Sezatoarea canadiana (201)
Raspunsuri - Pagina 16
laurajr spune:
Doamnelor, pana acum am o sugestie de Olay ; Ankalaura, sincer nu am incercat-o deloc pana acum, dar m-ai facut curioasa .
Nu mai are nimeni nicio sugestie, nici un sfat ?
Ankalaura, am bagat la cap chestia cu Clarins, mi-am propus in we sama uit pe niste site-uri de reviewuri de cosmetice, sa ma informez.
Arturicii, felicitari pt initiativa cu biblioteca romaneasca, parca citisem undeva ca exista deja in Montreal un fond de carte, parca era arondat la o biserica romaneasca, ceva cu David.
Nelia, mult succes la examene, m-a luat cu ameteala cand am citit ce program sinucigas ai ! Mi-ai dat de gandit cu jurnalul ala, are incorporat caiet in el ori e un minilaptop ?
Podeanu, petele albe de la unghiile de la maini eu stiu ca apar de la o carenta de calciu, parca se numeau nojitze...poate asta ai si la picioare ?
Poti sa-mi spui si mie ce creme de ten folosesti ? Ca pari mereu asa de tanara...btw, sotul tau ce foloseste, ca si el arata ceva de invidiat !!!
Zavalita, eu mereu am vazut haine frumoase la Winners, Bonnie tog, please mum, vezi ca toate au reducere acum....eu te sfatuiesc sa-i iei bebelusului haine de la 6-12 luni in sus, ca acum toata lumea ii ia pt 1-2 luni si de obicei are asa de multe ca nu apuca sa le poarte, iar mai tarziu daca are, ii prind bine.
arturicii spune:
Pai depinde de ce nevoi stii ca are.
- Ii poti lua de la o hainuta draguta (am vazut niste chestii tare faine in Walmart, de Craciun - inteleg ca bebe s-a nascut deja)
- un set de creme (iti recomand Baby Bee) ptr ca acestea sunt consumabile si trebuie tot timpul
- o jucarioara (gasesti tot felul de variante)
Eu ti-as recomanda chiar sa ii iei ceva ptr o alta varsta decat de nou nascut. Pt ca probabil parintii sunt gata echipati cu ce le trebuie ptr acum.
Si aici ma refer de la olita la jucarii de baie, la carticele, la cuburi Clemmy, etc
Ioana & Arturicii'S
Pucku spune:
Dana multumesc de intrebare, e mai bine acum...el oricum nu face febra asa ca cu greu m-am decis sa-l duc la doctor
azi nu a mai fost asa marait
pe seara am fost la o mica petrecere de craciun, cu tombola cu jucarii pt copii, si cum nu au venit toti copii au avut voie sa-si aleaga cate 3-4 jucarii de fiecare...asa ca am plecat de acolo cu o cutie de jucarii muzicaloase pt Yann si o noua haita de catei pt Steph...si-a luat si-un puzzle, dar asta ca i-am zis ca ajunge cu catei....
Yann in schimb s-a speriat de Mos, nu a fost chip sa-l pozam, el care e asa de sociabili si sta cu toata lumea...
Azi i-am aratat si copilului le pere noel portable, a fost tare incanta dar si timida in acelas timp...
Laura eu sunt cu Avene, ma impac bine, cand imi aduc aminte
am uitat sa felicit pe Donia, Donia sa-tzi traiasca baiatul si sa-tzi aduca numai bucurii, LA MULTI ANI CHRISTIAN
Ce mai faci? nu mai treci pe la noi?
Aripa Vancouver sunteti bine? Daiopri vad ca ne mai da cate un semn....Laura sunteti bine? a iesit Diana din spital?
ce va doriti de Craciun?
fetelor mai stiti ceva de Olga?
ziceam ca ma pun la un film, dar i-a m-a prins 11 asa ca ma dus la dodo
Corina , Stephanie si Yann Edward + Totoku
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
cge spune:
Dana, si eu stiam tot asa ca petele albe de pe unghii denota lipsa de calciu.
Poate reusesti sa rezolvi si sa ne zici si noua cum.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manucrissa Buna fetele ! Sunt noua pe aici si am sa incerc sa va citesc de mai din urma, dar recunosc ca nu prea am timp cu gemeni de 5 luni . Vroiam doar sa va intreb daca ma primiti si pe mine in gasca voastra ? |
Cum sa nu, manucrissa!!! Welcome to the club!
La multi ani, Cristi! Donia sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Podeanu spune:
citat din mesajul lui laurajr [ Podeanu, petele albe de la unghiile de la maini eu stiu ca apar de la o carenta de calciu, parca se numeau nojitze...poate asta ai si la picioare ? Poti sa-mi spui si mie ce creme de ten folosesti ? Ca pari mereu asa de tanara...btw, sotul tau ce foloseste, ca si el arata ceva de invidiat !!! Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi ! Laura ,Ioana Nazdravana si David Fermecatoru' |
Laura merci de complimente, o sa-i transmit si sotului. El nu se da cu nici o crema. Eu ma demachiez cu L'oreal Age Perfect (ma machiez zilnic de pe la 20 de ani)si cind imi pun fardul ma dau inainte cu L'Oreal Futur-E Moisture +a daily dose of Vitamin E.(asta ptr ca altfel nu se "lipeste" fardul)
Din an in Paste (adica cind nu sunt prea obosita seara inainte de culcare) ma mai dau la ochi cu Neutrogena (Radiance Boost eye Cream) si pe fata cu Aveeno positively ageless. Astea din urma sa zic ca am inceput de vreun an sa le folosesc ca am observat ceva riduri pe la ochi.
dar in general nu m-am dat cu creme regulat, cred ca tenul il mostenesc de la mama. La mine imbatrinirea se vede prin alte locuri, nu pe fatza.
Podeanu spune:
Donia sa-ti traisca baiatul. Cit a facut?
Chiar nu mai treci deloc pe aici?
manucrissa bine ai venit la noi. Zi-ne mai multe despre tine si gemenii tai. Ce sex au? Mai avem aici in grup fete cu gemeni, eu sunt una dintre ele.Ai mei au 15 ani si sunt pereche.
Cristina si Laura, stiu ca petele albe sunt de la lipsa de calciu dar alea de care stiu eu sunt asa micutze. Eu am portiuni mari si urite albe. Oricum mi-am luat rv luni la podiatru si o sa vad ce zice si el. Am sa ma duc peste dermatolog si ii cer copie dupa analiza facuta. (sper sa mi-o dea)
maru spune:
citat din mesajul lui manucrissa Buna fetele ! Sunt noua pe aici si am sa incerc sa va citesc de mai din urma, dar recunosc ca nu prea am timp cu gemeni de 5 luni . Vroiam doar sa va intreb daca ma primiti si pe mine in gasca voastra ? |
Welcome!
Bine ai venit!
Uite cum apare sange proaspat!
maru spune:
Donia, la multi ani flacaului!
sa va traiasca! sa fie sanatos, fericit si iubit!
La multi ani!
PS: mi-am facut portia de vorbit pe azi!
AAaaaa: Nelia, bafta multa, multa, multa!