Sezatoarea canadiana (201)
Raspunsuri - Pagina 13
cge spune:
Anka, am facut si eu de Halloween fursecuri dupa reteta asta.
Si apoi ca sa vindem la scoala!!
De asta, vreau sa fac si de Craciun, sa vedem insa cand :)
Cadou- baietel de 10 ani.
Card cadou la Archambault sau o carte sau jocuri.
http://www.archambault.ca/cherche-et-trouve-canada-ACH002579566-fr-pr
Jocul asta e si in varianta cu Canada si in cea cu Franta.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
simi spune:
Ce-nseamna domne' barbatul la casa omului!
Vine acasa, , atinge masina cu bagheta lui magica (adica spray-ul de wd40 ce credeati), deschide portbagaj, scoate aspirator stricat dinauntru, il aduce-n casa, imi arata ca are un buton de reset pe perie, care-o face sa se blocheze, probabil ca l-am atins in furia curateniei de azi-dimineata, (scrie-n manual,dar eu care n-am citit manualul ca el, n-aveam de unde sti biata de mine)! Doamne, bine ca nu l-am returnat! Cre' ca al de sus a facut sa m-i se blocheze portbagajul, va zic eu!
Voila, toate problemele s-au rezolvat! Mai putin una: n-am cumparat nimic!
cge spune:
Simi, si asta e bine, ai ramas cu banii !!
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ankalaura spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simi Ce-nseamna domne' barbatul la casa omului! Vine acasa, , atinge masina cu bagheta lui magica (adica spray-ul de wd40 ce credeati), deschide portbagaj, scoate aspirator stricat dinauntru, il aduce-n casa, imi arata ca are un buton de reset pe perie, care-o face sa se blocheze, probabil ca l-am atins in furia curateniei de azi-dimineata, (scrie-n manual,dar eu care n-am citit manualul ca el, n-aveam de unde sti biata de mine)! Doamne, bine ca nu l-am returnat! Cre' ca al de sus a facut sa m-i se blocheze portbagajul, va zic eu! Voila, toate problemele s-au rezolvat! Mai putin una: n-am cumparat nimic! I embarrass my teenagers , they drive me nuts. We are even! |
Super tareee!
bebitzu spune:
Eu cu siguranta ma numar printre cele 170 de "voyeriste" ca incerc sa fiu la zi cu cititul dar la scris sunt ultima.
Am citit lista cu cine si ce aduce pentru duminica si am vazut ca nimeni nu s-a inscris cu fructe,asa ca,daca ajungem si noi o sa venim cu un platou de fructe.Sper sa ajungem ca depindem de sot sa ne duca/aduca la/de la petrecere.
Simonna spune:
citat din mesajul lui simi Duminica voi fi singura care vine fara sotz? Just asking... |
Nu, da' pentru asta tre sa babysittezi :)
Pe duminica!
S.
Simonna spune:
citat din mesajul lui baby_boy Ma primiti si pe mine la sezatoare? V-am descoperit si eu azi. Sunt o mamica de bobocel de 2 ani si 2 luni. Am inceput si noi procesul de emigrare ..asa ca speram la anul sa fim in Monreal. Ma bucur ca sunteti unite si petrecerea sarbatorile impreuna mi-se pare o idee minunata. Sper sa participam si noi la anul. Numai bine!! Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008) |
Welcome!
Sa veniti cu bine, sa mearga totul struna!
Mihaela, in anul / anii cit dureaza procesul de emigrare aveti tot timpul sa va razginditi... dar refrazez: fiecare zi dupa 1 ianuarie conteaza! Petreceti un Craciun fericit!
Simonna
pitilache spune:
Seara buna!
Ce de lume noua! Fiti binevenite toate! E loc pentru toata lumea la sezatoare!
Poate urmatoarea intalnire de Craciun o organizam la biblioteca romaneasca! Ce ziceti??? Succes Arturicii cu proiectul vostru!
Simonna spune:
citat din mesajul lui CataD Salutare fetelor, Imi cer scuze, nu mai apuc deloc sa dau pe aici! Mi-e tare dor de voi, dar de la munca nu prea am cum sa scriu si de acasa seara nu apuc nici sa respir prea mult ca se face de culcare! Va mai citesc(Simona, trece-ma cu 2 visionari pe capitol ) dar de scris tare greu. Azi sunt acasa, ca Laura e bolnavioara, si asa mai apuc sa scriu. Despre noi pe scurt: Laura e clasa una (cum traduce ea) la Fench Immersion, ne chinuim acum sa invatam sa vorbim in franceza, si zau ca mi-e greu, dar buchisim inainte :) Ne luptam cu iarna, se pare ca anul asta o sa fie grea, asta ca sa uitam ce frumos a fost anul trecut. Ne-am inscris (eu si Laura) la lectii de ski, din ianuarie. Sotul schiaza bine, bucuria lui ar fi sa mergem si noi. SI ca sa ma motivez am cumparat tot echipamentul ce-mi trebuie , ca am zis ca daca dau peste 1000$ pe skiuri si toate cele o sa trebuiasca sa le folosesc! Ca o paranteza, asa am zis si de stepper si acum sta linistit in basement, nici praful nu-l sterg de pe el Fetele din Ontario vad ca nu mai dau pe aici, nu vi s-a facut si voua dor de o intalnire? Mie mi-e dor sa va mai vad, sau macar sa va mai citesc, mai da-ti si voi cate un semn! Abia astept Craciunul, mi-am luat vacanta, sa stau in casa la caldura, sa beau vin rosu (facut de noi) cu cozonac si sa ascult colide. Catalina |
Stepperito, schiul e muuult mai fain, n-are termen de comparatie. Sfat: alege-ti prima zi de schi ceva cu mult soare, undeva pina in minus 5 grade... sau ca ai luat lectii inseamna program? Hm, bun si asa. Casca ti-ai luat? Neaparat vreau sa vad poze cu alde Space Balls, please, please, please...
E bun french impersion ala, daca ajuta sa vii mai des pe forum scriem in franceza!
Una peste alta, good to hear from you!
Apropos de Ontario... Mona, how are you?
Laura, ai scris acum citeva zile si n-am apucat sa raspund cu pupicii aferenti ca ce bine ca te-am vazut pe-aici!
S.
pitilache spune:
Ah, am uitat sa zic, Dana si Simi, Seba (plansa) si Isa (ski) au lectii la ora 13 dar o sa mergem mai devreme, cred ca in jur de 11:00-11:30. Ne vedem acolo!!!