apoi la somn ca azi noapte am avut un vizitator rozator in ghen vecinilor ...si parca avea dinti de otel....... bine ca nu a mai fost in ghena noastra.
Va pupacesc de vamerg fulgii.
Lia73 spune:
neata feteleeee o cafeluta
arianna margeluta este o scumpica iti vine s-o mananci
poloooooooooooooooo iesi din butoi ca nush ce-ti fac
truti u ce faci?
cora pe unde esti? da un semn de viata plz
ce planuri de viitor ai cu medicii astia
pozulici
www.fertilityfriend.com/home/2a85fe" target="_blank">TB Asteptam barza!!
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
cora79 spune:
ola fetelor,sunt prin zona,dar nu am vesti bune,nu a fost bebe nici luna asata
Arianna,e dulcica foc Alesia
Pupicei pt toate fetele-Lia.Polo,Trutzi,Babi
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Lia73 spune:
citat din mesajul lui cora79 ola fetelor,sunt prin zona,dar nu am vesti bune,nu a fost bebe nici luna asata Arianna,e dulcica foc Alesia Pupicei pt toate fetele-Lia.Polo,Trutzi,Babi "DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS" |
NU TE NECAJI
suntem aici capul sus, mergem mai departe
pozulici
babiela spune:
neata fetili! am venit sa parasc un terorist, maraitorul sef, poate se rusineaza si se mai linisteste, dupa ce doarme un somn de 2-3 ore cand ma culc si eu incep maraielile si foielile, nu plange dar nu ma lasa nici sa dorm, azi noapte la 4 il apucase vorba, l-am ignorat o perioada dar nu s-a potolit pana la urma l-am luat cu mine in pat si am reusit sa dormim de la 5 la 7 jum.
gata despre noi.
cora fruntea sus si nu te lasa
polo iesi din butoi ca nu te ajuta cu nimic
lia, trutzi
ariana vazut margeluta bucalata
ma duc sa-i pregatesc mancarea banditului, care doarme f linistit binenteles ca doar e zi afara. azi e f frig si nu iesim asa ca dupa pranz bag si eu un somn ca tot e sarbatoare si nu pot face nimic si am o gramada de calcat, se ofera cineva pt maine
trutzi spune:
Neata! fetele
polo Nu mai fii suparata, poate luna asta este cea norocoasa pentru tine. Pana cand nu vezi rosu in fata ochilor nu ai voie sa te superi
cora Imi pare rau ca nu ai vesti bune
babi Paraste-l poate se rusineaza si nu mai face
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
Lia73 spune:
citat din mesajul lui babiela neata fetili! am venit sa parasc un terorist, maraitorul sef, poate se rusineaza si se mai linisteste, dupa ce doarme un somn de 2-3 ore cand ma culc si eu incep maraielile si foielile, nu plange dar nu ma lasa nici sa dorm, azi noapte la 4 il apucase vorba, l-am ignorat o perioada dar nu s-a potolit pana la urma l-am luat cu mine in pat si am reusit sa dormim de la 5 la 7 jum. gata despre noi. cora fruntea sus si nu te lasa polo iesi din butoi ca nu te ajuta cu nimic lia, trutzi ariana vazut margeluta bucalata ma duc sa-i pregatesc mancarea banditului, care doarme f linistit binenteles ca doar e zi afara. azi e f frig si nu iesim asa ca dupa pranz bag si eu un somn ca tot e sarbatoare si nu pot face nimic si am o gramada de calcat, se ofera cineva pt maine -------------------------------------------------------- mamica de ingeras in ceruri Cristina-Maria (4-12.02.08) si multumim DD pt Tudor Stefan(12.08.2010) ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- tudorasul nostru |
sa pape mama pe el de gogosic
ce ma distrez cand povestiti de ei
pozulici