Aspirante si Gravi Nou-Venite (103)
Raspunsuri - Pagina 14
trutzi spune:
Ce tampiti Si la 5 luni unde ar tr sa il duci? Sa nu mai zic ca un copil tr alaptat cat mai mult timp.
Eu credeam ca ai nostrii au probl cu capul dar vad ca altii au probl mai mari
Citat: |
citat din mesajul lui Arianna11 Aici concediul e de 5 luni..deja am terminat concediul de drept ,acum sunt in prelungire,platit 30%pt 6 luni,deci pana in august,cand va tr sa ma intorc la munca DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta
trutzi spune:
arianna Si unde o sa lasi fetita dupa, ca la noi nu ti-o primesc la camin pana la un an
trutzi spune:
Poate iti da voie la mai repede.
Cum nu ti s-a vindecat locul? Ce ti-ai facut aia?
citat din mesajul lui Lia73 truzti yo am vrut sa-mi fac prog mai tarziu oricum mi-a zis asistenta ca pe 9 feb incepe munca cel putin mie asha mi-a rasp la mail si am vrut s atreaca o perioada de la pierederea sarcinii nu am idee dc nu mi s-au vindecat locurile unde am avut branulele de pe 13 noiembrie pana acum pozulici www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
Lia73 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Poate iti da voie la mai repede. Cum nu ti s-a vindecat locul? Ce ti-ai facut aia?
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
UN FLEAC
M-AU CIURUIT
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
Arianna11 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui trutzi Ce tampiti Si la 5 luni unde ar tr sa il duci? Sa nu mai zic ca un copil tr alaptat cat mai mult timp. Eu credeam ca ai nostrii au probl cu capul dar vad ca altii au probl mai mari
Cu ajutorul lui Dumnezeu anul acesta |
Astea 5 luni sunt de fapt 2 luni inainte de nastere si 3 dupa,deci eu ar fi tr sa ma intorc la munca cand Alesia are 3 luni,deci de acum....aici sunt camine speciale pt copii de la 3 luni la 3 ani,dar nu o dau nicaieri,prefer sa stau neplatita acasa cu ea.Am dreptul la inca 6 luni platite 30% si apoi ma intorc la serviciu,o sa fac cum pot cu sotul,cand e el acasa sta el cu fata si eu la serviciu si invers
DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010
POZE ALESIA
CUM S-A NASCUT ALESIA
Lia73 spune:
neata feteleeeee
www.youtube.com/watch?v=hHAhEi_Hxgs&feature=related" target="_blank">cafelutaaa
pozulici
www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB
Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.
Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR
babiela spune:
neata lia!
multam de cafea, sunt cam obosita, lui Tudor urmeaza sa-i dea si dintii de sus ca jos avem deja 2 si se trezeste des noaptrea, nu plange dar e tare marait.si musca tot ce prinde.
neata fetele!
trutzi spune:
Chiar ca te-au ciuruit
citat din mesajul lui Lia73 UN FLEAC M-AU CIURUIT pozulici www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?d=2011-01-21" target="_blank">TB Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine, Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt. Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus. Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos ASPIRANTA PANA-N MADUVA OASELOR |
trutzi spune:
Destul de complicat. Bine macar ca poti lasa copilul undeva.
Si eu daca as fi in locul tau as face la fel. Pana in 2 ani mi-ar fi mila sa o dau la cresa sau gradinita.
citat din mesajul lui Arianna11 Astea 5 luni sunt de fapt 2 luni inainte de nastere si 3 dupa,deci eu ar fi tr sa ma intorc la munca cand Alesia are 3 luni,deci de acum....aici sunt camine speciale pt copii de la 3 luni la 3 ani,dar nu o dau nicaieri,prefer sa stau neplatita acasa cu ea.Am dreptul la inca 6 luni platite 30% si apoi ma intorc la serviciu,o sa fac cum pot cu sotul,cand e el acasa sta el cu fata si eu la serviciu si invers DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010 POZE ALESIA CUM S-A NASCUT ALESIA |